![]() |
|
Nova hd nejdeNejde nova hd mi na karte cryptoworks skylink? Jde vam normalne? |
gambus
Registrace: 6/2011 Příspěvků: 323 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 28 | |
![]() |
|
Bublajspráci jsi viděl z ponorky,když byla kalná voda a žaba ti chcala na periskop,vím o čem mluvím-jsem vyřazený horník,konečně v důchodu a když si ho pár let užiju,budu nekonečně šťastný,takovým jako ty důchod v 75 přeji !!!Ne všichni lidé, s vysokým IQ, si ho zaslouží!
|
spyko
Registrace: 6/2006 Příspěvků: 3 916 |
![]() |
|
spykotak buď hodně dlouho zdráv R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 402 |
![]() |
|
RE: Nova hd nejdeBublajs to co chcu na vaclavaku az tak nesledujem,to vies lepsie ty.Ja len pisem ake su pomery u nas a pokial nie si v serioznej firme, kde nemozu az tak slobonde machrovat nasi manageri co vysli z (nevhodné slovo)e a dnes sa chcu odbavovat na zamestnancoch,tak si chudak.Ak si myslel mna nezavidim zivnostnikom vobec,ked sa im darí som rad!Ale nech sa im dari z prace a nie z lumparní.Ja som kritizoval to,ze ked niekto sa hra na velkeho podnikatela,nech sa vyrovna pomermi vo svojej firme pomerom na zapad od nas,nie pomerom v azii.Sme europania aspon niektorí z nas. ;)Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 14 231 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 28 | |
![]() |
|
![]() |