Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Programy na orbitu

Bravo ČT4 HD !!!

MS v ľadovom hokeji-tak to je parádička, obraz ako lusk, ešte že vás tu máme bratia češi-máte môj kompliment takže veľká vďaka. R^

PeMa
Registrace: 2/2011
Stránka: 1 2 [ 3 ] 4
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 85
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Bravo ČT4 HD !!!

PeMa, nesmysmysly nemelu. Jeppsena nepoužívám ani nikdo z mých zákazníků. Každou chvíli někomu i tu ČT4HD ladím a jedná se nejejenom o Vantage. A žádné šroty ode mně nemají.
Vždycky jim potom přepnu na Angličany HD a každý řekl že je ten obraz lepší. Takže to není jenom můj subjektivní názor. Nyní jedu ladit na Sony Bravia.

HiFiOK
Registrace: 12/2006

Kam sa hrabe satelit taký obraz na STV1 HD cez DVB-T dnes hokej a minule F1 / som ešte nemal. R^ R^ R^

korok
Registrace: 4/2006

Len keby drzali hubu bol by lepsi zazitok....... :)))

Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.

liquere
Registrace: 7/2008

obraz je perfektní na čt4hd oproti stv2 proste super!!!!

frenk2
Registrace: 2/2008

no neviem páni, ale obraz na CT4 HD je fakt nič moc. Nie je ostrý a viditeľne je degradovaný kompresiou.
A keď už tu niekto vychvaľuje kvalitu interného DVB-S panasa, tak je to po obrazovej stránke tragédia ( a nie len po nej ). Rv
Čiže ten, kto kvalitu CT4 HD chváli, je buď slepý, alebo sa to hanbí priznať. ;P

jarino1978
Registrace: 2/2007

Pořád lepší než drátem do oka. :zombie:

Casio
Registrace: 1/2006

@HiFiOK

Ktory firmver pouzivas teda na Vantage ? Diky.

AB PULSe 4k, Zgemma H7S

LucaBrazza

Ostrost

Tak na skylinku mi prijde ten obraz hrozne maznutej... ted koukam na golf a je to totez... i texty jsou takovy neostry. Oproti CT1 fakt bida :/

zajda123
Registrace: 1/2007

Asi nevie niekto čítať, ja nemám interný tuner DVBS-panasa, ja mám BlueRay, satelit, PVR v jednom-takže 3 v jednom, dostať ho zatiaľ z Nemecka a možno z Rakúska, druhý používam Vantage (nie však Jeppsena), koniec koncou som si overil informáciu priamo u nemcov na fóre, či tento prijímač zvláda PiP tak ako si ty oblboval ľudí na fórach, že funguje! ;) Treba si však porovnať obraz práve v čase prenosu hokeja, kedy je ten obraz prenášaný v sľúbenom native a nie, čo momentálne beží ako napr.golf

PeMa

@ HiFiOK

Ja nič proti tebe nemám, bože chráň, ale zarazila ma tvoja reakcia o nezmysloch. Ja ten obraz na ČT4 HD mám naozaj pekný počas prenosu hokeja aj keď to prepnú do štúdia. Minulý rok to bola bieda. K najlepším TV po obrazovej stránke patria u mňa Samsung,Panasonic a Philips. Tu Braviu by som nekúpil ani za polovičnú cenu, dúfam, že sa za tento môj názor nehneváš, ale to už v dnešnej dobe nie je taká kvalita ako kedysi. Panasonic saťák 3 v jednom je asi najlepšia voľba do budúcnosti, je však pravda, že sú típkovia, ktorí budú stále oponovať, nech si každý kúpi to, čo mu vyhovuje. Prajem veľa zdaru a pekný deň.

PeMa

Vraťme se k tématu....

....a to není preference té, či které značky televizoru, jakože z mého pohledu pokud koupíte jakoukoliv střední a vyšší třídu od LG, Panasonicu, Samsungu, nebo Sharpu, tak nelze šlápnout vedle.... Tak teda mě se ČT4 HD pozdává. Jasně, kdyby ten hokej vysílali na anglickém SKY, asi by byl rozdíl znát, ale třeba proti mnou preferovaným Rusům (Sport 1HD RU) kteří mají BitRate 12000 nepoznám ze vzdálenosti 3,5 metru na plazmě LG 60PV350 rozdíl, v ložnici mám nějakou 4 roky starou Full HD plazmu 42" Panasonic, obě TV živí Dream 800HD a obraz skvělý. Pokud někdo kouká z půl metru a hledá každý mázlý pixel, měl by spíše zajít za Chocholouškem....

hotovyrad
Registrace: 3/2011

@ hotovyrad

Musím s tebou len súhlasiť. Koniec koncou ja tiež poznám jedného típka, ktorý mi ukazoval rozdiely a oči mal 10 cm od obrazovky... ;)

PeMa

Mat tv format 16:9 obraz nastaveny na format 4:3 farby roztrtkane.ze aj pavianova cervena pr del je zelena ako shrek,potom sa dobre hodnoti kvalita obrazu.
Netvrdim tento pripad,ale su takí ludia na svete a nie malo.Vlastne deti im vyrastli tak,ze nevideli poriadny obraz a potom ked ho niekde uvidia sa cuduju.....no jo, nekup to za tie prachy!

Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.

liquere

toho chocholouška by mali navštíviť všetci, ktorí tvrdia, že obraz v nativ HD na CT4 HD je super. Je hnusný Rv
Pri sledovaní hokeja je obraz neostrý, kompresiou sú degradované rýchle pohyby, pri záberoch do hľadiska je ostrosť na úrovni spotrebných HD kamier, pri záberoch na trénera ( vlasy ) je to len jednoliata plocha bez detailov.
Kto tvrdí, že je obraz super, nemám chuť sa s ním už o čom baviť. ;P

jarino1978

Tak si to vymaž a čum na STV 2.Navrhuji vypnout Slovákům ČT 4 HD .Kdo je pro ? :8)

Dreambox Two,parabola 100 cm,motor SG 2100,TV Sony OLED XR55A83K,Skylink Kombi+,Netflix

Antoš
Registrace: 8/2007

Ja som s CT4 HD spokojny, obraz aj zvuk su OK. Pokial sa to niekomu nepaci, nech pozera hoci cez Youtube, je mi to jedno.

AB PULSe 4k, Zgemma H7S

LucaBrazza

Antoš

Ja navrhujem teba kopnut...a vypnuť Markízu HD a pod. kdo je za? :)

Milan C

...a ešte hodne zaleží, kde to pozeraš. Na akom zobrazovači, či LED :)))LCD :))) , alebo plazme...

Milan C

Tady se to vždycky zvrhne

v nějaký osočování... ten obraz s headerbit 7Mb prostě být skvělý nemůže... a dělení sateliťáků na Čechy, Slováky Němce.... je trapárna :ogre:

minestra
Registrace: 4/2009

nič sa nezvrhlo, len...

No zatiaľ sa ešte nič nezvrhlo, len sa konštatuje... :)

Milan C

Dnes nie,dnes neprehrame ! :laughing:

liquere

jarino1978

U tebe to bude zobrazovačem. Nejspíš máš CRTčko. Nebo levné LCD. Tam to takhle dopadá.

Topfield TF 7710 HD PVR 250GB HDD, Ferguson 7318, motor SG 2100, Parabola 73x80 Al Emme Esse, LNB Maximum Pro-Line P-2 Twin.

kuba
Registrace: 3/2007

Já jsem taky pro vypnutí Markýzy,ale taky Novy,Primy, Joj,Joj + a všech podobných odpadních "kanálů".V osočování se to nezvrtne,z mojí strany určitě ne R^

Dreambox Two,parabola 100 cm,motor SG 2100,TV Sony OLED XR55A83K,Skylink Kombi+,Netflix

Antoš
Registrace: 8/2007

@kubko :

na techniku som zvlášť náročný, takže tuto svoju depku nehľadaj. :laughing:
To, že ten program má v logu HD ešte neznamená, že to vyzerá ako HDTV. Konkrétne CT4 HD sa naň len hrá. Ale možno pre teba platí to, že keď to je HáDé, tak to musí byť niečo super. ;)

jarino1978

Zbytocna tema

Nakoniec nebola ani taka zbytocna. Niektori samci sa nam aspon pekne predviedli a mozu pokojnejsie spat (zase raz).

dunaj
Registrace: 8/2009
Stránka: 1 2 [ 3 ] 4
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 85

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra