![]() |
|
Sklon paraboly na Hot birdAhoj ,neporadí někdo jaký sklon má mít 80 cm parabola na Hot bird (střední Slovensko),díky za reakce.Je těžké být (nevhodné slovo)em, protože konkurence je veliká. ? Miroslav Horníček
|
Anubis
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 719 |
![]() |
|
RE: Sklon paraboly na Hot birdJaké město/větší/?On Air!
|
Saxon
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 18 235 Galerie: Saxon |
![]() |
|
Sklon paraboly na Hot birdZvolen,díky moc Saxone.Je těžké být (nevhodné slovo)em, protože konkurence je veliká. ? Miroslav Horníček
|
Anubis
![]() |
|
RE: Sklon paraboly na Hot birdTady si zjisti vše co potřebuješhttp://www.dishpointer.com/ Nejsem montér, nejsem prodejce, jsem jen Emil Držkatý
|
eemil
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 3 273 |
![]() |
|
RE: Sklon paraboly na Hot birdElevační úhel 34 stupňůOn Air!
|
Saxon
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 18 235 Galerie: Saxon |
![]() |
|
RE: Sklon paraboly na Hot birdNa tohle se ptát to už snad ani není možné :8)To jsi snad úplně jasný :laughing: Dreambox 800HD se,OPTIMUS OS1 plus,Optimus OS1, VU+zero,
3x SG2100 motor, paraboly GILBERTINY 105,FUBA 90,MASCOM 90,
|
hery
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 6 052 |
![]() |
|
Sklon paraboly na Hot birdNevím ,proč bych se nemohl zeptat ? jsem na návštěvě na Slovensku a ladili jsme družici bez přístojú,nevím proč by tě to mělo rozesmívat,díky Saxonovi za pomoc už to šlape R^ ,hery je smutné že je lepší když máš citron a nemúžeš reagovat RvJe těžké být (nevhodné slovo)em, protože konkurence je veliká. ? Miroslav Horníček
|
Anubis
![]() |
|
AnubisProtože,když jsi trochu jenom malinko tvořivý člověk,tak nejsou žádné problémy.Montuji to ve švýcarech a taky nepišu na ještě k tomu na parabolu,jak to nastavit. Je to pouze v hlavě a rukách. :8)tak teď mi řekni co od toho chceš víc??? :8) Dreambox 800HD se,OPTIMUS OS1 plus,Optimus OS1, VU+zero,
3x SG2100 motor, paraboly GILBERTINY 105,FUBA 90,MASCOM 90,
|
hery
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 6 052 |
![]() |
|
heryod tebe už nic,díky za vše.Je těžké být (nevhodné slovo)em, protože konkurence je veliká. ? Miroslav Horníček
|
Anubis
![]() |
|
Anubisnic v zlom ale teraz musim dat zapravdu "herymu" kedze mas pristup na internet to je taky problem si to na nete najst??? trebars uz na spominanej stranke "http://www.dishpointer.com/" najdes komplet vsetko co hladas a nemusis zakladat podla mna zbytocne tema. a kedze si "montoval" satelit tak uz by si mohol co to mat po nete presmejdene o danej problematike ;) ;)neber to v zlom :))) motor Stab HH90, Dreambox 800HD - klon, Skylink
|
drto
Registrace: 6/2010 Příspěvků: 808 |
![]() |
|
Anubistěžko radit,napiš konkrétní typ paraboly,každá má sklon různý,vůči rovině země a když ti napíšu úhel,čím to chceš změřit?,já jsem namontoval stovky parabol a nikdy jsem tento údaj nepotřeboval,ani tu trapnou orientační stupnici na boku držáku,měřit a nastavit na maximum,žádné měřáky nepotřebuješ,stačí bargrafy R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 402 |
![]() |
|
dle mě...Já teda nevím, ale pokud jsi nastavoval pevnou parabolu pouze na jednu družici, tak žádný údaj nepotřebuješ, notabene pokud se jedná o silný Hotbird. Takhle jsem už nastavil milion parabol - na jednu družici.... bez údajů, bez měřáku.... a i tak mi to trvalo v řádech desítek sekund.... |
hotovyrad
Registrace: 3/2011 Příspěvků: 1 832 |
![]() |
|
![]() |