Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Zkušenosti

ICE vymena idu programy!!!

Dobry den.
Kupil som si kartu Skylink Vymena lebo som pocul ze mi to nepojde lebo budu vypinat stare kodovanie a markiza mi uz nepojde. Tak som ju zaregistroval a ide mi aj nova, prima a ct4. Niekde som cital ze ich pozeranie na slovensku je nelegalne. A to sa chcem opytat, ci neporusujem nejaky zakon ci to nie je trestne ci nemozem cakat nejake problemy so zakonom. Som starsi clovek mam problemy so srdcom a mat opletacky s policiou by mi nezrobilo dobre. Pripadnu domovu prehliadku kukláčmi, konfiskaciu televizora, satelitu a karty by som asi neprezil. O hanbe u susedov koli tomu lavóru na baráku ani nehovorim.
Dakujem Vam za odpovede.
František Buxanto

tophunter
Registrace: 4/2010
Stránka: 1 [ 2 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 28
Odpověď v diskusním vlákně

RE: ICE vymena idu programy!!!

Ide o to ze skylink potrebuje mat pod kontrolou emu, share, blk., a hlavne pvr.
Zakaznik neni blby, spocita si klady a zapory podla toho sa rozhoduje co je lepsie.

tophunter
Registrace: 4/2010

Keby sa nepodvadzalo karty by mohli fungovat do zodratia.Ved nie len skylink meni za posledne roky.Problem je to,ze doplacaju na to slusny a technicky menej zdatny ludia.Ked je niekto hochstapler a ma penzion a musi zdielat kartu do izieb.Alebo pripadne cely vchod v panelaku.Kde montaznicka cest pani?Nie ste spoluzodpovedny?

Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.

liquere
Registrace: 7/2008

tophunter a ty si myslíš,že Skylink je blbý.Že nepozná podle placení,kdo používá bloker a kdo ne. Spocita si klady a zapory podla toho sa rozhoduje co je lepsie.Jsem si dovolil tě citovat :)))

Dreambox Two,parabola 100 cm,motor SG 2100,TV Sony OLED XR55A83K,Skylink Kombi+,Netflix

Antoš
Registrace: 8/2007
Stránka: 1 [ 2 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 28

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra