Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Programy na orbitu

Euro 2012 asi v nativu na ČT4 HD nebude!

Šef ČT4 - ing. Ponikelský se v chatu zmínil:

Jaroslav: Jeste bych prosil o upresneni, ty prenosy z fotbaloveho EURA budou v HD rozliseni ?
15:23 - Jiří Ponikelský: Přenosy máme nakoupeny v SD kvalitě.

Více zde:
http://www.ceskatelevize.cz/ct4/chaty/244-jiri-ponikelsky-o-budoucnosti-programu-ct4/?page=3#discussion

T90 (28E-1W), Octagon 8008 twin

ivo2001
Registrace: 4/2006
Stránka: 1 [ 2 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 33
Odpověď v diskusním vlákně

Já jako starý baníkovec,

Vám všem co tady plivete na fans baníku radím, nečumte na TV HOVNA a nevěřte všechno těm medmrdkám co do Vás hustí.Letos mi bude 50 a na Baník mně otec začal brát ve třech létech a zůstal jsem mu věrný dodnes.Na výjezdy jezdím skoro na všechny zápasy a nějaké extra problémy s baníkovci nejsou. To policajti nebo ochranky, to jsou pěkné provokatérské kvítka.Místo blbých řečí se seberte a jděte na fotbal přímo na stadiony a mějte otevřené oči.A přijeďte k nám na Bazaly.S pozdravem "Český fotbal pro fanoušky a King Banik".Ralw

ralw
Registrace: 1/2005

RE: Euro 2012 asi v nativu na ČT4 HD nebude!

Jsem zvědavý na rozlišení. Řekl bych, že by datový tok mohl stačit na slušný PAL.

Nehřeš slovem; neber si nic osobně; nevytvářej si domněnky; dělej vše, jak nejlépe dovedeš. (Don Miguel Ruiz)

mirasat
Registrace: 10/2006

ralw

Ty možná jsi v pohodě, i když z tvého slovníku se dá lecos vyčíst. Já na stadion v Budějovicích chodim nepřetržitě zápas co zápas patnáct let a když tu hraje Baník, vždycky je nějakej průser a policajtů celý město.
Ani sparťani nedělaji takový bordel.
Osobně jsem viděl na vlastní oči, jak baníkovci lámali na parkovišti u Lídla zrcátka z aut, jak plivaji po kolem jedoucích autech. Solo by si na nikoho netroufli, ale v tlupě jsou to hrdinové.

On Air!

Saxon
Registrace: 5/2007
Galerie: Saxon

saxon: Lepší nereagovat. Konec jeho příspěvku vše podtrhl. :-)

Jardysek
Registrace: 3/2010

Saxon mensia polovica z nich su hooligans z polska. Su to vymetenci ktory vyhladavaju a vytvaraju situacie na liecenie si svojich komplexov z detstva a rodinych problemov. Ale musi to byt zazitok ich vidiet v akcii. No jo. :)))

tophunter
Registrace: 4/2010

fotbal bych vám dal na 2 kanály a víc nic . Plno lidí včetně mě zajíná jiný sport který moc není ( přímí přenosy skoro žádný kromě FI a motorek . ) na obrazovce - motoristický a fotbal zasírá všechny programy HNUS a lidem to ještě nestačí . Rv

standa111
Registrace: 11/2009

Chlapi nechte toho. Saxon v těch ČB jsem byl letos taky,dnes je na fotbale tolik policajtů,že tě zatknou už jen při náznaku
nějaké nepravosti.Policie doprovází fans Baníku z nádraží až na stadion a dnes si nikdo nelajzne před nima dělat nějaký bordel.A lidi co jezdí na zápasy ven auty,tak ti jsou v pohodě úplně.
Jardýsku co ti vadí na hesle"Český fotbal pro fanoušky",tobě vyhovuje,že tě nepustí na stadion třeba v Olomouci jen proto,že máš v občance tr.bydliště v moravskoslezském kraji.Hoši podívejte se na ostravské fans nezaujatýma očima a opravdu nevěřte všemu co kdo řekne a napíše. A to ,že o nás píšete jako o polácích tady v Ostravě vadí fakt málo lidem.Sami asi ani nevíte,že ti co na nás řvou polští židi mají oficiální nebo neofi. družby s polskými kluby(Slavia,Sparta,Liberec atd.).Ralw

ralw
Registrace: 1/2005

standa111 :))) ,ja som tiež fanda fotbalu,čo sa týka športových programov-netreba pridávať(už ich je dosť),ale suhlasím s tebou,z každého rožku trošku by pomohlo R^

pietrolam
Registrace: 11/2011
Stránka: 1 [ 2 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 33

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra