Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Zkušenosti

Ztráta signálu

TP 12109 ,11934 síla signálu 85 kvalita taktéž. Při sebemenčím větru nebo dešti spadne na nulu. Při větším dešti příjem Prima HD, NOva HD,ČT HD zmizí a na družici 19,2 programy nemizí.

ganter
Registrace: 9/2009
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Ztráta signálu

mas to rozbity, oprav si to

Dreambox DM520-OpenATV 6.2, Cloudibox3-MBMini-OpenATV 6.3 a 6.4, Vu+ Zero4K-OpenATV 6.4, T-90 5W-42E

bublajs
Registrace: 9/2006

RE:Ztráta signálu

Přesně tak,mě to dělá taky a to si můžu parabolu doladit motorem.

O2Tv,VU+ Zero,Hliník 85cm IBU Twin 19.2E+23.5E Panasonic TH 42PX80.

Saták1
Registrace: 7/2008

Já vím čím to je :))) Máš to rozbité :)

Longines
Registrace: 3/2012

Desetkrát za poslední 2 měsíce jsem něco podobnýho šteloval, pak jsem doporučil ten ořech pokácet... a dnes prý má signál jak z praku. No nepokácejte to... :-/

pf09
Registrace: 8/2010

Ztráta signálu

Zdravím ,mám jen kontrolní otázku.Máte momentálně signál?Brno
slejvák jak (nevhodné slovo).Díky

bora
Registrace: 10/2009

Po několika velikých slejvácích a jednou s kroupama od čtvrtka v Praze družice zůstali na svém místě a signál stále mám u všech stejně dobrý :)

Longines

patrně nějaký bouřkový mrak... to pak občas i ten signál na menších parabolách padne(i na větších). radar.bourky.cz to řeší.

pf09
Registrace: 8/2010

ten mrak musi mit opravdu gigantickej elektrickej naboj aby fungoval jako rusicka signalu. bourkovy mraky nemusej mit nejakej vyraznej naboj. velmi casto lze ze satelitu prijimat i kdyz je v trase bourka opravdu velky intenzity. daleko neobvyklejsi je ten jev s tim ionizovanym mrakem, kterej vygumuje i nekolikametrovy anteny.
v beznejch podminkach kdy lidi hlasej problem za bourky je spis problem voda nekde mezi parabolou a lnb nez cokoliv jinyho. zkuste si nekdy vzit treba zahradni postrikovac a strikejte na antenu a lnb a koukejte co to dela se signalem.

Dreambox DM520-OpenATV 6.2, Cloudibox3-MBMini-OpenATV 6.3 a 6.4, Vu+ Zero4K-OpenATV 6.4, T-90 5W-42E

bublajs
Registrace: 9/2006

Je pravdou, že z desítek blesků za tento týden mi jeden na pár vteřin vysadil 85 parabolu, tedy signál. Ale mrační těžkooděnci se signálem nezahýbali. A pršelo (husté slejváky) tady, jako ze zahradní hadice a taky nic. :)

Longines

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra