![]() |
|
LCD LED 47LW4500 a sledovanie športu a hranie hierZdravím, páči sa mi obaz a pasívne 3D u tohto televízor má ho niekto, lebo sa chcem opýtať či stíha športové kanály a hry z PS3 či tam niečo nie je poznať lebo na nete čítam že má input lag. |
ndsupcdigi
Registrace: 4/2012 Příspěvků: 64 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 30 | |
![]() |
|
RE: LCD LED 47LW4500 a sledovanie športu a hra...@zolik645 - dík za info zřejmně velmi objektivní.Sám jsem po tom pokukoval ovšem v téhle cenové relaci asi těžko očekávat zázraky.Takže 3D zatím ne.Bude to asi nejspíš nějaká vyšší řada Philipse 2D. Děkuji |
Displej
Registrace: 2/2008 Příspěvků: 449 |
![]() |
|
RE: LCD LED 47LW4500 a sledovanie športu a hra...A o tom to je,furt tu řešíte nějaké trumotion,za 800 euro mám super PLAZMU bez trumotion,ale s velmi kvalitním obrazem a bez obav z nějakého sekání, ježíškové !!! :ONe všichni lidé, s vysokým IQ, si ho zaslouží!
|
spyko
Registrace: 6/2006 Příspěvků: 3 916 |
![]() |
|
@DisplejAsi tak, za velmi zajímavou cenu se dají sehnat starší (2D/modely a mají vcelku slušný obraz - např. Sony Bravia KDL-46HX920 chodí vcelku slušně - stojí cca. 2000 eur, určitě se dá sehnat 2D model Sony Brvia za cca. 900 eur(nejsem si jist přesným označením, ale byly v krásném celoproskleném dizajnu) se stejně kvalitním obrazem. Toto platí i u jiných značek - s výše uvedenými kusy mám osobní zkušenost. Kupovat šunty v cenové hladině 800eur s posledníma technologiema - at uz LCD nebo plazma nemá cenu. Raději starší model. Jinak většina uživatelů 3D TV po 3 měsících už ani neví, kde ty brýle vlastně má ........ |
zolik645
Registrace: 7/2009 Příspěvků: 226 |
![]() |
|
zolik645netáraj...vusolo 4 K . blackhole 3.0.8.
|
oneeeee
Registrace: 10/2005 Příspěvků: 7 489 |
![]() |
|
@oneeeeenedrýstaj...........(že by potrefená husa????.........) |
zolik645
Registrace: 7/2009 Příspěvků: 226 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 30 | |
![]() |
|
![]() |