Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Technika

TECHNISAT MENU

potrebujem radu, dá sa v menu Technisatu SIR pri položke usporiadanie zoznamu na lavej strane nejakým sposobom uložiť zoznam Skylink a na pravej vlastný zoznam...ide mi tam len všetky kanály, pri aktualizácii mi nabehne 300 stanic do menu oblubené...poradte kto má tento pristroj ako to máte naladené

romikuk
Registrace: 2/2012
Odpověď v diskusním vlákně

RE: TECHNISAT MENU

dobrá rada je ... napísať to o niečo nižšie,kde sa tomu venuje viac ľudí.

vusolo 4 K . blackhole 3.0.8.

oneeeee
Registrace: 10/2005

Vždyť je můžeš z oblíbených vymazat, popř. si udělat vlastní seznamy.

roman63
Registrace: 1/2012

Ved si to riesil vcera,nakoniec si odpisal ze si to nasiel.Co tam na jednom pitomom triedeni tolko maturujes?To ma tak blby navod ten stroj alebo co?

Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.

liquere
Registrace: 7/2008

re all

hej myslel som si že som to našiel v menu ale nie je to tak, skrátka pri každodennej aktualizácii ma to nebavi stale mazat, myslel som že to ide bez toho aby mi to zapísalo vždy na koniec zoznamu všetky stanie z pozície 23,5...ale možno to ani nejde len sa pýtam skusenejších...stroj je fajn len v návode je o tom minimum info, fastscan naladí všetko od ponuky Skylink na začiatok menu po všetky ostatné stanice nakoniec....a vlastný zoznam ked si urobím tak mi aj tak po dalšej aktualizácii pribzudne na koniec mojho zoznamu /cca 60stanic/ ešte dalších 250... :(

romikuk

No na "normalnom" stroji,ked si urobis fav zoznam,a das preskenovat tak ti prida len do toho celkoveho-zakladneho zoznamu,ale nemeni sa nic vo fav zoznamoch.Tam mas nejaky chaos,mozno nieco prehliadas vo funkciach.

Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.

liquere

re liquere

no možné to je len neviem na to prist čo?? preto žiadam niekoho kto má rovnaký stroj aby mi poradil ak vie či je to vobec možné, po nastavení technikom som mal totiž na lavej strane menu ponuku Skylink a z nej som si robil svoju ponuku, teraz ale sa mi nedá uložit a vždy po opustení menu mi tam nabehne všetky programy a pravdepodobne preto mi zapíše pri novej aktualizácii všetko aj do mojej ponuky, možno som niečo "odklikol" čo som nemal tak hladám chybu takýmto sposobom, je možné že v predajni mi poradia ešte že je zajtra pondelok

romikuk

A vies sa pohybovat medzi fav zozn. asi si mal vytvoreny nejaky svoj zoznam.Tak musis mat na DO nejake tlacitko na prepinanie medzi fav. zozn.Aj ked budu prazdne,ale pises ze technik ti to nastavil,tak pokial si nic nezmazal musis do toho zoznamu len dostat.Teda len tipujem...

liquere

netipuj

dialkove to má ale ked to potvrdim na ponuku skylink po potvrdení OK sa mi zobrazuje ponuka v abecednom poradi a nie v mojom vlastnom...tažko vysvetliť!!!

romikuk

asiasi

možno to technik ani nenastavoval, neviem nevšimol som si to aj ked som dal nastavenie výrobcu, ani tak sa to nezlepšilo....som na nervy

romikuk

offff

pre istotu som vypol autoaktualizáciu, len neviem či mi pojde teraz EPG

romikuk

Jak na to.

A) - Smaž celý FAV list - zelené tlačítko, modré tlač. - smazat- zvolit - OK-x celý modrou šípkou do leva, seznam označ a žlutým potvrď - potvrď tač. MENU a ulož - FAV list je prázdný. B) - Zvol TV stanice - červené tlač. HL. SCAN list, zvol : satelit ( 23,5 - 19,2°E, .... .) nebo povidera ( Skylink, CSlink, ARD, RTL, ZDF, ... .) a žlutým tlač. přetahej do FAV,( zas můžeš např. 8. stanic OK-x označit) a přejdou je tam po hromadě, tlač MENU ulož. Rádia to samé. Jak se ve FAV dělá sort to znáš ?? Jinak v HL. SCAN list KOD stanice mažu - nemusí tolik počítat a nezatězuje se něčím na kulové. Jak se SCAN jednotliv SAT družice - SOLO to umíš - ( bez AUTOMAT SCAN v DisegC zvolených SAT družic)+ Transporder ? R^

CES
Registrace: 4/2007

re jak...

takže vymazal som všetkých providerov okrem Skylink a vypol som autoscan...je to OK??

romikuk

Jo OK, a teď si Skylink stanice seřaď ve FAV, žlut. tlač a modrou šipkou u OK náhoru nebo dolů a potom tlač. MENU ulož. Potom si do FAV přetahej ostatní stanice a zas ulož. Upozornění - při novém přetažení HL. TP. listu nebo nového SCAN SAT družic - v MENU potvrzovat v předvolbě - !!! ulož manualně !!! - jak dáš ulož AUTOMAT - tak se to ve FAV listu uloží podle "SFI" dle SW od výrobce s předností stanic BD z 19,2°E a budeš to ve FAV předělávat. R^

CES

koukám

jaké jsou s tímto problémy R^ :laughing: R^

pierrepetr
Registrace: 5/2006

nejde to...

je možne že po vypnuti aktoaktualizácie sa aj tak pristrj aktualizuje??? nie je náhdou chybný????

romikuk

Co nejde ??? Když SAT vypneš, tak display píše - " čekejte data se ukládají" - to je naprosto u Technisatů normální. Když SAT zapneš - je na display hláška - " data se načítají " , + když máš CA modul - cca 3 sekundy trvá komplet načtení ( inicializace ) - to je OK. Zapínej SAT cca 60.sec. dřív než TV. Já jsem 1. Technisat měl sd SRT1 a když jsem si koupil T. HD8-SX už jsem návod nečetl. Je to u ORIGOŠE skoro stejný. !!!! A to jsem si tam po FI - OTA nahrál NEW SW - trvalo to cca 45 minut a čekal jsem na hlášku - " INSTAL OK " a teprv pak si zadal do MENU svoje instalace a až potom jsem se dival na TV stanice. Jo rozjet poprvé HD SAT ,( ne jen Techisat ),je pro někoho neskutečná patálie a dokáže ho DO-E-AT. To nemám od ing. Švehlíka z Omka - on v recenzích se o to moc nezmiňuje. Když to neumíte - pozvěte si toho kdo to umí !!! R^ R^ :)

CES

re CES

no tento technisat nepíše nič ani na konci ani na začiatku...normálne nabehne zo Standby do režimu programu, len nechápem tu aktualizáciu v menu je vyp. ale v daný čas sa predsa aktualizuje....za moj zoznam programov zase nahratých dalčích 300staníc asi pojdem reklamovat alebo ne??dal som aj výrobné nastavenia ale nepomohlo....možno len nechápem, ak sa dá presne popišem mailom alebo daj radu mailom na
romikuk@gmail.com

romikuk

re CES

inak zo začiatku mi to nerobilo, možno som niečo zle stlačil a uložil no nie som si vedomý, asi po 5 dnoch mi zrazu nabehlo nový zoznam programov prebraný a bolo to už som nemal v ľavom stlpci ponuku Sky&link a v pravom svoju ale vľavo zoznam všetkých z pozice 23,5 a vpravom pod mojimi všetky ktoé predtým neboli..??? nechápem kde robim chybu a či vlastne ju robim ja a nie pristroj.

romikuk

To tak vypadá, že máš po továrním nastavení - restartu zapnutou v MENU potvzenou - automat předvolbu "SFI" a tak Ti do FAV listu - v pravo leze těch 300 stanic. To se musíš po restartu naučit v MENU INSTÁLU spravně zvolené funkce nastavovat a ukládat nebo nechtěné nepotvrzovat. Pozor jak dáš v menu AUTO-INSTAL - tak těch 300 stanic tam poleze stále. Musíš INSTAL v MENU zadat MANUÁLNÉ a bude tam co si sám zadáš - to se musíš naučit. R^ e-mail až zítra. CES. R^

CES

re CES

OK posli prípadne mail to by som bol rád aspon by som mohol riešiť nejaký problém rýchlejšie a podrobnejšie...zadat manuálne znamená zapisat jednotlivé kanály ručne podla frekvencie polarizácie pren rýchlosti.....??? prečo pred registráciou katry boli pristuné len Skylink programy a teraz ide všetko z pozicie 23,5?? tan celý zoznam mi nabehol po registrácii karty predajcom u skylink!! čiže ak to správne chápem nemám mazat nič z celkovej ponuky len presunut ponuku skylink do svojho preferenného zoznamu a malo by tam zostat len to čo som si pretiahol, prípadne len nový kanál na koniec ponuky!

romikuk

Jasně v pravém sloupci TV stanice co máš na pravo ve FAV listu nesmíš mazat, jsou označena číslem ve FAV a nebo tzv. odfakované háčkem.

CES

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra