Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Skylink

redakce děkujeme

chtěl bych Vám tímto poděkovat za zákaz témat s refresh,už před půl rokem bylo pozdě ,tato témata nic neřešila,max.rozhádala jinak klidné nicky R^ :laughing: R^

pierrepetr
Registrace: 5/2006
Stránka: 1 2 [ 3 ] 4
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 77
Odpověď v diskusním vlákně

RE: redakce děkujeme

Toť tie 3 vesmirne lode co sa k nam blizia, vezu nove karty vymena. :laughing:

Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.

liquere
Registrace: 7/2008

Toť až náhodou doletia ,potom sklesne usmev :)))

PISTOK153
Registrace: 11/2010

připomínka

Jestli někdo potřebuje pomoc a druhý mu chce vyhovět tak mě připadá jako pitomost tomu bránit.Takové forum by přece mělo pomoci, na to snad je.Jan

Jenulka
Registrace: 8/2006

Mne uz klesa usmev ked vidim blbo zaparkovane auto,podla toho ako blbo uz hadame s pomerne vysokou pravdepodobnostou spz-ku a podla toho v ktorej doline sa tak parkuje...... R^ :laughing:

Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.

liquere

bublajsi, tvoje hlou.post a moje peníze mně nezajímají, obojího mám dost.

Topfield TF 7710 HD PVR 250GB HDD, Ferguson 7318, motor SG 2100, Parabola 73x80 Al Emme Esse, LNB Maximum Pro-Line P-2 Twin.

kuba
Registrace: 3/2007

to asi nemas , kdyz na me jak nejvetsi hlupak furt reagujes vid narcisku prostouckej ?

Dreambox DM520-OpenATV 6.2, Cloudibox3-MBMini-OpenATV 6.3 a 6.4, Vu+ Zero4K-OpenATV 6.4, T-90 5W-42E

bublajs
Registrace: 9/2006

kuba

bublajsi, tvoje hlou.post a moje peníze mně nezajímají, obojího mám dost. Ovplývaš nadmerne s tým svojím darom, že ťa to už ani nezaujíma. Ani peniaze ťa už nezaujímajú. Tak už je najvyší čas,zaujímať sa o mozgové závity,poprípadne navštíviť svojho lekára a povedať mu o svojej diagnóze.Zaručene ťa zbaví svojprávnosti a bude si užívať tvoju hlúposť a tvoje peniaze. A nezabudni mu povedať , že sa ti o refresh sníva aj v noci. Toť máš nárok na nočný príplatok. A toť keď padol refresh , bude od teba konečne pokoj.

vusolo 4 K . blackhole 3.0.8.

oneeeee
Registrace: 10/2005

Tohle změna pravidel nevyřeší...
At mi někdo vysvětlí, proč by tu taková sekce nemohla být, že to vadí pár (nevhodné slovo)um, co se doma kopou nudou do (nevhodné slovo)e a lečí si zde svoje mindráky?
To to tady za chvíli můžem zavřít komplet.

On Air!

Saxon
Registrace: 5/2007
Galerie: Saxon

Pánové, vy navíc neumíte číst. Viz bubla: bez si podat s kubickem ruce. .....
Já jen reaguji, nic víc. Navíc, já narozdíl od bublajse nejsem hulvát, mně by to ostatně neprošlo.

Topfield TF 7710 HD PVR 250GB HDD, Ferguson 7318, motor SG 2100, Parabola 73x80 Al Emme Esse, LNB Maximum Pro-Line P-2 Twin.

kuba

Saxon

Naprosto přesně, konečně po dlouhé době slyším mluvit rozum. Poslední dobou se to tu nevidí.
Ostatně podle toho ta diskuse vypadá. Někdo požádá o refreš. někdo ji pošle a kupa bláznů se seběhne a udělá z těch dvou kr.e.t.e.n.y za laskavého přihlížení obsluhy. Proto to nemohlo ani jinak dopadnout.

kuba

@Saxon, pokusím se ti odpověďět, nejde tu o to, že by tu taková sekce být nemohla(třeba i v budoucnu bude), ani o někoho, kdo se nudí nebo ho baví refrešovat.
Ale v prvé řadě nebudem ulehčovat "práci" nějakým vychytrálkům s výměnama a zbytečně přidávat práci někomu, kdo to pak musí řešit.
Pokud jsem něco zapomněl, děkuji redakci za doplnění.

Znova osmnáctku v osmiválci

Tomik535
Registrace: 10/2007

doplním : refresh robí kuba - email , z bezpečnostných dôvodov , nebude parabola zverejňovať čísla kariet. to už tu mohlo byť od začiatku roka. Bublajs má pravdu ale aj Saxon má pravdu ,len to -chcieť , v tomto systéme nedošlo.
no ale zapísane sú už tri strany drístov, ale výsledok nieje žiadny.

oneeeee

je fakt, že problém není ten refreš, ale to že se toho zveřejněnýho čísla karty cslink dá tak snadno zneužít na tu výměnu.

Nejsem montér, nejsem prodejce, jsem jen Emil Držkatý

eemil
Registrace: 12/2006

oneeeee, Re. refresh robí kuba - email

Kde prosím tě bereš ty lži! S takovým jedincem je potom těžká diskuse, když pouze lže, pomlouvá a nadává.

kuba

No ale potom je tazko pochopitelne,ze ked uz je pruser a zisti to dotycny potom uz dokaze komunikovat s prevdzkovatelom?Co keby tam zavolal hned?Inak suhlas,ze zverejnenie cisla je riziko, bohuzial.Obidbe strany maju svoju pravdu.

liquere

tomik

osobně je mi to ukradené, jestli je to kvuli Výměnám, tak prosim, ale tady je problém delší dobu především v lidech. Jen mi to přijde jako vyrážení klínu klínem...

On Air!

Saxon

Saxon

co si uz skusal na VU?Stale ides na BH,alebo si presiel na ine?

liquere

zatim stale 4.1 VTI, nemam na to moc casu, nejvic vyuzivam Open Webif.

On Air!

Saxon

Asi si zle pamatam,sa mi zdalo ze si zo zaciatku spominal BH.Preto som sa pytal na to.Pravda na hranie sa treba vela casu ! R^

liquere

jo, taky tam byl BH, ale pak se mi vic libilo ve VTI. Vcera jsem si koupil klasicke VU dalkove ovladani, je to uplne jina pohoda. Snad bude vic casu.

On Air!

Saxon

top reakce

kopa zbytočných táraní o ničom.

oneeeee

Oneeeee tak netarej. Nic jsi nerekl,jenom jsi lhal.

kuba

napísal som pravdu , a tá ti oči kole,ak tomu rozumieš.
A ak som ťa nasral tak ma odpros.

oneeeee

kuba

kuba mas pravdu R^
oneeeee netáraj a nedrýstaj! ;P chu.. :zombie:

Rosta1
Registrace: 3/2011

oneeeee, mě jsi nenas..., proč? Jen tu lžeš a ještě to další lží popíráš. Hlavně že to máš pod čarou.

kuba
Stránka: 1 2 [ 3 ] 4
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 77

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra