![]() |
|
Technisat digit isio s1 žádost o raduPotadí někdo jak se z tohoto stroje dostanu do svého PC, internet normálně běží |
Clint
Registrace: 1/2011 Příspěvků: 78 |
![]() |
|
tady to procotihttp://www.tvfreak.cz/forum/showthread.php/27716-TechniSat-Digit-ISIO-S1-zkušenosti/page171?s=e236d88f03e006f25ad0c6e1a72e2fd2 |
satman1
Registrace: 9/2010 Příspěvků: 4 109 |
![]() |
|
RE: Technisat digit isio s1 žádost o raduco chces dostat do pc? |
zzz
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 2 978 |
![]() |
|
Technisat digit isio s1 žádost o raduPotřebuji vidět z resívru PC |
Clint
Registrace: 1/2011 Příspěvků: 78 |
![]() |
|
RE: Technisat digit isio s1 žádost o raduPokud je přijímač ve stejné lokální síti jako PC měl by být vidět název PC v "prohlížeči videa" jen se nevybere místní disk u Digicorderu, nebo USB disk u Digit a objeví se seznam všech PC ve všech pracovních skupinách v lokální síti. Už se mi ale také stalo, že pokud byl přijímač ve firemní síti s cca 100+ stanicemi, tak prostě ten PC, který jsem potřeboval přijímač nezobrazil a nepřišel jsem na to jak ho zobrazit. Připojil jsem na stejný LAN kabel druhý přijímač stejně nastavený (se stejným FW 2.49.0.4-1932b kvůli dvoum SMIT modulům) a zobrazoval zase úplně jiné pracovní stanice, tentokrát i tu, kterou jsem potřeboval R^. Asi si je vybírá podle počasí :))) Ovšem je třeba uznat, že asi nebylo zamýšleno použití přijímače v takové velké síti (I když jiné levné přijímače na ALI, nebo Sunplus chipu fungují korektně). |
nendez
Registrace: 6/2009 Příspěvků: 178 |
![]() |
|
Microsoft sharemilujem taketo sietove prispevky "kde l-user (hm prvo-uzivatel) Windows chce ""videt"" svoje PC..Co to je videt? Vsak sa na neho pozri ocami a vidis, nie?! :laughing: Ked myslis ze sa nan chces dostat cez zdielane prostriedky - zdielany disk vo Windows - tzv MS Windows Share, tak za prve musis na svojom PC nieco dat zdielat - nejaky disk/adresar, potom je idealne ak Workgroup tvojho PC je taka ista ako Wg sat. risivra, potom zo sat-r das alebo browsovat po okolitych pocitacoch alebo zadas priamo \MOJEPCDisk alebo jeho IP adresu radsej ze \10.0.0.4Disk - samozrejme musis vediet IP svojho PC jeho HostName. Toto plati takto vseobecne vo Windows svete. Kapitolu o tom ze PC a sat-r su na jednej sieti prepojene, konektivita medzi nimi funguje atd. uz preskocime. AK neide o MS Share ale UPnP/DLNA tak to je zasa o niecom inom... K |
krikri
Registrace: 3/2010 Příspěvků: 1 823 |
![]() |
|
RE: MS sharenezobrazilo mi to OpacneLomeno OpacneLomeno MOJEPC OpacneLomene Disk-ALt 92 na Numerickej klavisnici to je opacne lomeno |
krikri
Registrace: 3/2010 Příspěvků: 1 823 |
![]() |
|
RE: Technisat digit isio s1 žádost o raduClint,daj si na Isiu internetovu stranku: ISIO Live! tam mas "service" a tam su videa step-by-step pripojenie UPnP. Alebo si stiahni rozsireny navod v cestine pre Digicorder(tam to je popisane), ma to vyse 200 stran a odporucam si to vytlacit, v podstate je to zhodne aj pre Isio. |
HornetF18
Registrace: 10/2011 Příspěvků: 878 |
![]() |
|
![]() |