Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Programy na orbitu

Sklon paraboly na Hot bird

Ahoj ,neporadí někdo jaký sklon má mít 80 cm parabola na Hot bird (střední Slovensko),díky za reakce.

Je těžké být (nevhodné slovo)em, protože konkurence je veliká. ? Miroslav Horníček

Anubis
Registrace: 7/2008
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Sklon paraboly na Hot bird

Jaké město/větší/?

On Air!

Saxon
Registrace: 5/2007
Galerie: Saxon

Zvolen,díky moc Saxone.

Je těžké být (nevhodné slovo)em, protože konkurence je veliká. ? Miroslav Horníček

Anubis

Tady si zjisti vše co potřebuješ
http://www.dishpointer.com/

Nejsem montér, nejsem prodejce, jsem jen Emil Držkatý

eemil
Registrace: 12/2006

Elevační úhel 34 stupňů

On Air!

Saxon
Galerie: Saxon

Na tohle se ptát to už snad ani není možné :8)
To jsi snad úplně jasný :laughing:

Dreambox 800HD se,OPTIMUS OS1 plus,Optimus OS1, VU+zero, 3x SG2100 motor, paraboly GILBERTINY 105,FUBA 90,MASCOM 90,

hery

Nevím ,proč bych se nemohl zeptat ? jsem na návštěvě na Slovensku a ladili jsme družici bez přístojú,nevím proč by tě to mělo rozesmívat,díky Saxonovi za pomoc už to šlape R^ ,hery je smutné že je lepší když máš citron a nemúžeš reagovat Rv

Anubis

Anubis

Protože,když jsi trochu jenom malinko tvořivý člověk,tak nejsou žádné problémy.
Montuji to ve švýcarech a taky nepišu na ještě k tomu na parabolu,jak to nastavit.
Je to pouze v hlavě a rukách. :8)tak teď mi řekni co od toho chceš víc??? :8)

Dreambox 800HD se,OPTIMUS OS1 plus,Optimus OS1, VU+zero, 3x SG2100 motor, paraboly GILBERTINY 105,FUBA 90,MASCOM 90,

hery

hery

od tebe už nic,díky za vše.

Anubis

Anubis

nic v zlom ale teraz musim dat zapravdu "herymu" kedze mas pristup na internet to je taky problem si to na nete najst??? trebars uz na spominanej stranke "http://www.dishpointer.com/" najdes komplet vsetko co hladas a nemusis zakladat podla mna zbytocne tema. a kedze si "montoval" satelit tak uz by si mohol co to mat po nete presmejdene o danej problematike ;) ;)
neber to v zlom :)))

motor Stab HH90, Dreambox 800HD - klon, Skylink

drto
Registrace: 6/2010

Anubis

těžko radit,napiš konkrétní typ paraboly,každá má sklon různý,vůči rovině země a když ti napíšu úhel,čím to chceš změřit?,já jsem namontoval stovky parabol a nikdy jsem tento údaj nepotřeboval,ani tu trapnou orientační stupnici na boku držáku,měřit a nastavit na maximum,žádné měřáky nepotřebuješ,stačí bargrafy R^ :laughing: R^

pierrepetr
Registrace: 5/2006

dle mě...

Já teda nevím, ale pokud jsi nastavoval pevnou parabolu pouze na jednu družici, tak žádný údaj nepotřebuješ, notabene pokud se jedná o silný Hotbird. Takhle jsem už nastavil milion parabol - na jednu družici.... bez údajů, bez měřáku.... a i tak mi to trvalo v řádech desítek sekund....

hotovyrad
Registrace: 3/2011

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra