Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Skylink

CS link výměna =zdarma=

nevím jestli se to už řešilo,nic jsem nezaregistroval,dnes mě volal jeden ze zákazníků,má dvě karty cs-link,na jedné má total až do ledna 2013,na druhé nic nepřiplácí,v pátek mu přišla "zdarma karta výměna",nikdo mu nevolal,on nikam taky ne,ani nevěděl o tom,že se něco mění,proto mě volal,už se to někomu stalo? R^ :laughing: R^

pierrepetr
Registrace: 5/2006
Stránka: 1 2 [ 3 ] 4
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 81
Odpověď v diskusním vlákně

RE: CS link výměna =zdarma=

tak to jsou odpovedi hodny moderatora fora !

Dreambox DM520-OpenATV 6.2, Cloudibox3-MBMini-OpenATV 6.3 a 6.4, Vu+ Zero4K-OpenATV 6.4, T-90 5W-42E

bublajs
Registrace: 9/2006

Toť,pochopil som, no chvála Bohu netreba, až na tu jednu vínimku čo mal kamoš, no ani pri tej som nežiadal o Refreš, no ale pomohli mi a som velmi vdačny, ovšem neviem prečo to máme odnášať my, akože nič v zlom, ovšem Provider o tom vie a uplne na to kašle, toť mu to robí zisk a asi sy myslí, že zákazníci CSlink sa naštvu a prejdu ku Skylinku, ale zasa sa míly, toť v podstaťe tu kartu može slohnuť hocikto s prístupom do webu, šak to je strašne okaté. :fuming:

PISTOK153
Registrace: 11/2010

mne cslink kartu zatial nevymenili a ja to nehodlam spravit. skylink vymeny mam uz 3 a stvrtu naozaj nepotrebujem s bonusmi ci bez nich. :laughing:

skylink sa podla mojho nazoru správa neeticky

tulen
Registrace: 9/2009

Toto vlakno uz stoji za ....!To uz nie je vtip ale jesitnost. Rv

Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.

liquere
Registrace: 7/2008

PISTOK153, za to ze mas srot ale provider opravdu nemuze

Dreambox DM520-OpenATV 6.2, Cloudibox3-MBMini-OpenATV 6.3 a 6.4, Vu+ Zero4K-OpenATV 6.4, T-90 5W-42E

bublajs

Mohu na sociálce žádat o příspěvek na dítě bez dítěte?

me je vcelku jedno jak muze zadat bez dítěte, takovy otazky nepokladej me

Připadá ti ta odpověď inteligentní? Možná jsi nepochopil význam zákazu vkládání čísel karet, který jsem tu už napsal.
Odpovědi na pouhé spekulace ode mě nečekej.

Leda by nebyly myšleny vážně :) Pak jsem pro..

Znova osmnáctku v osmiválci

Tomik535
Registrace: 10/2007

ta otazka mela byt inteligentni ?
na socialce musis mit dite sebou ?
a co srot ? srot se opravuje refresi ?

bublajs

Týjo normálně zírám, nenapsal jsem bez dítěte sebou ale bez dítěte.
Chápe někdo ten rozdíl?

Znova osmnáctku v osmiválci

Tomik535

ja taky ziram jakej alibismuzmus tady predvadis. to je opravdu hodny moderatora fora.

bublajs

No vida, a pak že tu není žádná sranda.

Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.

joscer

Karta odesláná-tohle mi přišlo s cslinku,vysvětlivky zatím žádné,ví prosím někdo jestli se musí registrovat hned,rád bych zatím nechal gitalku dojet z jistých důvodů-děkuji !!! :8)

Ne všichni lidé, s vysokým IQ, si ho zaslouží!

spyko
Registrace: 6/2006

bublajs
Toť odkedy je Opticum 9500HD šrot, toť ešte lepšie sa od tedy nevynašlo. :)))

PISTOK153

pistok153 nuz ked nic ine, tak minimalne newcamd protokol ma dost srotovy :)

Slnko svieti ako prasa, na zahrade sere pes, pod oknom nam howno smrdi, boze jak je krasne dnes

jozef BA
Registrace: 6/2008

jozefBA, Pistok153, bublajs

Zmiňujete šrot Opticum 9500HD.
Reaguji v tomto zmateném vlákně pouze na Oticum 9500HD:
Tak ten jede jak z praku na anternativní SW z Argusu již 4 roky jak víno.Od té doby Opticum neudělalo lepší přijímač, šli cestou šetření, horší čipy, součástky, jen aby cena byla minimální, to k nástupcům...
Jede na něm 8 servrů. žádné reklamace, z nostalgie mám ještě jeden v ložnici neb si na něj žena zvykla.
Nedostatky, pouze vyšší spotřeba a klapající dálka při přepínání programů. taky si všimněte, že nejsou k mání v prodeji - bazary.
Současné vylepšená Edision Argus VIP a VIP2 postavený na stejném čipu disponují nízkou spotřebou, perfektním obrazem, kvalitními HW součástky, nulové reklamace, prostě se nešetří na součástkách....
Newcamd i cccamd O.K.

Edision Optimuss OS2plus, OpenATV 4.2, připojen na síťový disk, 1.tuner motor 30W-75E v kombinaci s diseqc 10/1 napevno 28,2e - 23,5e - 19,2e - 13e - 9e - 10e - 4,8e - 1w - 5W, 2.tuner diseqc 10/1 28,2e - 23,5e - 19,2e - 13e - 10e - 4,8e - 1w

ojoj1
Registrace: 10/2008

ojoj1

a aj si logoval ten newcamd protokol niekedy, ked to tvrdis? :)
Nahod si niekde newcs trebars s cw kartou caid 0D03 skylink , pripoj nan opticum 9500 a uvidis, ze opticum na newcamd server posiela vsetko mozne vratane ecm co tam nemaju co hladat

Slnko svieti ako prasa, na zahrade sere pes, pod oknom nam howno smrdi, boze jak je krasne dnes

jozef BA

ojoj1

neostava mi ine len suhlasit..opticum 9500 hd prevadzkujem uz treti rok a ide ako z praku...vyborny obraz..podpora fw aj na irdeto.karty vymena slapu bez problemov. nahravanie..spracovanie zaznamu v pc...proste nema chybu.

tulen

tulen
to bude zrejme len tym, ze si este nic lepsie nemal.
Pozicaj si od niekoho DM 500 hd, kludne aj klon, porovnaj s opticumom a urcite uznas, ze je to celkom ina liga.
Ja som kvoli trom klientom s opticumom 9500 musel prekopat cely server a definovat sid ku kazdej karte

jozef BA

jozef BA

tak o linuxe nepisem. nemam s tym skusenosti..a nemam cas sa to ucit za behu. myslel som v porovnani s podobnymi ne-linuxmi

tulen

Opticum 9500HD je jeden z nejpodařenějších strojů ze začátků HD.Jen bych mu vyčetl to nepodařené přepínání rozlišení ze scartu na hdmi. Keci o šrotech by si měli někteří spíš srovnat v hlavě. Řeči kdo nemá DM jako by nebyl jsou úsměvné. Už vidím, jak babce z Dolní nabízím DM s tím, že ostatní jsou šroty. :laughing:

Topfield TF 7710 HD PVR 250GB HDD, Ferguson 7318, motor SG 2100, Parabola 73x80 Al Emme Esse, LNB Maximum Pro-Line P-2 Twin.

kuba
Registrace: 3/2007

jozef BA
Toť, tá karta, ale nebola moja, už nešla a naviše ani v Opticu tie EMM nechcelo prepísať, až po refreši to naskočilo, moja vlastná IRDT funguje OK a to koli kamošovy som ju tam strčil po troch tyždnoch nečinnosti.

PISTOK153

pokud prijimac nedokaze korektne okamzite zpracovat EMM je to srot !!

bublajs

A který přijímač z běžně dostupných na trhu dokaze korektne okamzite zpracovat EMM ?

Topfield TF 7710 HD PVR 250GB HDD, Ferguson 7318, motor SG 2100, Parabola 73x80 Al Emme Esse, LNB Maximum Pro-Line P-2 Twin.

kuba

pokud prijimac nedokaze korektne okamzite zpracovat EMM je to srot !!
R^
No to sa dá aj tak povedať, lenže ak tá karta píše už ERROR, tak sa ťažko rozbeháva.
Lebo keby kompetentny furt nešpekulovali stímy EMM, tak by bol asi pokoj.
Ono Ja som už v nom štartoval X kariet a takéto vtákoviny to nerobilo , až na pár kusou určitych sérii ICE kariet, ale aj tie sa večšinou spametali z toho a to večšina bez Refreše. :)))
Ono pomali už ku mne nosí kartičky kade kto zo susednych dedín, a to mám len tak za Dakujem, takže jediné čo spravím je dobrí skutok, že tomu dotičnému to naštartuje, toť z mojích zákazníkov to ešte nevypadlo nikomu, až na ten jeden jediny prímač z kamošom, večšinou, len behávam sem tam k starím ludom, lebo sa im podarí aj taká vec, že spraviť na STB továrko, alebo zmazať seting, no podaktorí dochodcovia su šikovny, Moj Nebohy otec furt vravel, že mu to robí Mačka a to niekedy stihol aj 3x za den zblbnuť, len nechápem jak sa to dá, ked sa tam treba cez menu preklikať a ešte aspon 3x potvrdiť OK.
No ale zistil som že všetko je možné. :bigeyes:

PISTOK153

jak vypada to ze karta pise error ?

bublajs

Tipoval bych to, že se ani nenačte. Otočit, vyčistit, atd...Základ je, aby stroj kartu identifikoval. Na to zápisy ještě potřeba nejsou.

kuba
Stránka: 1 2 [ 3 ] 4
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 81

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra