![]() |
|
Platby a období u SkylinkuKdyž zaplatím u Skylinku TV balíček dříve na další období, tedy než vyprší stávající, bude se mi nová platba a čas počítat ode dne, kdy skončí nynější předplatné? Ještě jinak. Končí mi předplacené období 2.5. a dnes předplatím další třeba čtvrtletní, bude si mi nová platba účtovat od 3.5. stejně i čas? |
Longines
Registrace: 3/2012 Příspěvků: 652 |
![]() |
|
RE: Platby a období u SkylinkuAno,pokial ide o rovnaku kartu. |
Peep
Registrace: 10/2010 Příspěvků: 604 |
![]() |
|
jak tijezdí motorek? R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 402 |
![]() |
|
RE: Platby a období u Skylinkuto Peep: Děkuji. to pierrepetr: Chudinka maká, jak barevný :) |
Longines
![]() |
|
jen hoprožeň,je v záběhu R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 402 |
![]() |
|
RE: Platby a období u Skylinkua prečo platíš dopredu? skús raz zaplatiť neskôr a pôjde i tak |
Duzu
Registrace: 7/2005 Příspěvků: 1 358 |
![]() |
|
RE: Platby a období u SkylinkuTak já Longinese chápu, také mi to v polovině května čeká. Raději zaplatím dopředu, než bych riskoval, že to prošvihnu a vypnou mi to zrovna ve chvíli, když chci sledovat nebo nahrávat něco zajímavého.Takže doufám, že to tak je - nové předplatné by mělo platit až po skončení starého, ať už zaplatím třeba týden dopředu. |
jirka67
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 848 |
![]() |
|
RE: Platby a období u SkylinkuProč to platis ctvrtletne. Dej to inkasem máš to bez starostí a ještě usetris jednu měsíční platbu. ;)Dreamsky HD6 Duo, parabola Maximum E85 Multifocus (23,5°E; 19,2°E; 13,0°E;1,0°W)
|
wladys
Registrace: 2/2009 Příspěvků: 3 444 |
![]() |
|
RE: Platby a období u SkylinkuMám takhle zaplaceno na 2 roky dopředu :-) |
ZdenekMi
Registrace: 1/2011 Příspěvků: 513 |
![]() |
|
longinesjestli ti předplatné končí 2.5 tak ještě 3-4 dny po tomto datu ti ten baliček pujde a zaplať to až ti to klekne ušetříš peníze. Já to tak dělám od začátku pltím si multi hd a ještě 4 den po uplynuti mi to jde a až to klekne ,tak zaplatím. |
kuri75
Registrace: 12/2009 Příspěvků: 316 |
![]() |
|
RE: Platby a období u Skylinku... aneb 3 dny navic pri platbe kazdy mesic = 1 mesic "zdarma" pri platbe dopredu na 12 mesicu ;) |
milanm
Registrace: 3/2006 Příspěvků: 771 |
![]() |
|
RE: Platby a období u Skylinkuto kuri: při čtvrtletních platbách ušetřím, protože když píšeš 3-4 dny, vezmu tedy průměr, 3x4=16 dnů zdarma v roce s měsíční platbou 3x12=36 dnů grátis, to je více, než kdybych předplácel rovnou jeden celý rok :))) :))) :))) :))) |
Longines
![]() |
|
![]() |