Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Pořady v televizi

Slováci-Mistři

Gratulace Slovákům...škoda tyčí padnoucích...vedle...drťte Russiu a Malkina!!!

hajas
Registrace: 11/2007
Stránka: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 [ 12 ] 13 14 15 16 17 18 19
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 465
Odpověď v diskusním vlákně

to jukon

popáté zde napíšu racionální dotaz.... jakože nikdo mi racionálně neodpověděl, protože njení co odpovědět.... Proč mám fandit Slovensku, a ne Rusku, Finsku, Portugalsku? Co mám na Slovensku výhodnější? Kurs Eura? Přístup orgánů? Lepší jídlo? Levnější benzín? Proč? Řekni mi to a já vám fandit budu, takto nemám důvod, protože jste stejně cizí zěmě, jako výše uvedené....

hotovyrad
Registrace: 3/2011

vyvrat

Ale mi od teba nepotrebujeme a ani nechceme fandenie radsej si mal fandit vasim trochu viac

jukon
Registrace: 12/2007

hotovyvrat

Ved ser na to Dostanes s tej PREHRY INFARKT

jukon

Psychoprovokater

Opakuji: Zapšklý a zamindrákovaný de**l :ogre: :ogre: :ogre: :ogre: :ogre: :ogre: :ogre: :ogre: :ogre: :ogre: :ogre: :ogre: :ogre: :ogre:

Neříkej vždy co víš, ale vždy se snaž vědět co říkáš.F.Bacon

Magicial
Registrace: 11/2011

to jukon

díky za tuhle odpověď.... opět mi jen nahrála a dala zapravdu v tom, že kde nejsou argumenty, tam je bezduché plácání, nadávání, vyhrožování, direktiva.... a pokud bys měl Ty být jako reprezentativní vzorek Slováků (jakože naštěstí tomu tak není), tak i proto budu raději fandit Rusům... Takže sis vlastně odpověděl sám i se zdůvodněním, proč nefandím SVK.... díky

hotovyrad

to Magicial

Na Tvá slova si vzpomenu 20.7. až budu na pláži na Jaltě popíjet nejlepší vodku a cpát se kaviárem.... co budeš dělat Ty? Předpokládám, že tlachat u klávesnice....

hotovyrad

hotovy vyvrat

kolko mas rokov ?

jukon

to jukon

39, proč se ptáš?

hotovyrad

oneeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

Ten finsky komentator nema chybu.Bohuzial nasi a cz to nevedia.Nic v zlom,ale zvrhlo sa to na schodzu kravatovych analytikov a carbanie po tabletoch.Ukazka ako sa da prezivat a komentovat hokej bez narodnostnych narazok.
Na to ostatne nema vyznam reagovat,len konstatujem ze je to smutne.Historia sa opakuje,davajte pozor na lahostajnost.Bratov si clovek nevybera, ale kamaratov ano.Preto je mi smiesne co tu pisu niektorí...........smutne.

Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.

liquere
Registrace: 7/2008

@ Longines

Zle triafaš. Ani z BA ani z NR ale Východniar. Z radosti, že sa pretrhla šnúra našich prehier v derby s Vami, som v rýchlosti napísal "blaželajte" namiesto blahoželajte, za čo sa ospravedlňujem. Každé víťazstvo poteší, či to je boj o bronzovú medailu alebo zlatú. Možno Vám bronz spôsobí väčšiu radosť, ako nám prípadné "uspokojenie sa" so striebrom. "Terazky" sme len o trochu lepší ako Vy, preto sa nerozčuľuj a nezaviď.

fansat

Longi

V tomto nesuhlasim.Blavak je pojem privadrovalcov.A koho tak pocujes hovorit nie je doamci, ale potomok privadrovalca.A oni potom robia frajerov na vidieku z SPZ-kou z tej ich Blavy.Blava je potok, alebo riecka najdi si to na mape a ziadny stary Bratislavcan to nepouziva,len privadrovalci a ich potomkovia.

Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.

liquere

Psychoprovokater

Zapšklý a zamindrákovaný de**l Dominikánska republika, blbečku. Ale to ty okupant, nepochopiš :ogre: :ogre: :ogre: :ogre: :ogre: :ogre: :ogre: :ogre: :ogre: :ogre:

Magicial

Je to právě naopak....pokud bych Slovákům něco záv

Ty si byvali eštebak ;P

vlado722
Registrace: 2/2012

to vlado

jednodušší názor jsem zde ještě neslyšel, ale je to Tvá vizitka, a vizitka Tvé jednoduchosti a malosti.... Každý, kdo fandí Rusku, respektive nefandí Slovensku je STBák, fo je teda gól :-) Mimochodem, na Slovensku STB nebyla? Na tuhle otázku bych rád od Tebe četl odpověď.....

hotovyrad

to Magicial

Na více se nezmůžeš? Zde bude asi to IQ hodně slabé :-)

hotovyrad

Admin STOP

Už mu nic nepište je to psychopat. Admin třeba to stopnut a vymazat. Black list mu možná pomůže

Magicial

to Magicial

a proč? Já někoho urážím? Na rozdíl např. od Tebe? Musí se smát, jací "inteligenti" mají přístup k internetu, pak že je naše společnost tak pokřivená :-)

hotovyrad

to Magicial, Jukon, vlado etc...

ale jsem moc rád za tyhle nenávistné a iracionální příspěvky, neboť mi jen dávají zapravdu. No nic, tlachejte si u PC, já jdu do garáže nachystat Ducati před další cestou na Východ (OV - Odessa - Sevastopol - Novorossijsk - Soči - Kursk - Charkov - Lvov - Uzhorod - OV)...

hotovyrad

Psychoprovokater

Už mu nic nepište je to psychopat. Admin třeba to stopu a vymazat. Black list mu možná pomůže, hoří Sevastopol. :ogre: :ogre: :ogre: :ogre: :ogre: :ogre: :ogre: :ogre: :ogre: :ogre: :ogre: :ogre:

Magicial

Magicial

Magicial kasli nanho, je to (nevhodné slovo) :8)

Dreambox 800HDSE, Golden Media 9080HD, Golden Interstar 870, emme esse 100 offset Al, Visiosat Big-Bisat 4 ms plast, inverto 0.2dB Twin 2x, alps 0,2dB 5x, DG 380S usals, Skylink, Astra 23.5E, 0.8W, 5W 28,2E 13E 7E

zdenoq
Registrace: 9/2010

RE: Slováci-Mistři

nevhodne slovo (k.o.m.u.n.i.s.t.a)

Dreambox 800HDSE, Golden Media 9080HD, Golden Interstar 870, emme esse 100 offset Al, Visiosat Big-Bisat 4 ms plast, inverto 0.2dB Twin 2x, alps 0,2dB 5x, DG 380S usals, Skylink, Astra 23.5E, 0.8W, 5W 28,2E 13E 7E

zdenoq
Registrace: 9/2010

@hotovýneřád

už jsi měl odfičet dávno!! A nezapomeň to vzít přes Moskvu a tam polib Putinovi jeho pr*el a podívej se,kam patříš :laughing: :laughing: :laughing: :laughing: :razz: :razz:

_________________________ Vím,že nic nevím _________________________

jamess96
Registrace: 11/2005

to zdenoq

Na Slovensku nikdy nebyl Komunismus? Mimochodem, kdo na Slovensku nyní vládne? Pravice to fakt není... ale díky za tyhle jednoduché kydy, jen mi dávají zapravdu :-)

hotovyrad

to jamess96

Přes Moskvu pojedu v 2014 do Vladivostoku, ale podaná ruka, rozhovor a autogram mi od Putina opravdu stačí. Proboha, u tebe bude asi to IQ taky slabší :-)

hotovyrad

RE: Slováci-Mistři

http://www.facebook.com/CeskoZviteziProtozeMaVicMrtvychHokejistu

vusolo 4 K . blackhole 3.0.8.

oneeeee
Registrace: 10/2005
Stránka: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 [ 12 ] 13 14 15 16 17 18 19
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 465

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra