Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Skylink

CS link výměna =zdarma=

nevím jestli se to už řešilo,nic jsem nezaregistroval,dnes mě volal jeden ze zákazníků,má dvě karty cs-link,na jedné má total až do ledna 2013,na druhé nic nepřiplácí,v pátek mu přišla "zdarma karta výměna",nikdo mu nevolal,on nikam taky ne,ani nevěděl o tom,že se něco mění,proto mě volal,už se to někomu stalo? R^ :laughing: R^

pierrepetr
Registrace: 5/2006
Stránka: 1 [ 2 ] 3 4
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 81
Odpověď v diskusním vlákně

RE: CS link výměna =zdarma=

Co sem delal,nic sem nedelal to ona delala......... :)

Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.

liquere
Registrace: 7/2008

Tomiku, mě vynech prosím. Tady nejsme rovnocený partneři do diskuse. Pokud ty máš právo veta a já ne, tak prosím příště bez narážek. Je to od tebe podpásovka, já se totiž nemohu bránit. Okamžitě mě vyrazíš a to není fér diskuse.
P.s. Jen pro vysvětlenou, toto není provokace ale laskavá prosba.

Topfield TF 7710 HD PVR 250GB HDD, Ferguson 7318, motor SG 2100, Parabola 73x80 Al Emme Esse, LNB Maximum Pro-Line P-2 Twin.

kuba
Registrace: 3/2007

Přitom vymyslet si, že neumím česky, je naprosto fér. Pokud se nepamatuješ, žádal jsem tě předtím o jediný příklad. Samozřejmě nic. Ani sorry. Takže se pak nediv, když někdy něco nenapíšu spisovně, že to pro tebe raději upřesním, aby opět nevzniklo nedorozumění..

Znova osmnáctku v osmiválci

Tomik535
Registrace: 10/2007

Tomiku, nezlob se, ale s tebou již další diskuse rozvádět nebudu. Nemáme rovné podmínky. Snaž se to prosím alespoň respektovat. Díky.
P.s. Podívej se do vlákna OPTICUM skylink, tam vidíš, kdo je příčinou ve vyhrocování diskusí s bublajsem. Nehodlám na něj reagovat, ale doufám, že bez odezvy to nezůstane. Díky.

Topfield TF 7710 HD PVR 250GB HDD, Ferguson 7318, motor SG 2100, Parabola 73x80 Al Emme Esse, LNB Maximum Pro-Line P-2 Twin.

kuba

Docela ti rozumím a jsem rád, že i ty jsi mou výzvu pochopil. Tuším koho máš na mysli, ale na druhou stranu by jsi se teď neměl divit, že ti to teď (samozřejmě nepřímo) ještě chvíli někteří dají "vyžrat" až do konce ;)
Prostě to vezmi čestně a sportovně :)

Tomik535

Jo, to problém nemám, ale kdybych to dal já "někomu vyžrat" tak letím. Ostatně nejsem překvapen. Každej metr není stejně dlouhej. Jdu spát. Zdravím.

kuba

to je dobre ze ti lezim tak v zaludku ! a bude hur !

Dreambox DM520-OpenATV 6.2, Cloudibox3-MBMini-OpenATV 6.3 a 6.4, Vu+ Zero4K-OpenATV 6.4, T-90 5W-42E

bublajs
Registrace: 9/2006

Tomiku,

Tak takhle to má vypadat? On bude provokovat neustále a poletím já? To fakt už není normální. Dohodu ale dodržím.

kuba

kuba

kdybys byl trochu ale trochu inteligentní tak nereaguješ a brčet můžeš jinde,akorát děláš práskače.Já taky nereaguji ale toto je síla-ty si fak expert,donedávna si tady pořád rejpal a najednou ti to vadí?a kdž když ti zelenej promluví do duše tak obrátíš? :-/ Zamysli se a nekomentuj-nereaguji. :fuming:

fitipaldi
Registrace: 4/2011

fitipaldi

Ta situace se neustále opakuje, já neřeknu jediné sprosté a hulvátské slovo, většinou reaguji velmi slušně na výpady páně bublajse , přičemž on používá slovník dalždiče, ale vždy vyletím já? Já jsem teď v situaci, kdy se nemohu vůči těmto výpadům bránit,a to pod hrozbou úplného vyloučení? A to ti připadá normální? Takže bych s poznámkou o práskači byl opatrný. Konečně já do nadpisu nepsal, Kuba na blacklist a podobně, já to opravdu nebyl. Tehdy jsi měl křičet něco o práskačích.

kuba

kuba

zareaguji-vyjímečně ;) To je takový problém aby jeden ustoupil?Já se taky nesnažím reagovat na tvoje povídky o refreších jelikož mám na ty refreše jiný názor.O jiných věcech můžem diskutovat o refreších ne.Ustoupil jsem protože jsem zjistil že je to házení hráchu na stěnu.A zaplať pámbůch že to odsaď zmizelo.Bude zde klid a snad bez hádek jestli refreš nebo ne.Stačí na vysvětlení?

fitipaldi
Registrace: 4/2011

je to takový problém

si teda říct ok a jeden teda podat ruku druhému a vše smazat?To je takový problém ?refreše zde skončily tak do kdy bude tady ta žabomyší válka?A jestli se nesnesete tak na sebe nereagujte když nejste se schopní dohodnout, to tady pořád budou ty vaše výpady?Pak se "tomíkovi" nedivím že vás vypálkuje.

O2TV STŘÍBRNÁ

petr33
Registrace: 5/2006

nemohu podat ruku nekomu kdo hloupostma obhajuje hloupost. to je proti memu presvedceni. tady nejsme na srazu ducharu. v technicke branzi jednicek a nul je vse snadno prokazatelne. uz sem nekolikrat dotycne vyzyval at to co tvrdi prokazou , bohuzel jsem se dockal argumentace hodne kandidatury na bludny balvan. nu coz, klidne budu pokracovat dal.

Dreambox DM520-OpenATV 6.2, Cloudibox3-MBMini-OpenATV 6.3 a 6.4, Vu+ Zero4K-OpenATV 6.4, T-90 5W-42E

bublajs

@fitipaldi, petr R^

@bublajs, je to samozřejmě tvé rozhodnutí a pokud ti přítomnost na fóru za tuto jednoduchou ignoraci jednoho uživatele nestojí, pak ti ho nemíním zpochybňovat.

Vaše stu.pidní hádky už přesáhly únosnou mez a kvůli ostatním to musím udělat. Opravdu mě už nebaví vás potřetí upozorňovat. Startovní čáru teď máte oba stejnou.

Tomik535

Tome,

ty by si kuli ostatnim mel udelat to co sis vzal za ukol a tim je to pravidlo 13. behem celeho uplynuleho vikendu tu ta blbost byla asi 5x neli jeste vickrat. misto aby si to smazal a dotycne odmenil tim co si zaslouzili, se nestalo nic. k cemu to je kdyz to neni k nicemu ?

bublajs

Žádná čísla karet jsem neviděl, že by je žadonícím tipovali?

Tomik535

ty ses dobrej alibista .)
...a žádat o refreshe dekódovacích karet....

bublajs

:) jak může žádat bez čísla?
Není to spíš brečení?

Tomik535

...a žádat o refreshe dekódovacích karet....
me je vcelku jedno jak muze zadat bez cisla, takovy otazky nepokladej me. ale tem co o ne zadaj

bublajs

takze kdyz nekdo muze zadat o refres bez cisla a ty to neberes jako poruseni pravidel, muze kdokoliv zverejnit cisla a nechtit refres a taky neporusuje. je to tak ?

bublajs

Moc se nudíš, nech to koňovi..

Tomik535

:laughing: :laughing: :laughing:

kuba

dal jsem jasnou otazku, budto na ni umis odpovedet nebo neumis. zatim to spis vypada , ze na ni odpovedet neumis.

bublajs

No....

Trebars, čo ak položím otázku Odborne, toť v znení, Prosím o Reautorizáciu karty IRDT číslo xxxxxx, toť o Refreš by som v tomto prípade nežiadal, takže síce číslo tam je, ale slovko Refreš tam niet ??????

PISTOK153
Registrace: 11/2010

Toť zkus, toť uvidíš.

Tomik535
Stránka: 1 [ 2 ] 3 4
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 81

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra