Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Skylink

Podekovani skylinku

Diky skylinku nehodlam pod natlakem menit 3 karty v domacnosti prechazim k freesat tam je vse ok a ty vase hd si strcte do ri... Vsak freesat bude je mit tkay kazdopadne takove ty kecy ze cryptowqorks konci take kecy. Mam okoo sebe olno lidi vo maj stare karty a jsou nasrani ze musi zas neco kupovat bo maji arivi a dalsi sroty. Ale aspon se upc napakuje ze.
Doufam ze to buďe nekdo cist od skylinku nebo cslinku. Ted budu kazdemu doporucovat upc protoze skylink jenom vidira nic jineho. Poserte s tema vasima irdeto (nevhodné slovo)ma zbohem.

anubis213
Registrace: 2/2011
Stránka: 1 [ 2 ] 3 4
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 84
Odpověď v diskusním vlákně

pro atr2009

A to jako proč? Platím za ně každý měsíc přes 800 Kč, koukám stále dokola na stejné filmy a pořady a nějakou dobu už i na reklamu na placených kanálech. Nechápu vaši poznámku.

mispi
Registrace: 1/2009

RE: Podekovani skylinku

Možu utekať,až si myslia že k lepšiemu!

atr2009
Registrace: 12/2009

Teraz co riesite,taka platforma kde sa nemusi platit neexistuje.To verim,ze niekomu vadi ze mu zrusia sharing.Ale potom s nevyhovarat na 24 € za balik pri vymene karty !

Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.

liquere
Registrace: 7/2008

Děkujeme, odejděte :))) Mnoho štěstí u UPC :) Všechno levnější chtějí čecho-slováci a pak se divíme, že v potravinách místo mléka a smetany žereme ropné produkty, sůl nahrazenou solí pro odklízení sněhu z cest a kečupem, který nikdy v životě neviděl rajče :) Co by celý svět pro nás chudinky, kteří chceme vše za hubičku nevymyslel, aby nás uspokojil slevama v supermarketech. Tuhle jsem potřeboval koupit poličku v Ikea a s hrůzou jsem zjistil na místě, že v tom blázinci je asi sto tisíc dalších, kteří si šlapali po hlavách. Když jsem zjistil, že Ikea na ten den vyhlásila akci "vykládané dřevěné prkýnko na maso" za považte 99,- CZK, tak jsem utekl :) Dnes, když jedu do supermarketu, tak sleduji letáky a vyhýbám se akcím typu "1kg kuřecího masa za 75,- CZK, protože vím, že bych normálně v klidu nenakoupil. :)

Longines
Registrace: 3/2012

liquere,Longines

liquere,Longines R^

atr2009

Longi

Pekne zhrnute ! R^ Cim lacnejsie hlavne ze maso nie je maso,cokolada nevidela kakao,maslo rajo krajina povodu nemecko,kupujeme dotovane potraviny co sem vozia, lebo ich uz nemaju kam davat a vlastnu vyrobu sme si v mene volneho trhu a inych nezmyslov zrusili.Za (nevhodné slovo)nu servilnost nam velkodusne dovolili cestovat a robit montaznikov vo vlastnom state.Dakujeme...... Rv

Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.

liquere

Longines

trochu se zamysli nad tím co tu plácáš,60% našinců dělá za o něco málo víc než je minim.mzda,ikdyž makají dva,tak jeden plat jde na bydlení + služby,proto žerou to svinstvo z tesca ap.,proto nechcou platit 600 za nic,o duchodcích a nezaměstnaných radši ani nemluvím !!! :((

Ne všichni lidé, s vysokým IQ, si ho zaslouží!

spyko
Registrace: 6/2006

spyko

kua si skuseny chlap,ved prave to ze si musis kupovat hnoj namiesto potravin, preto lebo trt zarobis, alebo mas smolu ze si dochodca co robil v byvalom rezime.To je normalne?Kto mal smolu ze zmena rezimu bola prave vtedy, kedy bola, sa ma zmierit a zrat chemiu? :O

liquere

to spyko: Nech sociálních výlevů. Když budu pod hranicí chudoby, nikdy si nekoupím mléko, které je vyrobené z palmového oleje a krávu to nevidělo, protože mám zdravý rozum a vím, že i to nic mi dobrého nedá. Svého malého syna nebudu cpát svinstvem z Polska, jenom proto, že jsem chudý! A pokud nebudu mít na Skylink, tak pochybuji, že budu mít na Freesat od UPC :)

Longines

easy,anubis213

Já mám skylink kartu asi 5 let a ještě jsem nic nedoplácel, samozřejmě kromě balíčku, který momentálně chci.Výměna sice 600,ale zase využito na balíček kteý sem chtěl,takže opět zadarmo.UPC 500+500 každý rok a samozřejmě výměna té arivy,pretočení paraboly atd. to se opravdu oplatí.

bedanek

Longines

Jo? a za co koupíš dražší věc když na ni nebudeš mít?

člověk
Registrace: 3/2006

to člověk: Člověče, teď nerozumím tvé otázce v rámci tohoto vlákna :)

Longines

to člověk: Možná už rozumím. Odpovím otázkou. Je skutečně levnější přejít k UPC v dlouhodobém období?

Longines

Long..

Napsal si: "Když budu pod hranicí chudoby, nikdy si nekoupím mléko, které je vyrobené z palmového oleje a krávu to nevidělo, protože mám zdravý rozum a vím, že i to nic mi dobrého nedá. Svého malého syna nebudu cpát svinstvem z Polska, jenom proto, že jsem chudý!"
Jen jsem se ptal jak to tedy budeš řešit, když na dražší věci nebudeš mít. Bohužel tady je takový bord.. že spoustě lidí nic jiného nezbývá a tím to začíná.

člověk

to člověk: Odpustím si net a placený satelit a jiné světské radovánky :) Moje otázka stále platí: Je skutečně levnější přejít k UPC v dlouhodobém období?

Longines

Longines

Myslím že není, ale jsou i jiná alternativní řešení.

člověk

to člověk: Určitě, třeba spoečná anténa a nebo kus drátu :)

Longines

ja kupujem to najlepsie potraviny..cize aka taka sanca ze to neni az take svinstvo. nie preto ze som snob alebo preto ze zarabam ako manazer...ale preto ze mi je zdravie prednejsie. vsetko je otazka priorit. tym padom samozrejme musim setrit na inych veciach ale na potravinach sa setrit nevyplaca!

skylink sa podla mojho nazoru správa neeticky

tulen
Registrace: 9/2009

Jako horník jsem sociálními výlevy trpět nikdy nemusel, byť jsem zadarmo ty prachy neměl,i jako důchodce se nebudu mít zle,ale dívám se kolem sebe,dokonce i v vychvalované Praze už je ouvej,naši radoby podnikatelé a manageři chtějí zbohatnout do roka a do dne,zapomínají na jedno-výrobky a služby si musí někdo koupit,brzy už nebude mít kdo,pak bude už jenom hůř a věř,že to ods..me všichni !!!

Ne všichni lidé, s vysokým IQ, si ho zaslouží!

spyko
Registrace: 6/2006

a co sa tyka skylinku..nemam problem mesacne si predplacat napr. hd balik..aj som to robil...a multi na dalsiu kartu. upustil som od toho. nemam inu moznost dat skylinku najavo ze sa mi ich "politika"nepaci..jedina moznost im ukazat ze si zo seba vola robit nenecham.su aj ine alternativy..nastastie nezijem v totalite...aj ked skylink ma tendenciu sa tak k abonentom spravat...iste si po case sam vyhodnoti ci to prinasa uspech alebo neuspech..za seba poviem len tolko ze ak si zo seba abonent necha robit vola tak ine si nezasluzi iba aby sa k nemu ako volovi chovali.

tulen

spyko

s tym sa da iba suhlasit

tulen

to tulen: Souhlasím. A je to o jednom, že lidé NEČTOU. Tuhle zrovna mluvili v TV o tom, že nejmenovaná drogerie nabízí za mnohem levnější peníz jejich prací prášek, který vyhrál v dTestu před značkou Ari.. a Per... a stejně tak kečup za 11,- CZK je 100% z rajčat v diskontu, kde bych to nikdy nečekal a ve stejném kšeftu nabízí české potraviny v celkovém množství cca 60%. Proto si v tomto vláknu myslím, že náš odcházející milovaný anubis213 prostě nečte a plácá, tedy střílí od boku své myšlenky dne :)

Longines

to spyko: Ods..... si to všichni, když nebudeme chtít kvalitu a nebudeme pozorně číst, co kupujeme a platíme si. Ale zároveň nemůžeme cpát své děti peckou z broskve, aby neměli hlad :((

Longines

obavam sa ze mentalita nasa sa tak skoro nezmeni..rozhoduje cena..lenze ked si vsimate co sa deje aj tie ceny za potraviny su u nas ovela vyssie ako v civilizovanom zapade,,,to su tie paradoxy..predrazene zbrndy nam predavaju v akciach a este sme aj vdacni ze to svinstvo nakupujeme

tulen

Herr Tulen - ohne mich ! Dufam ze rozumies, ked uz tam mas sestru. R^ :laughing:

liquere
Stránka: 1 [ 2 ] 3 4
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 84

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra