![]() |
|
Projektor do hospodyAhoj, můžete někdo poradit jaký projektor do hospody pro sportovní přenosy? Zdroj signálu kompozitní video z DIGI TV. Nemám s tím žádné zkušenosti, tak ani nevím v jaké vzdálenosti od plátna by měl být umístěný. Plátno by mělo být max. 280cm široké, pokud doporučíte budu rád. Hlavní je kvalita obrazu - i když s DIGI?!Za každou radu díky. |
ladis
Registrace: 8/2006 Příspěvků: 60 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 26 | |
![]() |
|
projektor do hospodyDovolím si poradit, protože mám již druhý hd projektor, a to Epson EH-TW32OO i digi příjem (Skylink také), právě jen kvůli PL. Satelitní 2tunerový přijímač má výstup RGB ze scartu a ten signál upscaluje DVD rekorder Pioneer DVR-545 HX na 1080í.Výstup signálu z rekordéru přes HDMI na plátně DA-LITE s uhlopříčkou 2,2 m je podle mne kvalitní, není to však samozřejmě obraz ze ZDF HD nebo Das erste HD. Navíc má projektor 3-letou záruku včetně lampy! Pod plátném mám Sony Bravia KDL 40V-3000 a ani živý obraz ze stejného zdroje se Epsonu v HD rozlišení nevyrovná. Oba signály jsou zaráz přes HDMI splitter. Doporučuji půjčit si projektor na vyzkoušení ještě trochu lepší epson eh-tw 3600 nebo Sony HW 20 nebo 30 nebo panasonic 4000.Záleží také na osvětlení místnosti atd. Na projektoru do hospody se nedá šetřit... |
Jumi
Registrace: 7/2006 Příspěvků: 126 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 26 | |
![]() |
|
![]() |