![]() |
|
Euro 2012 asi v nativu na ČT4 HD nebude!Šef ČT4 - ing. Ponikelský se v chatu zmínil:Jaroslav: Jeste bych prosil o upresneni, ty prenosy z fotbaloveho EURA budou v HD rozliseni ? 15:23 - Jiří Ponikelský: Přenosy máme nakoupeny v SD kvalitě. Více zde: http://www.ceskatelevize.cz/ct4/chaty/244-jiri-ponikelsky-o-budoucnosti-programu-ct4/?page=3#discussion T90 (28E-1W), Octagon 8008 twin
|
ivo2001
Registrace: 4/2006 Příspěvků: 6 224 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 33 | |
![]() |
|
Já jako starý baníkovec,Vám všem co tady plivete na fans baníku radím, nečumte na TV HOVNA a nevěřte všechno těm medmrdkám co do Vás hustí.Letos mi bude 50 a na Baník mně otec začal brát ve třech létech a zůstal jsem mu věrný dodnes.Na výjezdy jezdím skoro na všechny zápasy a nějaké extra problémy s baníkovci nejsou. To policajti nebo ochranky, to jsou pěkné provokatérské kvítka.Místo blbých řečí se seberte a jděte na fotbal přímo na stadiony a mějte otevřené oči.A přijeďte k nám na Bazaly.S pozdravem "Český fotbal pro fanoušky a King Banik".Ralw |
ralw
Registrace: 1/2005 Příspěvků: 203 |
![]() |
|
RE: Euro 2012 asi v nativu na ČT4 HD nebude!Jsem zvědavý na rozlišení. Řekl bych, že by datový tok mohl stačit na slušný PAL.Nehřeš slovem; neber si nic osobně; nevytvářej si domněnky; dělej vše, jak nejlépe dovedeš. (Don Miguel Ruiz)
|
mirasat
Registrace: 10/2006 Příspěvků: 3 044 |
![]() |
|
ralwTy možná jsi v pohodě, i když z tvého slovníku se dá lecos vyčíst. Já na stadion v Budějovicích chodim nepřetržitě zápas co zápas patnáct let a když tu hraje Baník, vždycky je nějakej průser a policajtů celý město.Ani sparťani nedělaji takový bordel. Osobně jsem viděl na vlastní oči, jak baníkovci lámali na parkovišti u Lídla zrcátka z aut, jak plivaji po kolem jedoucích autech. Solo by si na nikoho netroufli, ale v tlupě jsou to hrdinové. On Air!
|
Saxon
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 18 235 Galerie: Saxon |
![]() |
|
RE: Euro 2012 asi v nativu na ČT4 HD nebude!saxon: Lepší nereagovat. Konec jeho příspěvku vše podtrhl. :-) |
Jardysek
Registrace: 3/2010 Příspěvků: 448 |
![]() |
|
RE: Euro 2012 asi v nativu na ČT4 HD nebude!Saxon mensia polovica z nich su hooligans z polska. Su to vymetenci ktory vyhladavaju a vytvaraju situacie na liecenie si svojich komplexov z detstva a rodinych problemov. Ale musi to byt zazitok ich vidiet v akcii. No jo. :))) |
tophunter
Registrace: 4/2010 Příspěvků: 1 488 |
![]() |
|
RE: Euro 2012 asi v nativu na ČT4 HD nebude!fotbal bych vám dal na 2 kanály a víc nic . Plno lidí včetně mě zajíná jiný sport který moc není ( přímí přenosy skoro žádný kromě FI a motorek . ) na obrazovce - motoristický a fotbal zasírá všechny programy HNUS a lidem to ještě nestačí . Rv |
standa111
Registrace: 11/2009 Příspěvků: 1 753 |
![]() |
|
RE: Euro 2012 asi v nativu na ČT4 HD nebude!Chlapi nechte toho. Saxon v těch ČB jsem byl letos taky,dnes je na fotbale tolik policajtů,že tě zatknou už jen při náznakunějaké nepravosti.Policie doprovází fans Baníku z nádraží až na stadion a dnes si nikdo nelajzne před nima dělat nějaký bordel.A lidi co jezdí na zápasy ven auty,tak ti jsou v pohodě úplně. Jardýsku co ti vadí na hesle"Český fotbal pro fanoušky",tobě vyhovuje,že tě nepustí na stadion třeba v Olomouci jen proto,že máš v občance tr.bydliště v moravskoslezském kraji.Hoši podívejte se na ostravské fans nezaujatýma očima a opravdu nevěřte všemu co kdo řekne a napíše. A to ,že o nás píšete jako o polácích tady v Ostravě vadí fakt málo lidem.Sami asi ani nevíte,že ti co na nás řvou polští židi mají oficiální nebo neofi. družby s polskými kluby(Slavia,Sparta,Liberec atd.).Ralw |
ralw
Registrace: 1/2005 Příspěvků: 203 |
![]() |
|
RE: Euro 2012 asi v nativu na ČT4 HD nebude!standa111 :))) ,ja som tiež fanda fotbalu,čo sa týka športových programov-netreba pridávať(už ich je dosť),ale suhlasím s tebou,z každého rožku trošku by pomohlo R^ |
pietrolam
Registrace: 11/2011 Příspěvků: 447 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 33 | |
![]() |
|
![]() |