![]() |
|
Finále Snooker O´Sullivan vs. Carter na EurosportDo 23 hodiny a více mám dnes postaráno o zábavu :)) Kdo z nich? :) |
Longines
Registrace: 3/2012 Příspěvků: 652 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 29 | |
![]() |
|
sigurNepochopil jsi mě. Já na snooker koukám jak jen mohu, stejně tak třeba na golf.Můj příspěvek směřoval k tomu, že když se tady budou množit vlákna na téma "co, kdy a jak bylo v jakém TV pořadu, co bude a komu fandím", tak tady na vlákna s obsahem, na které je tento server zamýšlen nezbude místo. Mohli bysme také skončit u Ženy za pultem nebo Majora Zemana. Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.
|
joscer
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 9 724 |
![]() |
|
joscertak to jo,mas pravdu a omlouvam se |
sigur
Registrace: 5/2010 Příspěvků: 1 120 |
![]() |
|
RE: Finále Snooker O´Sullivan vs. Carter na Eu...Nestraš bolš.evikem. :))) Ronnie O Sullivan má na tomto MS výbornou formu a titul si nenechá vzítDreambox Two,parabola 100 cm,motor SG 2100,TV Sony OLED XR55A83K,Skylink Kombi+,Netflix
|
Antoš
Registrace: 8/2007 Příspěvků: 2 318 |
![]() |
|
RE: Finále Snooker O´Sullivan vs. Carter na Eu...Ronnie uz vede 12:7,Alie zatim v hlubokém útlumu,no snad se vzchopi,jinak to vypada na rychlý konec :crying: |
sigur
Registrace: 5/2010 Příspěvků: 1 120 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 29 | |
![]() |
|
![]() |