![]() |
|
ICE vymena idu programy!!!Dobry den.Kupil som si kartu Skylink Vymena lebo som pocul ze mi to nepojde lebo budu vypinat stare kodovanie a markiza mi uz nepojde. Tak som ju zaregistroval a ide mi aj nova, prima a ct4. Niekde som cital ze ich pozeranie na slovensku je nelegalne. A to sa chcem opytat, ci neporusujem nejaky zakon ci to nie je trestne ci nemozem cakat nejake problemy so zakonom. Som starsi clovek mam problemy so srdcom a mat opletacky s policiou by mi nezrobilo dobre. Pripadnu domovu prehliadku kukláčmi, konfiskaciu televizora, satelitu a karty by som asi neprezil. O hanbe u susedov koli tomu lavóru na baráku ani nehovorim. Dakujem Vam za odpovede. František Buxanto |
tophunter
Registrace: 4/2010 Příspěvků: 1 488 |
Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 28 | |
![]() |
|
RE: ICE vymena idu programy!!!to si snad robis srandu, ved to ide kazdemu :)))Dreambox DM900, Fuba DAA 110, Moteck SG2100A, Inverto Black Ultra, Sony Bravia KDL-55W805B
|
Marian21
Registrace: 3/2007 Příspěvků: 2 846 |
![]() |
|
RE: ICE vymena idu programy!!!zase nějakej provokatér.... :lookaround: |
trondik
Registrace: 11/2008 Příspěvků: 231 |
![]() |
|
RE: ICE vymena idu programy!!!Na stránke skylinku sú všetky informacie.A kto by zisťoval že na aké programy sa pozeráte keby to bolo nelegálne.Nemusíte mať strach teraz sa skylink a cs link spojily takže všetci pozeráme to isté celé(Česko-Slovensko). |
zarek
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 80 |
![]() |
|
RE: ICE vymena idu programy!!!co dodat skylink tu má lidí co jen provokují nebo zakládají zbyteční vlákna :laughing: |
nicolepcd
Registrace: 9/2011 Příspěvků: 695 |
![]() |
|
RE: ICE vymena idu programy!!!které pak oživuje Mandík svou vybroušenou češtinou.... |
polulin
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 2 534 |
![]() |
|
RE: ICE vymena idu programy!!!máš něco proti mě rodily češtiny já jsem hrdí ze jsem z tihle země kde ten blbí stupidní team czech děla si ostudu hrdí :laughing:polulin ty se asi doma moč nudíš ne :laughing: a jedna pravda tu je když každý přispěje sem na parabolu samé bludy. |
nicolepcd
Registrace: 9/2011 Příspěvků: 695 |
![]() |
|
RE: ICE vymena idu programy!!!Žiadnu ďalšiu kartu si si nemusel kupovať, je to len dobrovoľná výmena kariet pre tých ktorý chcú využiť akciu predplatného na 2. mesiace a tak ich výmena karty nebude nič stať, lebo to čo dajú za predplatné by stálo viac.Čo sa týka českých programov tak oficiálne pre slovensko sú povolené len ČT 1 a ČT 2 ostatné sú stále len v testovacej prevádzke. A čo sa týka karty že ti ju vypnú nieje tvoj problém ale ich kartu si zaplatil a platia pre teba podmienky s ktorými si súhlasil pri prvej registrácií, preregistráciou karty súhlasíš s novými podmienkami, kúpou karty a registráciou si si zabezpečil prístup ku kódovaným programom ktoré tento poskytovateľ poskytuje, to znamená že karta je len kúsok plastu s čipom ktorý túto službu sprostredkúvavá pokiaľ karta bude vypnutá máš nárok na novú alebo vrátenie peňazí za starú ak už k tejto službe nemáš prístup. Pre podrobnejšie informácie navštív právnika ktorý ti vysvetlí obchodný zákonník a pravidla - zmena pravidiel musí byť odsúhlasená obidvoma stranami. |
skynett
Registrace: 8/2009 Příspěvků: 1 711 |
![]() |
|
RE: ICE vymena idu programy!!!vyzerá to na bratranca jaivana, alebo minimálne niekoho z jeho rodiny |
doky
Registrace: 1/2007 Příspěvků: 574 |
![]() |
|
RE: ICE vymena idu programy!!!Právníka? Až mu právník řekne 500/čtvrt hodiny, to ho teprv štréchne! :O |
člověk
Registrace: 3/2006 Příspěvků: 1 103 |
![]() |
|
RE: ICE vymena idu programy!!!ha-ha-ha-hadreambox 800 hd
|
lubo540
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 956 |
![]() |
|
buxanto,co dělá saxana?,zavolej do skylinku,ať ti to bloknou R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 402 |
![]() |
|
takový chytrý člověka ptá se jako dítěTéma: navrh redakcii (# 1537) Sice nie som dlho registrovany clen fora, ale navrhujem do konca prazdnin pocas vypinania N2 pozastavit registraciu. Stale otazky typu ze co ma robit so satelitom a ze mu nejde cely skylink z 19.2 ved to je nahlavu. To uz tu bude o nicom. Kody si to vie zohnat ale kartu si to kupit nevie ani nastudovat zo stranok providerov zakladne udaje ako poziciu a kodovanie. Alebo nejake ine riesenie, ved to sa neda citat. Ucelom vypinania N2 je donutit piratov legalne prijmat programy. Toto tu nie je zakaznicke centrum pre absolutnych laikov. Neskor sa bude menit frekvencia programu a zase tu budu pisat napr.: nejde mi TA3 co mam robit? Je na vas redakcia aka bude uroven tohto fora a za tu dobu co som tu pozorujem ze to tu zacina ist dole vodou. Registrován: 04/2010, Autor: tophunter R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
![]() |
|
RE: ICE vymena idu programy!!!Takto vyzerala výmena kariet v roku 2008.V Bratislave 12. augusta 2008. Prevádzkovateľ satelitnej platformy Skylink oznamuje ukončenie výmeny kariet Bios_3 (biele karty SlovakLink). Towercom, distribútor prístupových kariet pre príjem TV staníc zo satelitu, realizuje výmenu starých dekódovacích kariet bielej farby pod názvom SlovakLink (Bios_3) z dôvodu ich technickej nevyužiteľnosti pre rozširovanie programovej ponuky. Výmenu bielych kariet za nové modré karty Skylink (Bios_6) zabezpečuje Skylink na vlastné náklady. Vzhľadom k tomu, že proces výmeny sa blíži k záveru, zverejňujeme pravidlá a termíny k ukončeniu procesu výmeny: ? 4. 8. 2008 - odoslanie nových modrých kariet Skylink všetkým zostávajúcim registrovaným užívateľom s platnou poštovou adresou. Biele karty týchto užívateľov budú v priebehu augusta postupne deaktivované; ? 31. 8. 2008 - posledný termín pre nové registrácie starých bielych zatiaľ neregistrovaných kariet SlovakLink a ich užívateľov. Týmto užívateľom bude odoslaná nová modrá karta bezprostredne po registrácii; ? 10. 9. 2008 - ukončenie podpory bielych kariet SlovakLink - odpojenie systému podmieneného prístupu a znefunkčnenie posledných bielych kariet; ? 31. 12. 2008 - ukončenie procesu výmeny „bielych“ kariet. Po tomto termíne už nebude možné akceptovať požiadavky na dodatočné výmeny starých kariet SlovakLink. Zákazníci, ktorí doteraz nedostali novú modrú kartu Skylink (Bios_6), si môžu požiadať o jej zaslanie na zákazníckej infolinke Skylinku 02/49220354 alebo mailom na skylink@skylink.sk. Predajcovia satelitnej techniky, ktorí majú na sklade nepredané biele karty SlovakLink (Bios_3), môžu uplatniť výmenu nepredaných kariet pri dodržaní nasledovných podmienok: ? Do 31. 12. 2008 požiadajú o výmenu zaslaním starých kariet poštou na adresu Towercomu. ? Karty musia byť nepoužité v originálnom neporušenom balení, na kartách nesmie byť žiadny aktivačný zápis. ? Po kontrole vrátených kariet bude realizovaná výmena „kus za kus“. Biele karty budú vymenené za plne funkčné karty Skylink Štandard v originálnom balení. PR Skylink, 12. 8. 2008 |
skynett
Registrace: 8/2009 Příspěvků: 1 711 |
![]() |
|
pierepetr skynet kamzik ostrava marianske horyJa som nasiel este lepsie vlakno z pred par dni. Vola sa: nova skylink, hlavne na konci je dobry prispevok R^ |
tophunter
![]() |
|
POMOCKdyž pročítám toto vlákno, nemohu se ubránit dojmu, že někteří potřebují s prominutím aktuálně web podle regionu a státu. Slovensko : http://www.pnpp.sk/index.php?option=com_content&view=article&id=46&Itemid=53Česká republika : http://www.plbohnice.cz/o_lecebne/organizace_lecebny/primariaty_a_stanice/cz R^ :scared: (: Nevím, jestli to tu už někdy někdo psal, ale moc děkuji všem, kteří svými schopnostmi umí udělat radost druhým, bez ohledu na ztrátu svého času :)
|
marco37
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 807 |
![]() |
|
myslíš tento?TÉMADatum přidání: 04.05.2012, 17:16.20 2dny, Sekce: CS Link, Skylink Téma: nova skylink (# 3717) to vlakno zo stredy odislo do stratena..., vyriesil si to niekto z tych ktorym nova nesla? Dreambox,ICE karta,scam,tma Registrován: 03/2006, Autor: ludo REAKCE Datum přidání: 06.05.2012, 18:59.57 DNES! RE: nova skylink Presne. Skylink na nas posle komunistov zato ze sme chceli hudbu, televiziu a modu zo zapadu. Na slovensku to bude ustredie KSS a v cechach KSCM. Clovek aby sa uz bal zapnut televizor aby ho J&T neodstrihlo od elektriky lebo odmietame poslusnot voci autorite ktoru prevzalo za byvale zriadenie spolocnosti. To neni problem zakaznika ale problem skylinku a iba jeho chyba, sam si zato moze ze zamestnava takych co to dovolili a len by hrabal. My co mame karty ktore netreba oplacat lebo dvbt nejak furt towercomeňácko-J&Tiňácky meskalo sme iba obet hry financnej skupiny a to ze mame skylink: novu, markizu nie je chyba nas ale ziskuchtivosti skylinku. Uprimne lutujem tych co si museli kupit kartu (a teraz nas nahanaju kartu menit) lebo boli donuteny(nebola markiza,atd)a televiznemu prijmu nerozumeju. O to viac lutujem tych co si usetrili peniaze (Multi 270Sk/9e teraz12e) a kupili platene programy(plne reklam) ked bolo vonku zle pocasie, nebolo co robit a dalo sa len telku kukat. Prava na tieto programy z astry predalo J&T za miliardu, dve? Kto to presne vie nepovie aby sa o tom nahodu nehovorilo. J&T Vam vsetkym uprimne dakuje. Ale psst to je verejne tajomstvo. P.S.: Pan Glisnik vypnite nelegalnu Novu, Primu, Barrandov, CT4 pre SK a Markizu, JoJ pre CR. Kto vam tie refresh prelad karty kúpi? asi J&T ved ma zaco. Enjoy Registrován: 04/2010, Autor: tophunter R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
![]() |
|
skynettNo :))) z tohto by si mal zobrať príklad pán JG :laughing: takto by sa mali meniť tie kartičky, toť a možno sa dočkáme že sa aj budu R^Sakra ani sa nedivím, že Towercom predal ten Skylink, toť šak prerobili nespočetne-krát -24 eur. :laughing: :laughing: :laughing: |
PISTOK153
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 2 781 |
![]() |
|
RE: ICE vymena idu programy!!!No vidis,tu sa uz hraje o vstupenku do cvokhausu a ty az teraz prides... R^ :laughing:Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 14 231 |
![]() |
|
marco37Toť dobrí a pouční príspevok, až nabuduce budem volať Skylink infolinku a nejaká príjemná babenka mi vysvetlí, že mám necertifikované STB a mám si niečo takéto zaobstarať, tak ju pošlem podla Národnosti do Certifikovanej Liečebne :laughing: ,toť aby to mala bližšie a tam sa snou možu baviť od rána až do večera.:))) :))) :))) nemocnica ako akreditované pracovisko SPS poskytuje prax pre získanie certifikácie v psychoterapii. Participuje na vedecko-výskumnej činnosti v oblasti klinického skúšania liekov. R^ |
PISTOK153
![]() |
|
RE=PISTOK153:laughing: R^(: Nevím, jestli to tu už někdy někdo psal, ale moc děkuji všem, kteří svými schopnostmi umí udělat radost druhým, bez ohledu na ztrátu svého času :)
|
marco37
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 807 |
![]() |
|
RE: ICE vymena idu programy!!!Zivot je jedna velka komedia a vsetci sme herci. Neberte zivot tak vazne aj tak z neho nevyviaznete zivy.Ja navrhujem: preladovanie kazdy rok, vymenu kazdy druhy, zmenu druzice kazdy treti, zmenu majitela kazdy stvrty a k tomu kalendar Nikol aby to tak blbo nevypadalo. R^ A klud. Pozeram reklamy na NGC :))) |
tophunter
![]() |
|
pistok153Certifikovane STB neexistuje. Pecat kvality je podvod. Glisnik napisal ze: prijmac ktory je dnes licencovany nemusi byt licencovany v buducnosti.Je to tym ze system IR sa vyvija ale firmware do STB sa vyvija vo firme ktoru nevlastni irdeto. Je to o tom ako sa firmy dohodnu. Ak sa nedohodnu uz neni ready a napis na vratkach neplati. Tym su prijmace z ciernej listiny ovela viac ready ako hociktory z tabulky schvalenych. |
tophunter
![]() |
|
RE: ICE vymena idu programy!!!To tophunter: Jsi tady registrovaný od 04/2010. To si děláš snad z nás p.r.d.e.l. Já ti dám, že máš slabé srdce :) Ty asi tam sám chlastáš a teď se tady bavíš :))) |
Longines
Registrace: 3/2012 Příspěvků: 652 |
![]() |
|
tophunteršak ja viem :)))Upozornenie: Protokol vyjadruje stanovisko Skylinku k výrobku v SW a HW verzii, ktorá bola predložená na testovanie a jeho kompatibilitu s vysielaním ku dňu testu. Skylink neručí za nedostatky satelitného prijímača, ktoré nebolo možné v čase testu bežne dostupnými technickými prostriedkami zistiť. Toť , hlavne tá certifikácia, no toť ja do berem trošku z iného hladiska, myslím tym tie požiadavky na STB pre skylink certifikáciu , no načo má mat napríklad STB Secure Silicon atd. :bigeyes: toť Skylink Certifikácia je mi fuk (jediné to značí, ake funkcie chcu do buducna spustiť) , toť IRDT certifikáciu jaštak beriem no. ;P |
PISTOK153
![]() |
|
RE: tophunterdobrá haluz... :laughing: :laughing: :laughing: :laughing: |
dano01
Registrace: 11/2008 Příspěvků: 371 |
Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 28 | |
![]() |
|
![]() |