![]() |
|
Rozdiel medzi SD a HD príjmomAko nastaviť výstup na STB, aby som postrehol rozdiel medzi SD a HD príjmom? Mám štvorročnú plazmu Panasonic, 107 cm a sat prijímač s HDMI výstupom Argus Piccolo. Výstup HDMI na STB som zvolil CVBT nie RGB, YUV nemám. Na tv som MPEG NR dal na maximum. Neviem, čo ešte lepšie nastaviť, aby sa HD príjem zlepšil. |
Karner
Registrace: 3/2010 Příspěvků: 2 048 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 36 | |
![]() |
|
RE: Rozdiel medzi SD a HD príjmomTak tam nechej 720, na té "hrubozrné" plazmě stejně víc nepoznáš. Samozřejmě 50 Hz pokud nepíšeš z Ameriky. RF systém se týká jen modulátoru, u nás PAL DK. |
visper
Registrace: 5/2008 Příspěvků: 2 038 |
![]() |
|
RE: Rozdiel medzi SD a HD príjmomten rf je k ničemu, to s tím nesouvisí. To rozlišení dej 1080i/50 :lookaround:Nejsem montér, nejsem prodejce, jsem jen Emil Držkatý
|
eemil
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 3 273 |
![]() |
|
RE: Rozdiel medzi SD a HD príjmomNa satelite nastav 1080i_50 a na RF se vykašli - to nevyužíváš.@Radolaco - pokud mu TV detekuje 720P, tak to asi bude mít přes HDMI Jste největšími pokrytci, jaké svět kdy poznal. Dovoláváte se hodnot, jimiž pohrdáte a po nichž bezohledně a cynicky šlapete
|
Jackal
Registrace: 9/2006 Příspěvků: 1 242 |
![]() |
|
RE: Rozdiel medzi SD a HD príjmomje fakt že jak píše visper těch 720 teoreticky taky stačí, hlavně ať je to těch 50, protože na těch 60 je ten obraz pak trochu trhanej, to používaj amíci.Nejsem montér, nejsem prodejce, jsem jen Emil Držkatý
|
eemil
![]() |
|
RE: Rozdiel medzi SD a HD príjmomSamozrejme, že mám HDMI kábel zapojený. |
Karner
![]() |
|
RE: Rozdiel medzi SD a HD príjmomNerikej,to ho 2,5 hodiny hledas ?To je na 10 min.Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 14 231 |
![]() |
|
RE: Rozdiel medzi SD a HD príjmomSamozrejme,že mám prepojené na HDMI. |
Karner
![]() |
|
RE: Rozdiel medzi SD a HD príjmomHoši..hoši, dvě stránky diskuse o ničem!Karner.. co tak si přečíst manuál? Píšou tam: Audio + Video Zobrazovací mód: Zvoľte tu medzi možnosťami Auto, By Native TV, 720p_50, 720p_60, 1080i_50 oder 1080i_60. Aspektový mód: Tu určite, v akom pomere strán má byť zobrazený obraz (16:9, 4:3PS, 4:3LB, AUTO). Video výstup: Zvoľte mód farby pre reprodukciu obrazu. Digital Audio Out: Tu môţete určiť, v akom móde má pracovať digitálny audio výstup. Tlačítkom EXIT opustíte menu „Audio + Video“. Nevím, co ti s tím vyvede možnost Auto. Osobně bych zvolil možnost 1080i 50Hz, 16:9. V tomto rozlišení vysílají všechny CZ a SK HD programy. CVBT, RGB s tím nemá nic společné, jsou použitelné jen přes scart, MPEG NR na tv vypni. |
john72
Registrace: 7/2011 Příspěvků: 188 |
![]() |
|
RE: Rozdiel medzi SD a HD príjmom... a pokud i přes to nepozná v obrazu rozdíl, tak by měl navštívit očního lékaře a ujistit se, že se nejedná o oční vadu :)))Nejsem montér, nejsem prodejce, jsem jen Emil Držkatý
|
eemil
![]() |
|
nebo situ šunku plazmu vyměnit za super moderní LCD monitor R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 402 |
![]() |
|
RE: Rozdiel medzi SD a HD príjmomNie som žiaden začiatočník, a to čo radí John72 som urobil hneď po zakúpení tv. K očnému nemusím ísť, vidím dobre. Čiastočne mi pomohlo vypnutie MPEG NR. |
Karner
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 36 | |
![]() |
|
![]() |