![]() |
|
Slováci-MistřiGratulace Slovákům...škoda tyčí padnoucích...vedle...drťte Russiu a Malkina!!! |
hajas
Registrace: 11/2007 Příspěvků: 71 |
Stránka: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 [ 14 ] 15 16 17 18 19 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 465 | |
![]() |
|
to Magicial...notabene jsem Ti poslal odkaz na fotky s motorkama, kde je i SPZka... máš možnost si mě prolustrovat :-) |
hotovyrad
Registrace: 3/2011 Příspěvků: 1 832 |
![]() |
|
Psychoprovokaterkecy a kecy potomek okupantu :razz: :razz: :razz:Neříkej vždy co víš, ale vždy se snaž vědět co říkáš.F.Bacon
|
Magicial
Registrace: 11/2011 Příspěvků: 615 |
![]() |
|
to MagicialPro Tvou info....Můj děda byl u Wehrmachtu (jako každý ze Slezska) a otec žije od 1981 v Mnichově.... jo aha.... vlastně ano, máš pravdu, defacto jsem potomek okupantů |
hotovyrad
![]() |
|
Psychoprovokaterprolustrovat? seš blbej na na tebe z vysoka seru, blbeček, potomek okupantu!!!! :sly: :sly: :sly:Neříkej vždy co víš, ale vždy se snaž vědět co říkáš.F.Bacon
|
Magicial
![]() |
|
to Magicialjasně, ono je lepší jen plácat a nadávat jak kecám a když Ti dám možnost si to ověřit, tak tě nezajímám.... Když se řekne A, musí se říct i B.... aspoň u rozumných lidí, mezi které nepatříš.... |
hotovyrad
![]() |
|
hotovyradPreco sovietske motorky vydavas za ruske? Ked uz si taky rusofil, mohol si co to postudovat...1920/1991. Ak nahodou pojdes na Jaltu cez Slovensko kup si u nas vodku goral master, alebo double cross vodku, nech tam naozaj pijes " nieco kvalitne ".Zdravstvuj tovarišč ! :8) |
Peep
Registrace: 10/2010 Příspěvků: 604 |
![]() |
|
Krucifixuž to někdo zamázněte. Oni jsou možná ve skutečnosti dobří kluci, ale tohle neni možnýVU+ UNO!
|
drejdl
Registrace: 8/2007 Příspěvků: 98 |
![]() |
|
to Peepna Slovensku alkohol nekupuju, proč bych to dělal, když jedu do země, kde je chlast levnější i lepší, nicméně pokud je to Tebou jmenované pití kvalitní, nebráním se tomu... jinak piju výhradně Russkiy Standard Platinum, Gold Rissian nebo Beluga.... Proč vydávám Sovětské motorky za ruské? sovětská národnost neexistovala ani za SSSR, na tohle mě fakt nenachytáš.... Notabene i za SSSR se jim jinak, než Rusové neříkalo? Zase jsme u toho "když se řekne A, musí se říct i B".... |
hotovyrad
![]() |
|
RE: Slováci-MistřiSdelano v CCCP to je oficialne.....a "rus" u nas hovorime aj jednemu druhu hmyzu: http://www.google.sk/search?q=rus+domový&hl=sk&prmd=imvns&tbm=isch&tbo=u&source=univ&sa=X&ei=YMu4T9_HBo_G-Qa_h9WpCg&ved=0CHEQsAQ&biw=320&bih=416#p=0Double cross vodka nieje "kvalitní pití", ale celosvetovo TOP! Zdravstvuj molodec. |
Peep
Registrace: 10/2010 Příspěvků: 604 |
![]() |
|
RE: Slováci-MistřiProsim admin, aby tuto priblblu a sprostu temu uzavrel, dakujem. |
moonwalker
Registrace: 4/2012 Příspěvků: 64 |
![]() |
|
PsychoprovokaterA,B,A,B kecy a kecy :ogre: :ogre: :ogre:Neříkej vždy co víš, ale vždy se snaž vědět co říkáš.F.Bacon
|
Magicial
![]() |
|
to PeepTak po té vodce někdy mrknu :-) díky za tip |
hotovyrad
![]() |
|
hotovyradBez sa rozcvicit idete hrat |
jukon
Registrace: 12/2007 Příspěvků: 577 |
![]() |
|
to jukonMotoGP stihnu :-) |
hotovyrad
![]() |
|
@hotovyradty si typicke komančovske dítko .. Prachaty tatik, zrejme nejaky funkcionar KSČ ti sice dal prachy, školy, ale rozum kamarade ten len tak nedostaneš ..a ked sme uz u toho fandenia tak ja dnes poobede fandim Finom a ked si pozries toto video zistis aj preco : http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=nffFVZRa22k |
furicka
Registrace: 3/2011 Příspěvků: 458 |
![]() |
|
super komenthttp://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=nffFVZRa22kSlovakian kommentaattori jopa kommentoi seuraavasti :) :) :) Neříkej vždy co víš, ale vždy se snaž vědět co říkáš.F.Bacon
|
Magicial
![]() |
|
to furickaMusím se Ti smát, jak jsi jednoduchý... kdybys nevytrhával věci z kontextu, tak si zde přečteš, že od 1981 mám fotra zdrhnutého v emigraci, takže už z tohoto principu je zbytek toho, co blábolíš bohapustý nesmysl, ostatně rovný Tvému intelektu. Moc těm Finům asi nefandíš :-DDDDDDDDD |
hotovyrad
![]() |
|
@hotovyradtypnem si .. zdrhol preto, lebo pocas neznej revolucie v ostrave poslal na demonstrantov policiu - takze normal sa musel dekovat ... takze nehraj na nas citakaBTW: prvy gol oki, ale tie ostatne dva klasicky pepa z depa natlaceny v brankovisku - takze o5 stastie .. |
furicka
![]() |
|
to furickaaha, takže podle Tebe byla Sametová revoluce před rokem 1981... a pak se má člověk divit, když se o Slovácích říká, že jsou blbci :-DDDDDDDDDDíky za přitakání, že na tom fakt něco bude :-) |
hotovyrad
![]() |
|
RE: Slováci-Mistřikukas na to ako hrate, bitkarsky burani !! fuj ako zastupca toho naroda sa mozes hambit a mozes sa hambit aj za degesa/degesov co zalozili na facebooku stranku: Modlíme se za leteckou havárii slovenského hokejového týmu ..(http://www.facebook.com/CeskoZviteziProtozeMaVicMrtvychHokejistu )hold niekto znesie prehru s pokorou a niekto ako buran sa musi vršiť.. takze na salas ako pisal prahajzlik Sony by mali vratit vsetci burani vratane tych Vasich cervenych bitkarov trapiacich sa momentalne na lade Rv Rv |
furicka
![]() |
|
to furickaTímto jen potvrzuješ fakt, že vytrháváš věci z kontextu a kecáš jen to, co se Ti hodí a jsi to Ty, kdo se chová jako buran...ad 1. Tvrdíš, že Revoluce byla v 1981 - to snad není třea ani komentovat, tu Tvou inteligenci ad 2. Tuhle stránku neznám, je mi ukradená a pobuřuje mě, když me s ní spojuješ ad 3. Já jsem v ani jednom příspěvku nenapsal nic protislovenského, nic kde bych neunesl porážku, pokud si myslíš, že musím automaticky fandit v dalších bojích týmu, který nás porazil, pověz mi, na základě čeho si to dovoluješ tvrdit ad 4 . Já ty koule mám, protože mi nikdo nebude říkat, komu mám fandit jen proto, že to dělá tupé stádo.... |
hotovyrad
![]() |
|
to furickaMimochodem, stav 3:1 je trápení? Běž prosím Tě pást a m*dat ty své ovce.... |
hotovyrad
![]() |
|
RE: Slováci-Mistři1,neviem kto vytrhava veci z kontextu, presiel som to 3x a nikde okrem tvojich postov som nenasiel rok 1981 spajany z revoluciou, ale mozno v krajine tvojich snov v Bolšojej Russii nejaka začínala :laughing:2, zo strankou ta priamo nespajam, tvrdim len ze je to tvoja krvna skupina.. trulkovia snaziaci sa niecim zaujat 3, fandi si komu chces, je mi to sum a fuk a myslim ze aj 99 % osadenstva tohto fora, reaguju len na tvoje scestne zmyslanie 4, jasne mas svoj nazor, sice je blby ale aspon je tvoj :laughing: |
furicka
![]() |
|
to furickaPsal jsi, že můj otec emigroval ve spojitosti s Revolucí, přitom jsem psal že emigroval v 1981 - z toho se nevykroutíš, tohle je prostě psáno....Tu stránku jsi zde naprosto cíleně vytáhl, tak neříkej, že mě s ní nespojuješ.... Zcestné je vnucovat někomu svůj názor ve smyslu fandění jedné CIZÍ a SVRCHOVANÉ zemi, proti druhé se stejným statusem vůči Česku.... Drtivá většina lidí zde svůj názor nemá žádný, takže jsem na tom mnohem lépe... |
hotovyrad
![]() |
|
hotovyVies kde sluzil dedo ?Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 14 231 |
Stránka: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 [ 14 ] 15 16 17 18 19 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 465 | |
![]() |
|
![]() |