![]() |
|
Převod videaZdravím, mám MASCOM MC2200 HDCI-USB, Skylink, notebook s Win 7 64bit. Sat mi nahrává do formátu .ts. Chtěl bych si někdy něco převést do avi, ale nedří se mi to. Podle různých návodů jsem zkoušel instalovat různé kodeky, pak programy na převod např. Format Factory, SUPER ©, MediaCoder x64, ale stále nic. Pokud to video zkouším přehrát rovnou v VLC media playeru, tak trhá zvuk a obraz nejde vubec. Poradíte mi, codoinstalovat, abych to převedl. |
rkhl
Registrace: 8/2008 Příspěvků: 62 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 29 | |
![]() |
|
RE: Převod videaTo sem ti psal už včera a ty sis nedal říct :laughing: |
Pitomec
Registrace: 9/2011 Příspěvků: 2 522 |
![]() |
|
RE: Převod videaAni se ti to nepodaří. Přečti si ještě jednou příspěvky. Pokud máš skylink ready, tak to prostě nejde nikde přehrát, půjde to pouze v přístroji, kde jsi to nahrál. Žádné kodeky, nebo programy ti nepomůžou. Tuším, že pouze jeden jediný přístroj skylink ready uměl nahrávat rozkódovaně, už ale nevím jaký. |
maggi
Registrace: 1/2008 Příspěvků: 26 |
![]() |
|
přes modulněkteré ready nahrají rozkodovaně R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 402 |
![]() |
|
VideoReDo TVSuite V4už delší dobu jede zadáčo,pokud se trošku snažíš R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 402 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 29 | |
![]() |
|
![]() |