![]() |
|
UPC Direct a HD kanályJsem dlouholetým klientem satelitní služby od UPC (nyní freeSAT by UPC Direct). Velice mne irituje, že jsou v nabídce kanály v jen rozlišení SD, které jsou jinde v HD: Eurosport 1+2, Prima, FILMBOX, CT4 sport (MS v hokeji, ME ve fotbale, olympiáda v Londýně!!!). Velice rád bych od odpovědných manažerů freeSAT slyšel, JAK to bude u nich s vysíláním HD. Vím, že se jedná o nadnárodní společnost, ignorovat snad HD nehodlají. To jim pak spoustu klientů uteče k Skylinku i přes jejich zajímavé slevy pro odcházející. Na dotaz ohledně CT4 HD mi nikdo neodpověděl.J.V. |
jindrichvo
Registrace: 5/2012 Příspěvků: 9 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 48 | |
![]() |
|
@herya kua zas sa zvikendieva a nadr*any bezpečak s krabičákem vinem o5 v akci ... ooch hery, zalehni a nekecej .. |
furicka
Registrace: 3/2011 Příspěvků: 458 |
![]() |
|
furickaTeď jsem přijel z Nového Boru z ze stavby Kauflandu,až si dám ty experte svoje prazdroj pivo tak Ti řeknu,ale Ty jsi tak drzý Vlado,že to už vrcholí,že?????? :fuming: :laughing:Dreambox 800HD se,OPTIMUS OS1 plus,Optimus OS1, VU+zero,
3x SG2100 motor, paraboly GILBERTINY 105,FUBA 90,MASCOM 90,
|
hery
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 6 052 |
![]() |
|
furičkaVíš Vlado,mě na Tobě štve jedna obyčejná věc,že Ty chodíš urážet nepravdivými údaji ostatní lidi.Já jako bezpečák dovedu aspoň při těžkých a smrtelných úrazech dostat po právní stránce firmy z prušvihu,aby stavbyvedoucí nemuseli stát před soudem za zanedbání povinností.To jsou moje peníze,a že nejsou malé paušal.částky měsíční,to Ti nemusím udávat,něco jako právníci. Ale Ty ing. a ještě obchodník s přístroji,které neumí ani řádně opravit,tak to bych byl radší ticho. To co Ty umíš asi jak si to představuji,to zde umí každý druhý učeň/středoškolák elektro/,kteří se tím zde baví a přitom to dělají zadarmo,a Ty ještě chceš na lidech peníze,za co???? že mu jede skylink,to to už je drzost!!! Dreambox 800HD se,OPTIMUS OS1 plus,Optimus OS1, VU+zero,
|
hery
![]() |
|
RE: UPC Direct a HD kanályHery ak zanedbal povinnosti a niekto zomrie jeho vinou,kde by mal podla teba stat ten, kto to zavinil?Nebolo by tvojou ulohou skor zabezpecit,kontrolovat aby sa to nestavalo na stavbach?To sa pytam ako fachmana, neber to nijak inak.Dufam,ze to vysvetlis bez emocii.Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 14 231 |
![]() |
|
liquereAno to je první priorita,kterou na všech stavbách CS a SK dělám,vše musí být v pořádku!!!Nikdo nechce aby chodili lidi zraněny a nebo už nepřišli domů z práce.Ale i přesto,se někdy stává,že se tyto úrazy stanou,a pak záleží na tom co firma umí dokázat,a v tom jsem jednička. Volají mě k těmto případům třeba Plzeň,Praha,Hradec Králové,na Slovensku Puchov,nebo Vel.Levare,a pak musím kopat za firmu,která mě platí!!!To jsou moje peníze,možná někdy musím i toho postiženého do toho dostat,protože si to fakt zavinil sám.Ale vždy se snažím vše řešit tak,aby se vlk nažral a koza zůstala celá,ale to je umění!!!t.j. firma byla nedotčena a postižený dostal,nebo jeho rodina celé odškodnění. Ale jsem se nechtěl dostat,to je mimo naše koníčky a sat.příjmy. :8) Dreambox 800HD se,OPTIMUS OS1 plus,Optimus OS1, VU+zero,
|
hery
![]() |
|
RE: UPC Direct a HD kanályO.k. v pohode.Cize nie si klasicky bezpecak,ak som to dobre pochopil.Dobre ze si to objasnil,prvotne mi to vyznelo tak ,ako keby bolo tvojou ulohou dokazat to, co nebolo v sulade zo zakonom,pripadne stavitel nieco porusil,ze to tak nebolo.Co mi pripadalo neseriozne voci postihnutemu,ktoreho zamestnavatel casto nuti robit bez dodrzania bezpecnostnych opatreni.Vraj je to bezna prax,ja nie som z oboru,len co clovek pocuje.Dik za odpoved.Maj sa. R^Idem si aj ja dat nejake pivo! Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
![]() |
|
RE: UPC Direct a HD kanályja už mám štvrté a čt4 to istí. nech zije kozel.vusolo 4 K . blackhole 3.0.8.
|
oneeeee
Registrace: 10/2005 Příspěvků: 7 489 |
![]() |
|
@hery..dojimave, skoro by mi az slza vypadla, ale dobre teraz mi vysvetli tieto tvoje vikendove excesy. Pride vikend a zan si schopny 20x napisat ze mas vsetky platformy samozrejme cez taku beznu vec ako je zdielacka.. Ved ked mi da niekto nieco zadarmo tak drzim hubu a krok a nehram sa na vystatovacieho hrdinu po forach ..BTW: neviem akeho vlada stale spominas, ale ja som Ivan... |
furicka
Registrace: 3/2011 Příspěvků: 458 |
![]() |
|
RE: UPC Direct a HD kanályno ještě že vás tu kluci máme! že, oneee, Hery, Tomiku.... |
kaos
Registrace: 2/2009 Příspěvků: 949 |
![]() |
|
RE: UPC Direct a HD kanályHele ty opilče neni to tak dlouho co jsi se tady dušoval že s timto forem končíš,ale je vidět že jsi na tomto foru zavislej jako natom chlastu,tak bud soudnej se všema se rozluč a ukonči to tady všem spadne kamen ze srdce,ty zaprodanej notoriku jak člověk jako ty mohl dělat a nebo ještě děla bezpečaka to je proti přírodě, |
pifpaf
Registrace: 10/2006 Příspěvků: 126 |
![]() |
|
pifpafHele Ty narkomane dej si svoji dávku,jsi známý,že užívaš heroin,a ještě si tak drzý,že tady píšeš nesmysly,protože Ti z toho už hrabe.Na takový jako jsi Ty/závisláky na drogy/ si tady musíme dát pozor!!!Jsi tím známý hlavně ve svém bydlišti!!!! což je zjištěno,tak si dej svoji dávku a uklidni hormon!!! Neboj,nějak to zařídíme,když na další nebudeš míz tak se složíme,abys přežil!!! :laughing: Dreambox 800HD se,OPTIMUS OS1 plus,Optimus OS1, VU+zero,
|
hery
![]() |
|
pifpafA už mě nevolej na skype,dostaneš akorát velký kulový.Dreambox 800HD se,OPTIMUS OS1 plus,Optimus OS1, VU+zero,
|
hery
![]() |
|
pifpafKdyž jsem zjistil,co jsi zač,a dle skype Tvoji totožnost,tak jsem hned upozornil své dobré kamarády a máš útrum,teď se s tím svým přístrojem akorát můžeš jít vycpat,když budeš mít problém,nikdo Ti nepomůže!!!Starý pane!!!!Dreambox 800HD se,OPTIMUS OS1 plus,Optimus OS1, VU+zero,
|
hery
![]() |
|
@josefBADocela rád bych s tebou souhlasil, ale k těm pěti eurům ještě připočti nevím kolik přesně za aspoň nejlevnější "tarif", který musíš platit i kdybys na HD nekoukal. To dle mého názoru nelze oddělit.Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 15 127 |
![]() |
|
Neníto zas tak dávno co tady hery opakovaně prohlašoval že share je pro pitomce a dokáže to i jeho tuším náctiletá vnučka a že on by se k tomu ani nesnížil. :laughing: :laughing: :laughing: |
hobo
Registrace: 1/2007 Příspěvků: 7 461 |
![]() |
|
@hoboto neřeš.Ten tady toho už nakecal.Hlavně cca 14 zpátky,že tady na to už kašle a že chce "padáka" na Blacklist.A vidíš,jen co se ože*e,zase tady začně vyblafovat ty jeho výjevy...Je to prostě případ pro "Chocholouška" :laughing: :laughing: :laughing:_________________________ Vím,že nic nevím _________________________
|
jamess96
Registrace: 11/2005 Příspěvků: 3 965 |
![]() |
|
@jamess96máš pravdu.U něho to zavání vážným problémem osobnosti a ne jedním.Osobně nechápu kdo takového člověka vubec zaměstná na takové funkci-pokud ovšem je to vubec pravda a ne dusledek jeho choroby. :laughing: |
hobo
![]() |
|
RE: UPC Direct a HD kanály:sly: No toto.... :razz:Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
![]() |
|
@Tomík535Pravdu máš.K HD balíku UPC se lze dopracovat regulérně za nejméně 300Kč. :-/ |
hobo
![]() |
|
RE: UPC Direct a HD kanályA helemese, nový HD transpondér od freeSAT je tu. Na podpoře neví nic. :bigeyes: :O :lookaround: |
jindrichvo
![]() |
|
Vieme, vieme :)My to už vieme nejaké 2 dni. :) Bude tam ESP HD a ESP2 HD. A čo by tam malo ešte byť? Riešime tu...https://www.parabola.cz/forum/topic-71268/ Streamingový obsah z: Netflix, Max, Prime Video, SkyShowtime, Apple TV+, Disney+. Lineárne: DVB-T, SAT (1°W - 28.2°E). Iné: VOYO, Magio GO.
|
zmarian
Registrace: 6/2011 Příspěvků: 3 052 |
![]() |
|
RE: UPC Direct a HD kanályEurosport HD + Eurosport 2 HD jsou tady. Tak jeste CT4 HD a je to SUPER. Konecne taky dobra zprava od freeSAT! |
jindrichvo
![]() |
|
RE: UPC Direct a HD kanályMyslím že teď už bude každá zpráva jen dobrá :laughing:Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 15 127 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 48 | |
![]() |
|
![]() |