Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Skylink

Refresh karty

Prosim o refresh karty Skylink 42602944318.Dekuji!

PIXEL
Registrace: 1/2010
Odpověď v diskusním vlákně

Téma: Refresh karty (# 10)

Autorizačné dáta boli zaslané na Vašu kartu. Karta bude reautorizovaná behom niekoľkých minút.

Rosta1
Registrace: 3/2011

druhou kartou u Skylinku

prosím nechci zakládat nové téma proto se ptám zde

Prosím jak to vypadá v praxi s druhou kartou u Skylinku ?http://www.skylink.cz/web/structure/70.html
1. Asi musí být přístroj INRETO čistý nebo se pletu ? Nebo jsou to ICE karty ?
2. kdybych koupil přístroj zatím nevím jaký poradte mi a dal ho na chatu a k němu tu druhou kartu Skylink ( 80 kč měsíčně - samořejmě půjde jen to co je na 1 katě povolený ) šlo by to ? Nemusí nějak 1+2 přímač na sebe nějak být vázaný atd. ? Druhá karta může jec kdekoliv ?|

standa111
Registrace: 11/2009

RE: Refresh karty

Půjde to OK, karta by to měla být ICE, na chatu by stačila Ariva 202 za cca 1700Kč. ;) :)))

Octagon SF 8008 V3 Supreme , Skylink Premium, Oneplay Maximum, Eurosport player - MAX, SONY Bravia 49XG9005, E85 multifocus.

drobeček
Registrace: 1/2006

další a opětovné porušení

pravidel-článek č. 13.Proto mám dodaz:k čemu jsou potom pravidla?Za daleko menší zlo je citron a teď najednou ne?Včera refreš za ani ne za hodinu znova refreš a teď znova tak co s tím? :-/ :fuming:

slávista
Registrace: 11/2010

nic se nezmění

pojede to ve stejných notách,bude se to tady zakládat dále,proč se snažit to napsat do minulé refreše natož si to tady prolistovat jestli to tu není, a už nemluvím o pravidlech.Admin asi má dovolenou či "dělá mrtvého brouka". :-/ :lookaround:

O2TV STŘÍBRNÁ

petr33
Registrace: 5/2006

Stando111 než koupíš kartu NEXT čti

MUSÍŠ mít nějakou abonenci = předplacený nějaký balíček Skylinku, jinak karta potom nejede ani na základní "neplacené" kódované programy.
Jestli nemáš něco předplaceno a máš jen základ, tak ani druhou kartu nedostaneš...
Více na skylink.cz

bob.r
Registrace: 1/2006

Nic nebude dokonalé, ale dávno už se změnilo..na tři čtyři stejná vlákna denně jste rychle zapomněli.
Spokojeni? ;)

Znova osmnáctku v osmiválci

Tomik535
Registrace: 10/2007

bob.r

"Jestli nemáš něco předplaceno a máš jen základ, tak ani druhou kartu nedostaneš..."
Na tohle jsi přišel kde? Proč mateš lidi?
Samozřejmě, že je nesmysl mít kartu Next ke kartě, kde je jen Gratis, to je lepší jako druhou kartu mít plnohodnotnou, ale to co jsi napsal je lež. Ale možná dáš odkaz, kde se to dočtu. Pak beru svá slova zpět.

Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.

joscer
Registrace: 10/2007

Mám KOMBI balíček to je jasný taky o tom zhruba píši / samořejmě půjde jen to co je na 1 katě povolený )
1. je to teda ICE karta .
2. stačí teda Ferguson Ariva 210 HD Combo a půjde to bez problému ano ?
3. má to šachtu na modul ? Nikdo neví , čert nespí když čtečka kartu neveme .Chci do toho přístroje dát max 2500 kč , ale aby programy chodily ,nezamrzali atd. myslím jen Skylink ostatní moderný věci u satelitu MI NEZAJÍMAJÍ. Zapnu koukám je moje HESLO . Televize Panasonik LCD 82 cm.
5. Jinak děkuji

standa111

koukám Ferguson Ariva 220 HD by asi byla lepší nemáte ji někdo a ty rozdílný ceny mi překvapili .

http://www.zbozi.cz/vyrobek/ferguson-ferguson-ariva-220-combo-cerny/ Rv

standa111

Tomik535

mne udivuje predevsim to, ze na jinych hlavne tech uzce specialozovanych forech takovy kraviny nikdo nepozaduje a stane li se to, tak je takove vlakno okamzite smazano a jeho autor je poslan do pekla. proc to nedelas ty a kolegove zelenaci ???

Dreambox DM520-OpenATV 6.2, Cloudibox3-MBMini-OpenATV 6.3 a 6.4, Vu+ Zero4K-OpenATV 6.4, T-90 5W-42E

bublajs
Registrace: 9/2006

standa111

A proč riskuješ s conaxem,jestli to bude chodit, zejména když to máš na chatu, kde se objevíš po nějakém čase a budeš potřebovat dobré načítávání zápisů! :lookaround:
To je takový problém si trochu připlatit a koupit přístroj s Irdetem, který ti bezproblémovou funkčnost zajistí :((
Pak jen rozšíříš zdejší řady s žádostí o refreš, až ti v pátek provider změní zápisy a ty to na conaxu budeš mít problém rozjet. :crying:

Hezké dny, nerušený a funkční příjem bez výpadků :-)

Delta1
Registrace: 6/2007

standa111

Šachtu na modul to má, se zápisy nebude problém, čte to karty i zápisy chodí bez problémů. Na koukání super. Má to jiné mouchy ale pokud nechceš např. nahrávat, tak tě nemusí vzrušovat. Pokud ale netrváš na combu jdi raději do 202ky.

Topfield TF 7710 HD PVR 250GB HDD, Ferguson 7318, motor SG 2100, Parabola 73x80 Al Emme Esse, LNB Maximum Pro-Line P-2 Twin.

kuba
Registrace: 3/2007

A jak dlouho mu to vydrží?!
Na jeho heslo: Zapnu koukám!
to rozhodně nestačí a v kombinaci přístroj + modul= cena origo Irdeto stroje!
1+1 je ?!
Každý strůjcem svého štěstí ;)

Delta1

Neboj, vydrží bez problémů. Chodí mně jich v terénu velmi mnoho a se zápisy problém nikde není. Na "Zapnu a koukám", to je stroj velice vhodný. Opět ověřeno praxí.

Topfield TF 7710 HD PVR 250GB HDD, Ferguson 7318, motor SG 2100, Parabola 73x80 Al Emme Esse, LNB Maximum Pro-Line P-2 Twin.

kuba
Registrace: 3/2007

pro Delta1

mám 2x moduly jeden Mascon 1.20 sw a jeden SCHMIT tak to dám do modulu nebo i tam budu mít problém - jak to vidíš ty ? Jinak já satelit nevypínám celý rok ani doma ani na chatě kde mám DIGI TV partner box a nebyl nikdy problém , ale namá program Sport 5 tak ho chci DIGI TV zrušit . Jinak na chatě v zimě jsem málo tak ho můžu ho mít Doma v druhý místnosti ( LNB mám na 2 satelitní přístroje , ale zapojený zatím na jeden konekter. ) a v létě 5-6 měsíců jako druhý domov.
Karta je prý ICE uvidím ještě , ale nasadil jsi mi brouka .

standa111

Praxí brzo pozná co má, ale to už bude trochu pozdě!

Jinak je škoda, že zde není povinnost k žádosti o refreš uvést povinně i přístroj a zároveň i vrzi softwaru. Hned by bylo jasně vidět, v čem je jádro pudla! :8)

Delta1

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra