![]() |
|
Koniec PAL na AstreTak sme sa dožili-PAL vysielanie na 19,2E končí.Tie sme asi najviac vyhľadávali pred 15 a viac rokmy.A kde pôjdú tie receivery? |
sused
Registrace: 2/2009 Příspěvků: 310 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 37 | |
![]() |
|
tonekprojdi si příspěvky,kolik lidí tady potřebuje modulátor,staré video atd.,myslel jsem,že nejsi tak hloupý,jak se tady prezentuješ,mohu se mýlit R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 402 |
![]() |
|
sisimyslelpěkně blbě R^ :laughing: Rva víš že se chytnu každé příležitosti si píchnout! |
tonek
Registrace: 1/2009 Příspěvků: 6 117 |
![]() |
|
tonekkdyž se amatérsky dělali LNB,tak jsi čůral na plot,proto o tom nic nevíš,to se stane R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
![]() |
|
RE: Koniec PAL na Astreberu ,klopím zobák a opětovně prosím o návod ! :crying: |
tonek
![]() |
|
projdi siamatérská rádia,tuším 1984-1988,nemám čas ti to hledat R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
![]() |
|
RE: Koniec PAL na Astredík ty ročníky mám tuším komplet (po dědovi) :O |
tonek
![]() |
|
nebo nauložto ke stažení R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
![]() |
|
RE: Koniec PAL na Astrestáhnu gatě a uložím sebe , zítra bezesná noc a ráno v Darmštatlutak se tu měj VÝRE |
tonek
![]() |
|
no já semám dobře,dík za přání a pohledej si to,ať nejsi za v.o.l.a R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
![]() |
|
tonekV tu dobu se ještě nedaly sehnat gasfety do LNB, tak se to dělalo na principu "magického T" jako v radarech. Prostě vlnovody a směšovací dioda. Hrozné šumové číslo se dohnalo velikostí paraboly. O několik let později jsem si vyrobil LNB pro C pásmo již z gasfetů. |
visper
Registrace: 5/2008 Příspěvků: 2 038 |
![]() |
|
@visperprijimas aj teraz c-pasmo? som teraz na 49E avsak necham si poradit ktora druzica je ohladne prijmu u nas na tom najlepsie??? pretoze EIRP values c-pasma teoreticky nie vzdy koresponduje s praxou... ;)Rakovinu diskusie nick suto..., nie sám ignorujem -_-
|
bohus31
Registrace: 10/2009 Příspěvků: 8 673 Galerie: bohus31 |
![]() |
|
RE: Koniec PAL na AstreC-pásmo už bohužel nepřijímám, protože mě na zahradě vyrostly stromy a parabola přes ně nevidí. Na střechu si to dát netroufám. |
visper
Registrace: 5/2008 Příspěvků: 2 038 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 37 | |
![]() |
|
![]() |