Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Skylink

DEKODOVACÍ MODUL CRYPTOWORKS TECHNISAT

Nevíte někdo zda mě půjde v dekodovacím modulu cryptoworks od technisatu půjde karta výměna?
A jak je to v případě když mám starou karta kde mě nejde Nova ani slováci a teď bych koupil kartu výměna-půjde mě tam automaticky vše?

trenttino
Registrace: 4/2010
Stránka: 1 [ 2 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 38
Odpověď v diskusním vlákně

RE: DEKODOVACÍ MODUL CRYPTOWORKS TECHNISAT

Pánové, chcete tím teda říci, že jsem další blbec, který DEKODOVACÍ MODUL CRYPTOWORKS strčíl zbytečně do šuplíku a koupil si nové zažízení, a uplně zbytečně? to si ti prodejci teda pěkně namastí kapsu, asi nebo ne? :fuming:

antonbaby
Registrace: 1/2012

antonbaby

no jestli máš kartu ICE, tak ten modul nebyl zatím vůbec třeba a ještě nějakej čas ani třeba nebude. To jestli jsi blbec necháme na tvojem uvážení :)))

Nejsem montér, nejsem prodejce, jsem jen Emil Držkatý

eemil
Registrace: 12/2006

@antonbaby a jsme u toho, nechceš prozradit, kdo ti to poradil :lookaround:

Znova osmnáctku v osmiválci

Tomik535
Registrace: 10/2007

Tomik 535: Propojení YPbPr přenese rozlišení 1080i.

Kamil
Registrace: 1/2006

když jsem měl na zkoušku sat. zapojenej přes YPbPr, tak mi telka taky detekovala 1080i :lookaround: :)))

eemil

Kamile, jsi si tím opravdu jistý? Nechceš to raději napsat ještě třikrát, aby to někomu konečně došlo?

Tomik535

Když to tady čtu, musím se taky jen usmívat nad některými přispěvateli. Znovu potvrzuji, že ICE poběží v cryptoworks modulech i čtečkách i po vypnutí kodování v cryptoworks. A ano YPbPr opravdu přenese rozlišení 1080i, 1080p už bohužel ne. ;)

Pavel H

Pavle díky, já to píšu španělsky a nejde mi rozumět. :)))

Tomik535

Pavel H: Podle dostupných internetových zdrojů přenese YPbPr i 1080p

Pitomec
Registrace: 9/2011

To:Pitomec

Možná za určitých podmínek je to možné, ale s mými dostupnými prostředky se mi to nepodařilo. Zkoušeno na mém bluray přehrávači. Myslím ale, že důležité je, že 1080i přenese, což je pro satelitní HD dostačující.

Pavel H

Naposled.

Viz Skylink : karta výměna je typu IRDETO ICE. Caid 0D96 je Irdeto - kolega drobeček. Cryptoworks je na kartě ICE podporován vysílanou emulací a tu až vypnou bude z karty ICE - karta jak čísté Irdeto. Kartu Irdeto jsme měli v CRW modulu a ani si nešktla - NIC NEŠLO. No čas nám ukáže. R^ :)

CES
Registrace: 4/2007

TO:CES

Jistě, svoji pravdu máš(i když je to jen úvaha). Ale ICE byla úmyslně dělána tak, aby pracovala i v cryptoworksových mašinách, takže vypínání podpory cryptoworksu na ICE by nedávalo smysl. A jak skylink nebo cslink bude vědět, že na trhu už nejsou žadné mašinky, které jedou jen přes cryptoworks? Nevidím jediný důvod proč by to vypínali, to si myslím, že už dřív bude další výměna karet než vypínání podpory cryptoworksu v ICE kartách. P.S. Příště lépe formuluj, aby bylo jasné o čem hovoříš. Takhle to vypadalo, že nechápeš princip fungování ICE karty :)

Pavel H

truhlík CES

tak tu neblbni tazatelům hlavu tím že tu mícháš jablka a hrušky. Momentálně se řeší pouze odpojení cryptoworksu, což nemá s ICE kartou a funkčností v cryptoworks čtečkách a modulech žádný vliv. Pokud se pak bude někdy v budoucnu plánovat odpojení emulace cryptoworksu na ICE kartách, tak pak to bude opravdu jak říkáš, ale to je ještě hodně daleko, klidně třeba až za 10 let. :lookaround: Tak tu lidem neblbni hlavy poplašnýma zprávama, truhlíku :)))

eemil
Stránka: 1 [ 2 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 38

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra