![]() |
|
Ztráta signáluTP 12109 ,11934 síla signálu 85 kvalita taktéž. Při sebemenčím větru nebo dešti spadne na nulu. Při větším dešti příjem Prima HD, NOva HD,ČT HD zmizí a na družici 19,2 programy nemizí. |
ganter
Registrace: 9/2009 Příspěvků: 25 |
![]() |
|
RE: Ztráta signálumas to rozbity, oprav si toDreambox DM520-OpenATV 6.2, Cloudibox3-MBMini-OpenATV 6.3 a 6.4, Vu+ Zero4K-OpenATV 6.4, T-90 5W-42E
|
bublajs
Registrace: 9/2006 Příspěvků: 8 830 |
![]() |
|
RE:Ztráta signáluPřesně tak,mě to dělá taky a to si můžu parabolu doladit motorem.O2Tv,VU+ Zero,Hliník 85cm IBU Twin 19.2E+23.5E Panasonic TH 42PX80.
|
Saták1
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 3 291 |
![]() |
|
RE: Ztráta signáluJá vím čím to je :))) Máš to rozbité :) |
Longines
Registrace: 3/2012 Příspěvků: 652 |
![]() |
|
RE: Ztráta signáluDesetkrát za poslední 2 měsíce jsem něco podobnýho šteloval, pak jsem doporučil ten ořech pokácet... a dnes prý má signál jak z praku. No nepokácejte to... :-/ |
pf09
Registrace: 8/2010 Příspěvků: 3 407 |
![]() |
|
Ztráta signáluZdravím ,mám jen kontrolní otázku.Máte momentálně signál?Brnoslejvák jak (nevhodné slovo).Díky |
bora
Registrace: 10/2009 Příspěvků: 722 |
![]() |
|
RE: Ztráta signáluPo několika velikých slejvácích a jednou s kroupama od čtvrtka v Praze družice zůstali na svém místě a signál stále mám u všech stejně dobrý :) |
Longines
![]() |
|
RE: Ztráta signálupatrně nějaký bouřkový mrak... to pak občas i ten signál na menších parabolách padne(i na větších). radar.bourky.cz to řeší. |
pf09
Registrace: 8/2010 Příspěvků: 3 407 |
![]() |
|
RE: Ztráta signáluten mrak musi mit opravdu gigantickej elektrickej naboj aby fungoval jako rusicka signalu. bourkovy mraky nemusej mit nejakej vyraznej naboj. velmi casto lze ze satelitu prijimat i kdyz je v trase bourka opravdu velky intenzity. daleko neobvyklejsi je ten jev s tim ionizovanym mrakem, kterej vygumuje i nekolikametrovy anteny.v beznejch podminkach kdy lidi hlasej problem za bourky je spis problem voda nekde mezi parabolou a lnb nez cokoliv jinyho. zkuste si nekdy vzit treba zahradni postrikovac a strikejte na antenu a lnb a koukejte co to dela se signalem. Dreambox DM520-OpenATV 6.2, Cloudibox3-MBMini-OpenATV 6.3 a 6.4, Vu+ Zero4K-OpenATV 6.4, T-90 5W-42E
|
bublajs
Registrace: 9/2006 Příspěvků: 8 830 |
![]() |
|
RE: Ztráta signáluJe pravdou, že z desítek blesků za tento týden mi jeden na pár vteřin vysadil 85 parabolu, tedy signál. Ale mrační těžkooděnci se signálem nezahýbali. A pršelo (husté slejváky) tady, jako ze zahradní hadice a taky nic. :) |
Longines
![]() |
|
![]() |