Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Programy na orbitu

60°E Ruské programy

Takmer všetko momentálne fta 11675 V 29700 DVB-S2,11635 V 29700 DVB-S2.

juro1970
Registrace: 5/2010
Stránka: 1 [ 2 ] 3 4
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 81
Odpověď v diskusním vlákně

to tryskac

Tady mrkni, jak je Sevastopol "Ukrajinské" město.... Pokud budeš koukat dobře, zahlédneš tam i Ducati s ostravskou značkou a mám pocit, že jsem už v té době u sebe měl i tu kartu Platforma...... ale je otázkou, jak to bude dál, neboť roční abonenci už Platforma asi dva měsíce neprodává, takže stěhování z devítky je asi fakt myšleno vážně... http://www.youtube.com/watch?v=1pyJGvf2aFw

hotovyrad
Registrace: 3/2011

radek

nechaj tak, jasne ze mas pravdu...ved napriklad podla tohoto vsetkeho uz zacnem prijimat aj geostacinarne druzice ktore su nad severnym polom, ved naco nad rovnikom... :)))

Rakovinu diskusie nick suto..., nie sám ignorujem -_-

bohus31
Registrace: 10/2009
Galerie: bohus31

to bohus31

Jasně.. pokud bude platforma chytatelná na devítce dál, případně nebude potřeba na 36E dvoumetrový talíš, tak Ti tu kartu rád koupím, ale vlastně sám taky nevím, na čem jsem... v srpu mi to končí a pokud se z devítky odstěhuje, bude jediná možnost sledovat kvalitní ruské programy montáž megataolíře pro 36E... ale furt si říkám, že takhle to přece neudělají, protože v Západní Evropě je kvantum "Nových Rusů" pro které primárně Platforma HD vysílá a ti by byli nahraní....

hotovyrad

60°E Ruské programy

Na té pozici 60E je toho také dost, ale parabola 105 je na můj region malá. Podle počasí pár programů jde cca 4, ostatní v kodu jen vystřeluje signál 5-12%, což je nesledovatelné. Pomohl by větší průměr paraboly. Na 75E jede paket Raduga TV, což je pro sledování super,i s malou parabolou.Kdo nemusí mít nutně HD programy, tak vřele doporučuji...ještě mi tam schází program Zvezda(hvězda), která jde na 85 E volně a TV centr.proto jsem se pokoušel pokusně našilhat při konečném točení motoru 80E pomocí druhého konvertoru pozici 85E a síla signálu byla cca63-76%,ale přepínač diseqc nedokázal s motorem komunikovat. Někdy přepnul a někdy ne a motor se ani nerozjel :fuming: .Škoda, dost jsem o tu pozici stál.... R^ ;)

(: Nevím, jestli to tu už někdy někdo psal, ale moc děkuji všem, kteří svými schopnostmi umí udělat radost druhým, bez ohledu na ztrátu svého času :)

marco37
Registrace: 7/2008

RE: 60°E Ruské programy

Na vychode vzdy bol a bude bordel.Cela ta oblast je krasna po stranke prirody,ale poriadok tam bol naposledy s inymi tankami. Nie nahodou ukrajinci vitali nemcov ako osloboditelov proti rusom.To nie je moj nazor, ale historicky fakt! Krasna je oblast smerom na vychod na Soci,len tam su zase ine pomery.... :8)

Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.

liquere

60°E Ruské programy

Já jsem na 110 talíři chytnul taky jen pár kousků na 60E... ze 75 to bylo lepší, ale nakonec jsem se na to vykašlal a pořídil Torrida 28E - 5W a jsem ve své podstatě spokojen. Do Rusů na 36E bych šel jen pokud by to hrálo na 140cm maximálně, do většího talíře nejdu....

hotovyrad

to liquere

Však to oni taky říkají, že jim diktátor Putinova formátu vyhovuje :-) Já byl 3x Sevastopol, 1x Kursk... napřesrok jedu za Ural do Irbitu (fabrika motocyklů Ural), ve 2015 plánuju Vladivostok.... no a pak bych ještě rád zavítal na Bajkonur, do Baku, Machačkaly, Kazaně.... těch plánů je dost a dost, jen mít na vše čas - o penězích to není, protože motorkaření i život na Východě je levnější, než u nás.... ale i na té centrální Ukrajině na zemljankách z bláta a slámy, všude je minimálně jeden satelitní talíř se 3-4 konvertory, někdy i tři talíře po 4 konvertorech na jednom "baráku", vše omotané kilometrem drátu :-))) Dle směru LNB a parabol jsem tipnul, že koukají hlavě na 36E, 13E a 4/5W

hotovyrad

liker

kedy si bol naposledy v rusku, pretoze moj posledny pobyt v 86-tom v leningrade uz ani nepamatam. nezabudnem vsak na berjozky, dobrych srdecnych ludi a krasnu velku zem...ktoru marx a engels oklamali!

bohus31

Clovece to chodis sam alebo partia,lebo tam v oblastiach kde mozes ist cele dni bez toho, aby si stretol niekoho, ked sa nieco stane ?Ale hadam jazdis len po frekventovanejsich cestach,ci nie?Co okolie Bajkalu?Motorky ural sa este vyrabaju?Volakedy som jednu videl,bola ako vsetko ruske masivne, tazke,jednoduche,neznicitelne ale ako to bolo po kvalitativnej stranke nemam paru.
Satelity maju ,ved nemaju inu moznost - do zamljanky kablovka nepojde a ako maju ci nemaju dvb-t,sat je istejsi ! R^
Nech sa ti to podari, ked si tam trufas,verim ze priroda je super !

Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.

liquere

to bohus31

Souhlas, lidé tam jsou srdeční a čechy mají rádi. Kecy o tom, že jsou to okupanti jsou nesmysl. v 68 to nebyla okupace Rusů občanů, ale politiků... každý Rus má Čecha rád tak, že po Tobě uklidí i ty zvratky, když se pobliješ z toho kýblu vodky - osobní zkušenost :-) Jak zde bylo vzpomenuto, navíc je tam nedotčená příroda a ještě bych si dovolil říct, že se tam nenaučili šidit jídlo, když si na tržišti kde ze koupit kalašnikova koupíš špalek masa, sejra a černého chleba, tak spolu s lahví dobré vodky neznám lepší žrádlo :-) Mimochodem, to, co je tam jako lehký nadprůměr (Russian Standard vodka) a dá se koupit za 100 Kč, tak u nás je scifi, stojí to čtyři kila a v Tesku v OC Futurum, což je kura velký obchod, ale já jsem jediný, kdo to kupuje, zdytek si raději dá Pražskou, nebo "6x destilovanou" jinou hrůzu.... Už ať je červenec :-)

hotovyrad

to liquere

jezdíme asi 5 lidí z celé ČR každý rok..... a minimálně dvě třetiny cest trávíme na okreskách, pokud vyloženě nespěcháme, tak dálnici Moskva - Odessa - Jalta nepoužíváme... jasně, je třeba být ostražitý, protože jednak stádo krav na silnicích a druhak 80km cesta ve stepi bez benzín pumpy je celkem běžná věc.... ale jak říkáš, má to ty koule. I když tam všude jsou opravdu luxusní motoresty za pár babek, vždy 2-3 noci na té dovči spíme někde u řeky, nebo u jezera pod širákem... nakoupíme proviant na trhu, poznáme místní lidi a zrubem se venku... Za celou dobu co tam jezdíme se nám z motorek nic neztratilo a to si na pokoj berem jen šortky a zubní kartáček, zbytek věcí je na motorce... Tady bych v noci nenechal mašinu jen tak... fakt návštěvu aspoň té Ukrajiny doporučuji, není třeba vízum, jen pas s platností 90 dnů po návratu. Ano, motocykly Ural se vyrábějí a jsou stále stejné, jako za války... stejná koncepce, stejný motor, stejných 400kg hmotnosti.... přibyly jen blinkry a kotoučovka vepředu, ale jsou to stejné stroje :-)))) Já mám doma IŽ 56, což je licence válečné DKW 350, ročník 1956 v původním stavu a pojízdnou :-) Samozřejmě největší tvrďárna by byla dojet do té fabriky URAL, nechat tam ty naše "imperialistické mr*ky" a odjet na Uralu, ale tohle asi neudělám, na Ducati Monster se cestuje skvěle :-)

hotovyrad

Ural

Jo, na stanici Avtoplus (Eurobird 9E) je zrovna zítra skvělý dokument z před 4 let.... Legendární motocykl Ural.... Mám jej nahrán ještě ze Z1, ale v ruštině bude mít pro mě větší koule.... je to zítra ve 02:00 a 12:25... dokument z Irbitu, z fabriky a lidí, kteří tam na nich jezdí, chlastají vodku....

hotovyrad

Bohusu

Obycajny rusky clovek bol vzdy srdecny,bohuzial to bol ten clovek ktory vzdy trpel, lebo ho vyuzivali od cias carov, cez socik az po dnesny nedefinovatelny rezim vsetci mocipani v tej velkej krajine.Ta krajina by mohla zabezpecit pre svojich vsetkych obcanov blahobyt,maju vsetky nerastne bohatstva,suroviny,mozu dopestovat vsetko co potrebuju.Maju podnebne pasma, kde mozu mat urodu zo vsetkeho.Nemiesto toho casto pocuvame ako dovazaju mnozstvo potravin a ineho tovaru,lebo ten muzik zostane vzdy muzik (aj ked srdecny) a moc bude vzdy v rukach ludi co z ruska nikdy neurobia normalny stat.
Nic som nepisal o okupantoch ked si myslel na mna,neviem.
To ale nic nemeni ani na fakte,ze najviac kriminalnych zivlov v europe je z balkanu a byvaleho sojuzu a naslednickych statov.To je tiez fakt.

liquere

to liquere

Ne, Tebe jsem fakt nemyslel, ale vzpomněl jsem si na to, jak byl onehdá hokej CZE-RUS v Brně a nějaká baba psala v diskusi, že je hrdá na to, když u Ruské hymny pískala... tak jsem ji napsal od plic, co si o ní myslím :-))) Jasně, v RU není střední třída... jen chudí a "Noví" Rusové, nic mezi tím... ale země je to krásná... a co bys asi netipoval... pivo mají výborné... žádné (nevhodné slovo) jako na Západě, ale mají pivo "českého" typu, hořké, s hustou pěnou... Obolon, Chernigivske, Krym, Baltika :-) Jo, pokud chceš udělat dojem, jako úplatek vezmi Becherovku, ta je u nich žádaná a když už někde je, tak stojí 2x více než Tulamorka... Loni jsem za lahev Becherovky uplatil vojákyni a získal exkurzi na ostrém válečném křižníku Černomořské flotily - od strojovny až po kapitánský můstek :-)

hotovyrad

Znám plno fór o cestování. Není lepší se rozepsat tam???

PPP111
Registrace: 11/2011

hotovyrad

Drzim palce !Peknu dovolenku,ten ural mozno naskoci aj na vodku, skoro ako stary moskvic.... ;)
Boze kto si uz dnes pamata znacku DKW to je tak davno,ze vtedy este nebola ani dph R^ :laughing:
Maj sa!

liquere

to liquere

díky za přání :-) ...a kdyby někdo chtěl nějakou RU kartu, není problém...

hotovyrad

radek

ta sukromna dohoda mailom plati?

bohus31

to bohus31

Jo, Ostravar :-))))))

hotovyrad

@hotovyrad

Ake ruske karty mozes zohnat (a za kolko)? bmilan100@gmail.com
PS: Mozno budem potrebovat aj DreCrypt CAM.

VU+ Zero 4K, iNEOS ZX4, C-Tech 4100 Plus, Openbox SX4 HD, GTMedia V8 UHD, 2x Gibertini OP 100 (motor+36°E), PF no name 140 cm (27,5°W), 3x off-set 75/80/125 cm - 23,5°E/1°W/30°W

bmilan
Registrace: 5/2004

Vychodne slovensko,parabola 95cm a signal 70% bez problemov...a co sa tyka druzic za 90E ja este prijimam aj druzicu NSS-6 95° East,,a tam dve TV stanice,,K+ 11634 H
DVB-S/MPEG-2,13330 7/8 a,,ASYL ARNA 11136 V,DVB-S/MPEG-2 2960 5/6

Dish:Supral 200cm-90E-47,5W.C+Ku band:QARL 3636+GBOX2000,dekl.:HARL3612+ PaceMSP995,FIX-120cm-23,5E,LNB:INVERTO Quad:90cm+DM3800-95E-50W,Clarke TechHD4100+,Octagon SF8008 combo,AB Cryptobox 752(LNB): WSI,ZINWELL a vela inych..C band polarotor+Supermax 13

Dano
Registrace: 1/2007

To: wwwe

Kolega "Peon" alias "Onacila" brazdi so svojim zariadenim 96.5*E az 53*W. Sam to mam k nemu iba "cez pole", takze to viem i z vlastnej skusenosti...

Kedze prehlady su casto updatovane a na 96.5*E nie je momentalne jeho nick, tu je aspon hned vedlajsia druzica NSS 6 na 95*E: http://www.lyngsat.com/NSS-6.html

To iste plati i o zapadnom obzore, cize hned vedlajsia druzica , na ktorej je este jeho nick je Intelsat 1R na 50*W : http://www.lyngsat.com/Intelsat-1R.html

Mimochodom 53*W je posledna, pretoze nam tam uz vadia Slanske vrchy, inak by sme mali este aspon 1-2 stupne k dobru, hoci najblizsia druzica je az na 58*W, co je uz pre nas pod obzorom.

----------------------------------------------------------------------------------
Be independent and your TV screen will never be the same.

sato
Registrace: 2/2006

To: wwwe

Este jedna vec ktoru som zabudol....
Pozicia kolegu je v okrese Michalovce :lookaround: .

----------------------------------------------------------------------------------

sato
Registrace: 2/2006

Tu máte moje postrehy z ďalekého západu...;)
http://pokec.azet.sk/mar-val/fotoalbumy#/mar-val/fotoalbumy/expedicia-daleky-zapad-a-vychod/ft-414877758

Biedne forum, riešia sa tu samé blbosti ,len nie satelitná problematika,v kazdom vlákne sprostosti,hádky a trápne fotky uja ibuprofena. Dokial tu redakcia nezakročí ,o čom pochybujem, tak neprispievam .Dodatok: po čase vidím, že to ide ku dnu, tak Zbohom.

marval450
Registrace: 1/2010

DJYEMI

momentálne mi to beží(11675 V aj 11635 V) na 80cm Gibertini (75x80cm)na motore, prijímač Vantage HD 8000S,SZ SK aj s malou rezervou - Q83% na Vantage (rozpad obrazu pri cca 75%) R^

Vantage HD 8000S, Amiko Alien 2 Triple Plus (S2 S2 T2/C) - Dual Boot OS: fw. Spark 1.2.76, Enigma 2 fw. openATV 5.1, 80cm parabola na motore

digitals
Registrace: 11/2008
Stránka: 1 [ 2 ] 3 4
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 81

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra