![]() |
|
Podekovani skylinkuDiky skylinku nehodlam pod natlakem menit 3 karty v domacnosti prechazim k freesat tam je vse ok a ty vase hd si strcte do ri... Vsak freesat bude je mit tkay kazdopadne takove ty kecy ze cryptowqorks konci take kecy. Mam okoo sebe olno lidi vo maj stare karty a jsou nasrani ze musi zas neco kupovat bo maji arivi a dalsi sroty. Ale aspon se upc napakuje ze.Doufam ze to buďe nekdo cist od skylinku nebo cslinku. Ted budu kazdemu doporucovat upc protoze skylink jenom vidira nic jineho. Poserte s tema vasima irdeto (nevhodné slovo)ma zbohem. |
anubis213
Registrace: 2/2011 Příspěvků: 218 |
Stránka: 1 2 [ 3 ] 4 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 84 | |
![]() |
|
RE: Podekovani skylinkuNemyslím si,že by jsme,chtěli to nejlevnější,jenže i to drahší je pěkné svinstvo,skylink se taky tak chová-mizerná kvalita-horentní cena,měnit sice budu muset,ale až v krajní nouzi,no a co, budu 2 měsíce třeba čumět na DVB-T,ani to nebudu moct všechno obsledovat,11cz,4 sk,12 pl,HD na polákách ,nějaký skylink mě ani nevzrušuje !!!Ne všichni lidé, s vysokým IQ, si ho zaslouží!
|
spyko
Registrace: 6/2006 Příspěvků: 3 916 |
![]() |
|
likyna klar! :8)skylink sa podla mojho nazoru správa neeticky
|
tulen
Registrace: 9/2009 Příspěvků: 7 883 |
![]() |
|
RE: Podekovani skylinkulongines 19:22.53co sa tyka platenej ponuky, cenovo je upc na rovnakej urovni ako skylink a v upc je za tu istu cenu toho podstatne viac |
feri33
Registrace: 8/2007 Příspěvků: 312 |
![]() |
|
RE: Podekovani skylinkuMyslim si ze kdyby plno idio.tu tady nepsali ze ma karty zacinajicich cisle 3...0000 atd a ze ji maji upravenou a ze jestli jde s tim neco udelat tak by se mozna nic nedelo ale je plno blbecku co se chlubi defakto si za to muzem sami. Kazdopadne prosim tech blbecku drzte hubu a budte radi ze vam to jde a neposkytujte zadne vypisi atd. A neptejte se. Prosim redakci at maze temata vo k tomu muze smerovat. Dekuji |
gambus
Registrace: 6/2011 Příspěvků: 323 |
![]() |
|
to:anubisMáš recht.Já jsem jak vznikl Gital(Cslink)začal prodávat pouze jejich karty.Protože jestli si někdo vzpomíná tak pokud tu byla pouze firma TaT Technology kolik stály přístupové karty,a co tam bylo za programy.Až po vstupu Gitalu tam přibyla Nova,vznikl balíček programů,věrnostní program pro prodejce, (michodem bod u cslinku 80Kč a bod u Skylinku 20Kč) a skylink pořád dobíhal náskok Gitalu. Dnes po sloučení obou firem jsme zpátky kde jsme byli.Skylink na všechny se.e , začíná zvedat ceny a zpoplatňovat základní nabídku ,dělá si prostě co chce.Na setkání prodejců v Olomouci si Glisnik dělal z huby prd.l protože co řekl tak za 5 měsíců ztoho neplatí vůbec nic. Akorát jsem se dobře nažral :))) |
kimi
Registrace: 7/2007 Příspěvků: 243 |
![]() |
|
RE: Podekovani skylinkuja plne sucitim s tebou kamo, ale laskavo nenazyvaj Arivu srotom, ked o nej hov.o vies, ja len tolko |
moonwalker
Registrace: 4/2012 Příspěvků: 64 |
![]() |
|
RE: Podekovani skylinkuJn fronta tam byla u zradla velka. Kazdopadne bude hur to je vsechno. Pokud se nebudeme branit tak stejnak nic nebudeme delqt takze tohle psani je uplne zbytecne rozcilovat a hadat se muzem stejnak se kazdy podridi. |
gambus
Registrace: 6/2011 Příspěvků: 323 |
![]() |
|
RE: Podekovani skylinkuto feri33: Ale diskutujme stále o tom, že základní nabídka je pořád grátis. Že nevíme co bude, je téma na jindy. Přiznám se, že si platím tři balíčky, ale pořád jsem téměř spokojený. Jenom bych rád, kdyby do té mé stávající ceny Skylink přidal všechny verze AXN včetně AXN HD. A ruku na srdce, nejvíce zde řvou ti, co mají základní balíček a ničím dalším nepřispívají. A řeči o tom, kolik toho sežral Glisnik na setkání prodejců je česká zhovadilost! :) |
Longines
Registrace: 3/2012 Příspěvků: 652 |
![]() |
|
RE: Podekovani skylinkuOvšem obsahy balíčků programů jsou hodně mizerně řešený, protože kdo chce jenom sport v HD, tak jsou mu automaticky (a tudíž dráž) strčeny i hudební kanály (a opačně) a vůbec je to takovej dost nesourodej mischmasch Rv |
Pitomec
Registrace: 9/2011 Příspěvků: 2 522 |
![]() |
|
longinesAsi jsi to špatně přečetl.kolik toho sežral Glisnik nevím,já ho nekontroloval.Podle toho jak kecal tak asi mluvil zhladu :))) :laughing: |
kimi
Registrace: 7/2007 Příspěvků: 243 |
![]() |
|
RE: Podekovani skylinkuvšak za cenu výmeny dostaneš kredit a za ten si dáš v tej sume platený balík zdarma.. Takže to máš zadarmo.A v Arive (a na každom stroji) tá výmenna karta ICE ide jedna báseň ;) Nechapem vo co go.. |
zdenoh1975
Registrace: 11/2006 Příspěvků: 187 |
![]() |
|
RE: Podekovani skylinkupro zdenoh1975máš pravdu jen částečně. V práci několik známých kvůli 1 měsíci v roce kdy si dává sport v HD v zimě , musel si vyměnit kartu za ICE přitom programy v balíčku ho vůbec nezajímí ani je ladit nebude , ale musel si ho vzít aby 600 kč nepropadlo . Lidi jsou zastánci , že serialy jsou na NOVĚ ostatní je nezajímá , Pro ně jsou 600 kč vyhození peníze a taky nadávají . Někteří lidi to řeší i tak , až karta s českýni programy někdy dojde budou mít satelit dále , ale jen na volný programi a k tomu DVB-T ,ale kartu měnit nebudou , jako můj soused ten má satelit ještě ANALOG a nestěžuje si . Jsem zvědavý kolik bude mít ve finále Skylink vyměněných a platných karet , zdali se to někdy dovíme. Rv :laughing: |
standa111
Registrace: 11/2009 Příspěvků: 1 753 |
![]() |
|
RE: Podekovani skylinkustando zítra si soused stěžovat bude,protože analog končí :laughing: :laughing:Dreambox Two,parabola 100 cm,motor SG 2100,TV Sony OLED XR55A83K,Skylink Kombi+,Netflix
|
Antoš
Registrace: 8/2007 Příspěvků: 2 318 |
![]() |
|
RE: Podekovani skylinkuA soused tady bude nadávat na Glisnika, jako správný čech :))) |
Longines
Registrace: 3/2012 Příspěvků: 652 |
![]() |
|
RE: Podekovani skylinkustanda111. Však ked ho nezaujimaju rozsirene balicky a hd, naco daval ICE? Free programy nepotrebuju ice... |
zdenoh1975
Registrace: 11/2006 Příspěvků: 187 |
![]() |
|
RE: Podekovani skylinkustando ty si taky v-l, jako chapu lidi jako anubis213, ze nemaji komu se vybrecet a tak se jdou vykricet na forum, ale takove demagogie, koho to BAVI poslouchat? RvKdo si neplati premium nabidku, toho se nejmene rok zadna zmena netyka, proboha co furt resite? A kdo ma na televizi a satelit a breci ze nema penize, vyhnat takove lidi na Sibir :fuming: |
Hollys
Registrace: 3/2009 Příspěvků: 767 |
![]() |
|
RE: Podekovani skylinkuOdchazam zbohom: (vymenit CW za ICE.) :laughing: |
hajnalka
Registrace: 5/2010 Příspěvků: 716 |
![]() |
|
RE: Podekovani skylinkujag tak pozeram na tie nove fta hd nemecke stanice tak normalne nechapem naco este drzat skylink karty v prevadzke? :laughing:skylink sa podla mojho nazoru správa neeticky
|
tulen
![]() |
|
RE: Podekovani skylinkumožmá pro tebe,pro mě to jsou stanice oničem.To samé,jak kdyby bylo v HD Patriot,CETV ... RvDreambox Two,parabola 100 cm,motor SG 2100,TV Sony OLED XR55A83K,Skylink Kombi+,Netflix
|
Antoš
Registrace: 8/2007 Příspěvků: 2 318 |
![]() |
|
RE: Podekovani skylinkuanubis123, aby si nakoniec este nelutoval. Freesat ma system nastaveny tak, aby clovek neustale za nieco platil. A to bud rozne poplatky, resp. s vidinou o par desiatok centov nizsej ceny ti daju viazanost aspon na rok. A ak aj nechces platene programy, vo freesate ti vytiahnu z vacku 20€ kazdy rok pouzivania karty. SL chce 24€ jednorazovo a dalsich x rokov neplatis ani cent. Samozrejme horsie to je v pripade, ak musis vymienat satelitny prijimac. Freesat ti sice ochotne nejaky POZICIA ak sa im zaviazes rok platit urcitu mesacnu sumu, ale stale mi pride cenovo vyhodnejsie kupit si vlastny... Ono aj tak ten prijimac nevydrzi vecne a raz bude treba kupit novy, bez ohladu na to, ci niekto meni karty alebo nie. |
Igwar
Registrace: 9/2006 Příspěvků: 191 |
![]() |
|
Re: PitomecPitomec, mne pride pozitivne, ze je to "mischmasch" za (zatial) celkom serioznu cenu z ktoreho si kazdy vyberie (dialkovym ovladanim) co chce. Ci bude lepsie ked narobia desat balickov, kazdy z cca. 5 zanrovo pribuznymi programami a kazdy za cenu 11,80€? |
Igwar
![]() |
|
Re: feri33feri33, freesat nie je na cenovo rovnakej urovni ako SL, aj ked by sa to na prvy pohlad zdalo. Treba si u freesatu pozriet nielen tu akciovu vysvietenu cenu, ale aj dalsie podmienky (za co vsetko a AKO DLHO sa plati) a ponuku programov a jej zatriedenie do balickov. Potom napr. zistis, ze aby si mal zopar porgramov, co za nieco stoja, v SL staci platit multi, vo freesate az dva balicky. Aspon mne to tak vychadza. |
Igwar
![]() |
|
RE: Podekovani skylinkujj, ked si pozriem aktualny cennik oboch platforiem, cenovo su porovnatelne len v pripade, ked si u skylinku predplatim jednotlive pay balicky na rok dopredu, co je v podstate tiez len viazanostNo a zopar programov typu disc science, TLC, komplet MTV a dalsich par programov co za nieco stoja v skylinku nemam, nijak teda nezistujem, ze mi staci platit multi :) |
feri33
Registrace: 8/2007 Příspěvků: 312 |
![]() |
|
feri33jj, ked si pozriem aktualny cennik oboch platforiem, cenovo su porovnatelne len v pripade, ked si u skylinku predplatim jednotlive pay balicky na rok dopredu, co je v podstate tiez len viazanostNo toto tak celkom nieje pravda, lebo ak napr. zajtra umriem, tak zo skylinku mi neprídu žiadne penále, ale pri UPC, to toť neviem kto z rodini či jak to vlastne je v prípade umrtia zákazníka ,by to musel predsa dosplácať. :))) |
PISTOK153
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 2 781 |
![]() |
|
PISTOKtka myslim ze toto byta uz nemuselo trapit ale ak sa to da ovplyvnit tak si naplanuj datum umrtia na datum kedy ti skonci predplatne aby v tom nemali potom chaos tvoji operatori :laughing: :laughing:skylink sa podla mojho nazoru správa neeticky
|
tulen
Stránka: 1 2 [ 3 ] 4 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 84 | |
![]() |
|
![]() |