![]() |
|
kvalita obrazu Eurosport 2 HDPřepnul jsem na Eurosport 2 HD a kvalita obrazu je snad SD a ne HD. Když jsem to porovnal s Sky Sport1 HD DE, kde běží stejný fotbal, tak to se nedá fakt porovnat.Dostali jsem Eurosport 2 HD, ale obraz je bída. Vždy může být hůř....
|
Jimmy
Registrace: 4/2003 Příspěvků: 1 989 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 45 | |
![]() |
|
RE: kvalita obrazu Eurosport 2 HDTo tak dopadne,ked sa z "Geschäftu" urobi "kšeft" ! R^ :laughing: :fuming:Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 14 231 |
![]() |
|
Pro rýpaly...Pokud se Ti (oprávněně) zdá kvalita obrazu na SKY Sport DE lepší, tak si SKY Sport DE zaplať.... Pokud platíš Skylink, je vše OK.... Já se přiznám, že Skylink mám jen základ a zbytek sdílím - oficiálně mám kartu Platforma HD - tak držím hubu.... Buďme soudní.... |
hotovyrad
Registrace: 3/2011 Příspěvků: 1 832 |
![]() |
|
navíc pro běžné sledování........nemyslím si, že bych měl špatný zrak a na naše poměry mám i dobrou TV (50ku Full HD plazmu) na kterou hledím z cca 3,5 metru a pokud u TV nesedím na distanc půl metru, fakt je obraz Euro 2 HD pěkný.... |
hotovyrad
![]() |
|
RE: kvalita obrazu Eurosport 2 HDHotovyrad souhlas s obrazovou kvalitou EU2 HD.Behem tech par dni co je v nabidce,doslo ke zlepseni.Vcera zrejme jeste neco delali,jelikoz EU2 HD rano nesel. |
HYPER
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 10 679 |
![]() |
|
tulenOd kdy je pivo Plzen vase znacka?Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.
|
joscer
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 9 724 |
![]() |
|
joscerznacka to nasa nie je ..ale vacsina ceskych piv sa vyraba v sublicencii kdesi na juhu slovenska a aj ma taku istu chut..spolocnu..na jedno kopyto tyka sa to najma staropramena a velkopopovickeho kozla. posledne roky stoja za prd.skylink sa podla mojho nazoru správa neeticky
|
tulen
Registrace: 9/2009 Příspěvků: 7 883 |
![]() |
|
RE: kvalita obrazu Eurosport 2 HDKozel stal za prd vzdy. Ma image prvotriedneho piva (reklama robi svoje), ale chutovo sa hned v prvej sekunde pozna, ze je to pivo druhotriedne.To len tak na okraj, taky malicky spamik :))) |
radolaco
Registrace: 2/2010 Příspěvků: 2 188 |
![]() |
|
RE: kvalita obrazu Eurosport 2 HD;) Pivo ak je dobre R^ len to zase dopadne ako vlakno "LCD alebo Plazma" ... :laughing:Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
![]() |
|
vazeni panikde na slovensku kupim pre mna dobre pivo OSTRAVAR???avsak v poslednej dobe tiez chuti akosi inac ako pred 20 rokmi...Rakovinu diskusie nick suto..., nie sám ignorujem -_-
|
bohus31
Registrace: 10/2009 Příspěvků: 8 673 Galerie: bohus31 |
![]() |
|
to bohus31Pražáci tomu nerozumí, samozřejmě je Ostravar to nejlepší pivo na světě!! Ale uznávám, že je to pro zocelené lidi, není to žádná s*ačka .-) Ostravar je členem skupiny Staropramen, takže pokud má Staropramen někde svůj obchod, měli by tam mít i Ostravu :-) Baník pi*o :-) |
hotovyrad
![]() |
|
RE: kvalita obrazu Eurosport 2 HDAko funguje radegast?Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
![]() |
|
hotovyrad89 som bol na zvs Ostrava-Mosnov, odvtedy nedam na OSTAVAR dopustit, avsak mozem ho kupit iba ak mam cestu do ciech, pretoze na slovensku ho nevidno...skoda!Rakovinu diskusie nick suto..., nie sám ignorujem -_-
|
bohus31
![]() |
|
to bohusmam to stesti, ze pres dvur mam Pivnici Blesk - nejkultovnejsi pivnice v OV s tankovou Ostravou... az sem pojedes, dej vedet :-) Jinak Radegast je samozrejme taky vyborne horke pivo, ale po o(nevhodné slovo) clovek normalne funguje. Naproti tomu Ostravar je pro zocelene a na nej zvykle lidi, pokud jej vypijes ve vetsim mnozstvi poprve, nebo po dlouhe dobe, tak kocovina je tezka :-) Holt Ostrava je region razovity :-) |
hotovyrad
![]() |
|
to bohusjo, písni mi pokud pojedeš, mrkneš na desetidružicový torroidal v okně a půjdem se opít :-) |
hotovyrad
![]() |
|
RE: kvalita obrazu Eurosport 2 HDHotovyrad:Pivnice Pošta v Porubě má taky velmi dobrý Ostravar, tak pozor s těma řečma :)) Jinak do Blesku se jde v sobotu po Baníku R^ ...oslavit výhru :8) |
TDHenry
Registrace: 3/2010 Příspěvků: 536 |
![]() |
|
RE: kvalita obrazu Eurosport 2 HDBohuš31:Jinak otec 40 let v Ostravaru vaří, tak jsem rád, že chutná :) Napiš mail, domluvíme se a nějaké pivka Ti pošlu ;) |
TDHenry
Registrace: 3/2010 Příspěvků: 536 |
![]() |
|
hotovyrad, TDHenryhotovyrad napis mail, ked budem mat cestu dam vediet.TDHenry dik, mam rodinu tiez v cechach a na morave...keby bolo viac casu...bohus31@gmail.com Rakovinu diskusie nick suto..., nie sám ignorujem -_-
|
bohus31
![]() |
|
tulenToť Plzen 12% = Gemer 12% za stara, toť to dnešné gemer pivo sa už nedá ani piť, toť to pivo bolo jedinečné koli Vode a kedže pivovar zlikvidovali a pivo sa robí kade tade, tak to aj vypadá.Toť ale narozdiel tá Plzen 12% sa dá ešte stále piť, ked Kozel tak tiež Premium, teda 12%, Corgon chutí jak pokazená voda teda aspon tá 10% vobec nepitelná pre mna. Toť ja už ani neviem ,ako Pivo Chutí ,koli liekom už pomali to bude v Auguste Rok čo som niečo vypil. :crying: :crying: :crying: |
PISTOK153
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 2 781 |
![]() |
|
to bohus31pisu Ti mejl |
hotovyrad
![]() |
|
RE: kvalita obrazu Eurosport 2 HDno popravde, už je to omnoho lepšie... |
Milan C
Registrace: 4/2006 Příspěvků: 4 603 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 45 | |
![]() |
|
![]() |