Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Programy na orbitu

Nemci nám pripravili ďalšie prekvapenie !!!

Tak páni, po pekných obrazoch v HD rozlíšenie nám nemci majiteľom istých prijímačov pripravili nepríjemné prekvapenie !!! Ako som už písal o jednom problémovom TP 77, tak táto zmena sa týka už aj ďalších. Tu prikladám zoznam všetkých TP, ktoré je nutné preladiť tak isto ako TP 77. Pravdepodobne sa to bude postupne týkať asi všetkých, na ktorých vysielajú práve čisto nemecké kanály.
TP 19,25,51,85-už aj tieto TP si prelaďte tí, čo máte podobný prijímač ako ja Vantage HD6000. :fuming:

PeMa
Registrace: 2/2011
Stránka: 1 [ 2 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 43
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Nemci nám pripravili ďalšie prekvapenie !!...

ja ja katastrofen

VU+ UNO 4K, OpenPli 8.3, Oscam.Pozícia:23,5-19,2-16-13,0.TivúSat

Valto
Registrace: 12/2010

Saxon

Az na tenhle mensi problem na Humaxu jede vse ok.Zadne kosticky ci zasekavani.Obrazova kvalita je velmi dobra. ;)

HYPER
Registrace: 11/2010

Pema - díky za nabídku, ale settingy si dělám ze zásady sám, TP77 snadno oželim. Svým zákazníkům ho budu stejně posílat až po pátku, kdy ještě čekám na CT4HD. Zatim mají všichni co se ozvali pokyn, nechodit do FAV seznamu SRN_AUT.
Kdyby sned přeci jen zavítali na 11954, tak jsem jim řekl, at zapnou přijímač bez připojené paraboly a přejdou do favoritního seznamu Skylink a přijímač do pátku raději na noc nevypínají...

Jeden z nich třeba může mít v Time Ref. přednastaven program z 11954 a v tom případě receiver ani nazapnou.

:)

On Air!

Saxon
Registrace: 5/2007
Galerie: Saxon

Saxon

Zitra jdu ke dvema znamym a jsem zvedav co jim to bude delat s jejich prijimacem.Oba maji Mascom 2000 HDCI.Snad to bude ok.

HYPER

pema

Tak jsem udělal nový setting, ze kterého jsem vystřelil TP 77 a receiver chodí na všech nových TP z 19,2E bez problému. Jak jsem napsal, stejně by nyní TP 77 neměl nadále smysl využívat, celý obsah je už k dispozici v HD.
Možná to byla určitá forma nátlaku, jak přejít ze sledování SD na HD... :)))

Ještě počkám na zítřejší nástup CT4HD na 11797H a setting jde od světa. Ahoj a díky za spolupráci.

On Air!

Saxon

Saxon

Zkusil jsem vymazat ty SD stanice v Humaxu(sw 1.00.02) a je to porad stejny u obrazove verze vystupu Original z HDMI.Vpodstate se to chova chvili u nekterych stanic pri prepinani jako rezim 1920*1080/50Hz.Tak hrozny to zase neni,akorat se pri tom prerusi infolista,nez se to prepne na 1280*720 a pak zase naskoci.Hold ta automatika je ted trochu zblbla pri tom prepinani.Zda se to projevuje i u novejsi sw verze 1.01.09 nebo 1.01.10 s internetovou podporou nejsem schopen rict.Rozhodne si verzi sw 1.00.02 v Humaxu prehravat nebudu kvuli tomu.Je to to nej co zatim vyslo. :)

HYPER

hyper

je to boj... :)

On Air!

Saxon

Vantage HD6000 - FW Jepssen - všetko OK od spustenia týchto TP R^

jarino1978
Registrace: 2/2007

OT: Jak se vede? :8)

Pitomec
Registrace: 9/2011

@Pitomec :

OT : OK, len mám posledné 2-3 mesiace strašne málo času. Chalani ťa pozdravujú. ;)

jarino1978
Registrace: 2/2007

Že taky pozdravuju :8)

Pitomec
Registrace: 9/2011

Saxon,myslim si,ze kdyz by si vymazal tento TP 11954 ze seznamu Astry1 a stanice ze seznamu programu,tak by to melo taky zabrat aniz by si musel upravovat setting.Pomohlo by asi i tovarko a vymazani TP,ale pak je tu opetovne nastavovani pristroje. :)

HYPER

jarino

a co TP 11954 Horizontal na Astře 19,2E/ZDF atd/, jak se ti chová tvuj Vantage na těchto programech?

On Air!

Saxon

Hyper

A co si myslíš, že jsem v tom settingu taky upravoval?
Asi pětkrát jsem tu psal, že jsem ten TP vymazal, že už neni potřeba na S2 strojích potřeba.
Další úpravy se týkají nových HD kanálů CT a selekce nových HDček z Astry 19,2E.

Docela by mě zajímalo, kolik lidí čte v treadu celý vývoj diskuse, podle mého každej přečte poslední dvě reakce a reaguje, proto je tu takovej guláš nesmylslných reakcí.

On Air!

Saxon

Saxon

Sorry.OK. :) Jdu ladit CT4 HD :)

HYPER

hyper

v pohodě, běž ladit, zatim bitrate na monoskopu 7,4Mb/s. ;) Už moc víc asi nepustí.

On Air!

Saxon

Teda sak ako? R^ :laughing: Mas recht!

Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.

liquere
Registrace: 7/2008

@ Saxon

Na túto chvíľu som čakal ako aj ty. Už máme signál z ČT4 HD, momentálne to dávam do svojho settingu a nech nám to fičí. Ja na rozdiel od teba som ešte ponechal ten TP 77, i keď koniec koncov máš pravdu, keď všetky kanály sú v HD nemá zmysel ich sledovať nieto ešte mať uložené v prijímači. Možno časom to vymažem aj ja, ale po mojej úprave to fachá ako víno. Maj sa krásne a prajem ti ten najkrásnejší obraz. :)

PeMa
Registrace: 2/2011
Stránka: 1 [ 2 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 43

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra