Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Programy na orbitu

Giro d Italia 2012 - dnes odstartoval!

http://www.steephill.tv/giro-d-italia/

Obraz opět pouze v SD, ale snad nebude signál z helikoptery poslední týden závodu tolik vypadávat.
Dnes prolog.

Rozhodovat se bude až v posledním týdnu v horách.
Královská etapa bude v předposlední den závodu 26. května s cílem na legendárním průsmyku Stelvio /2757mnm/.

http://en.wikipedia.org/wiki/Passo_dello_Stelvio

Na startu je i Roman Kreuziger, lídr stáje Astana.

Přenosy na Eurosportu.

On Air!

Saxon
Registrace: 5/2007
Galerie: Saxon
Stránka: 1 [ 2 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 48
Odpověď v diskusním vlákně

lance

Ne, letos nejedu na žádnej závod GrandTour, ale asi bych se jel podívat na Okolo Rakouska. Chystám se právě na Edelweiss, tak zatim trénuju tady u nás. Ted mi ale začala alergická sezona, včera jsem prskal na Šumavě z pilů.

On Air!

Saxon

uplne jednoduche

saxonovi zas nejdu ksefty a potom je najmudrejsi...hlavne aby bol zdravy...

Rakovinu diskusie nick suto..., nie sám ignorujem -_-

bohus31
Registrace: 10/2009
Galerie: bohus31

bohus31

Hlavně aby šli tobě, aby ses furt nesral kam nemáš! R^

On Air!

Saxon

RE: Giro d Italia 2012 - dnes odstartoval!

:O ako to robite ze mate cas aj na bicykel? minulu sezonu som sa "pokusil pospominat na stare casy" urobil som 50 (!) km a pekne som splasol...nebola to sice rovina, ale aj tak...

ludo
Registrace: 3/2006

bohušu ty si jakýsi divný...

lance
Registrace: 10/2008

rozkaz

vykonam! vase velicenstvo kat...

Rakovinu diskusie nick suto..., nie sám ignorujem -_-

bohus31
Registrace: 10/2009
Galerie: bohus31

ludo

Jde to těžko, etapy si dávám do kalendáře stejně jako směny v práci a montáže u zákazníků. Dneska jsem stihl pouze pěší tůru, pak začalo pršet a bylo po parádě.

On Air!

Saxon

ludo

já už jezdím na kole v podstatě jenom kousek do práce, ale co je to "splasol som" ? :)

lance

saxon@ tak trochu ti zavidim, ale ano, hlavne to je o tom sa k tomu dokopat. ja sa na pocasie nemozem stazovat, tu pri barcelone je cyklisticky raj.

@lance vyfucal som:), chybal vzduch v plucach a sila v nohach:)

ludo

ked uz sa bavime o tejto teme, nejlepsia rana bola ked som sa siel pozriet sem hore vo francuzku na jednu etapu tdf, koncilo sa pri ax de thermes, pekne stupanie, ledva som sa tam vyskriabal, a ked dosli profici tak v tom teple ficali hore okolo 25km/hod...

ludo

ludo, lance

Přidávám ještě odkaz na stránky jednoho "blázna" mého kamaráda, který se chystá v červnu do Severní Ameriky...

http://www.jirihledik.cz/cz/

třeba vás to zaujme, zvučil jsem mu dvě přednášky, byly hodně dlouhé a peprné...

:))

On Air!

Saxon

ludo

Jo, taky jsem podobně koukal na Contadora s Rujanem loni na dojezdu na Grossglockner. Taky to bylo někde kolem dvacítky. Já jsem tam jel někde kolem 6-8km/hod... :)

On Air!

Saxon

ludo

R^ pěkná a stručná definice, krásna reč ta slovenčina, myslím že rozumím celkem dobře slovensky (obzvlášť vzhledem k dnešní mladé generaci v česku - jsem ještě federál z Moravy) ale čas od času mě něco zaskočí ;)

lance

tiez mam vzadu 28 zubove "koliesko",:)

ludo

lance

dik, tiez som sa narodil v ceskoslovensku, a co ma potesilo je nast tu aj cyklistickych fanusikov. R^

ludo

rychlost

se nedá srovnat, profíci ty kopce jezdí jak na motorce, ale bolí je to stejně jako nás amatéry... nadřou se jak hovada, většina běžné populace takové pocity nikdy nezažije a proto taky má často blbé pindy o dopingu atd.... ale to už jsme jinde

lance

lance

takový pocit, když slezu s kola, za chvíli přijde křeč, že mám strach, že mi z nohy ten sval vyletí jako vetřelec...
Vždy si vzpomenu na Sigourney Weaver. :)

On Air!

Saxon

mám chut si to vyšlapať znova ;)

VU+ UNO 4K, OpenPli 8.3, Oscam.Pozícia:23,5-19,2-16-13,0.TivúSat

Valto
Registrace: 12/2010

Saxon

znám podobného nadšence od nás z Valašska... opakovaně nonstop okolo republiky, nonstop napříč Alpami ... ryze na amatérské bázi bez fin.podpor, to už je svým způsobem "extrém"... za cenu velkých obětí v ostatním osobním životě

lance

lance

Tohle je jaderný inženýr z Temelína a členové realizačního týmu jsou i členové jeho rodiny/včetně manželky/. ;)

On Air!

Saxon

saxon

@ křeče - když se jezdil za totáče Závod míru a v dlouhém úniku byl Rus Suchoručenkov a 20km před cílem ho braly křeče tak že myslel že to nepřežije, trenér mu podal z auta špendlík ať si to rozpíchá... po dojezdu do cíle ho sundali z kola a 10 min nebyl schopen slova. Věděl, že kdyby to tenkrát zabalil, už by si se sportem v Rusku neškrt... dnes už ti "co zklamali" naštěstí v gulagu nekončí (i když kdo ví jak v Číně), každý se rasuje dobrovolně :)

@ inženýr z Temelína - hlavně ať má za sebe dobrý záskok v Temelíně ať to tam nevyfučí :) , ten můj známy vlastní rodinu nemá a je otázka jestli mít bude, to považuju už trochu za ten "extrém" ale nechci soudit... každopádně výkony hodné obdivu

v prologu právě finišuje Bárta... čas na úrovni Romana kolem 30. kluci šikovní R^

lance

lance

Jo, taky na to koukam doma v garáži. Venku leje jak z konve, tak si alespoň dávám dohromady cajky, dělám pořádek atd.

Znáš tohoto chlapíka?
http://cs.wikipedia.org/wiki/Liou_Siang

Pamatuji si na LOH v Pekingu 2008 , kdy od něho celá Čína čekala zlato a oni ho zabírali v tunelu, jak jde na start a on měl evidentní problém s kotníkem, nebo achilovkou. Moc dobře věděl, že to nedopadne dobře, co se mu asi tak honilo hlavou... Nakonec to vzdal, myslel jsem si, že ho vidim naposled, právě z důvodu, který si popisoval.
A vida, v Londýně chybět nebude. ;)

On Air!

Saxon

saxon

neodepsali ho podle mě jenom díky tomu, že je moc velká hvězda a dalšího Liou_Sianga nemají hned po ruce..., kdyby byl jedním z mnoha, už by si neškrt... tak jak to bývalo s ruskými sportovci kde je taky mohli ze široké základny přehrabovat hráběma a nehleděli na ztráty, ze sta lidí 98 zrasovali a kdo zbyl pak už musel být dobrý...
jinak Číňani se s nikým nemažou, rasujou malé děcka v gymnastických, plaveckých aj. táborech, je to děs, jiná mentalita, jiné (kolektivní) hodnoty, taky je jich miliarda... - o tom mj. vyprávěl český trenér čínských veslařů který měl problém když se jeho svěřenci na tréninku zasmáli... že málo trnují, pak ho myslím vykopli

no tak jsem prochatoval zase jedno hezké odpoledne (na Východě bylo ještě krásně) radši už končím, čau R^

lance
Stránka: 1 [ 2 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 48

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra