![]() |
|
Slováci-MistřiGratulace Slovákům...škoda tyčí padnoucích...vedle...drťte Russiu a Malkina!!! |
hajas
Registrace: 11/2007 Příspěvků: 71 |
Stránka: 1 2 3 [ 4 ] 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 465 | |
![]() |
|
@hotovyradChlapče, Ty sa daj liečiť. Čo tu stváraš to nie je ani normálne. Buď si chorý alebo si vnuk okupanta z roku 1968.Keď tisic ľudí tu napíše, ty budeš všetkým odpovedať? Choď sa prevetrať...Mysliš že ten tvoj názor je správny? Sa veľmi mýliš.... |
Milan C
Registrace: 4/2006 Příspěvků: 4 603 |
![]() |
|
to Saxonmě nezajímá politika, nějaké boje a půtky.... já hodnotím národy a lidi.... a v této rovině mi (a nejen mi, ale všem mým kamarádům, kteří se mnou na Vostok jezdí) je Rusko srdečnější nejen, než SVK, ale snad i než Česko jako takové... Zkus místo klasického Jadranu zajet na dovču třeba na Krym, hm? :-)))) |
hotovyrad
Registrace: 3/2011 Příspěvků: 1 832 |
![]() |
|
RE: Slováci-Mistřihotový radek je hotový truhlík, doporučuji ti sbalit svoje satelitní harampádí a odstěhovat se do ruska ;) :)))Octagon SF 8008 V3 Supreme , Skylink Premium, Oneplay Maximum, Eurosport player - MAX, SONY Bravia 49XG9005, E85 multifocus.
|
drobeček
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 6 764 |
![]() |
|
hotovyradještě k těm studiím, nejsi z Plzně? |
paran
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 99 |
![]() |
|
to drobečekTady to IQ chybí..... ale proč ne.. jen mi dáváš tímto názorem zapravdu |
hotovyrad
![]() |
|
to paranMoravská Ostrava, Baník pi*o!! |
hotovyrad
![]() |
|
@hotovyrad...a odpovedaj a odpovedaj a odpovedaj.....nezabudni, každému odpovedaj....ty vole, to som ešte nezažil. :razz: |
Milan C
![]() |
|
Cesi, blazelajte nam - 3:1Tak Tomik včera nemal pravdu,tvrdil že pred začiatkom už prehrávame 0:1 R^ |
atr2009
Registrace: 12/2009 Příspěvků: 522 |
![]() |
|
to samorostsouhlas... ten Tvůj "kulaťák" (pro neznalé, je to Circular LNB) mi na no name offsetu 100cm otevřel celou 36tku, jsem nadšen!!!! I když kura.... nastavení plus minus 5 milimetrů a končíš :-))) ale povedlo se, šrouby dorvány a do prvního vichru to hrát bude :-) |
hotovyrad
![]() |
|
to Milan Cale nemám pravdu? řekni mi racionální a relevantní odpověď.... proč je vůči Česku v 2012 jiný stát Rusko, než Slovensko, nebo Bolívie..... |
hotovyrad
![]() |
|
@hotovyradNo nemaš pravdu, prečo je bližšie Rusko k Bielorusku, ako Rusko a USA? Na hádanku si odpovedz sam... |
Milan C
![]() |
|
RE: Slováci-MistřiMě je celkem jedno kdo vyhraje,protože my jsme prohráli.Nechápu však proč by měli vyhrát slováci a proč by každý čech měl automaticky fandit slovákům.Ano,je to stát jako každý jiný,někomu bližší,někomu vzdálenější.Tak to prostě je. |
JirkaKa
Registrace: 4/2008 Příspěvků: 79 |
![]() |
|
to Milan Cale tohle je vse jen o ideologii, nikolivek o faktickem poutu obou narodu.... nekdy si tam zajed, i kdyz chapu ze pak by se Ti mohl zborit svet postaveny ta techto smyslenkach, tak to proto neuděláš.... upřímně... |
hotovyrad
![]() |
|
to JirkaKaabsolutní souhlas! Slovenský policajt ti spíše naopak jako Čechovi přisolí, když jsme u té "rovnosti větší než rovné"... |
hotovyrad
![]() |
|
RE: Slováci-MistřiAno bobužel to IQ u hotového inženýra zcela chybí, to tady ví už každý ;) :laughing:Octagon SF 8008 V3 Supreme , Skylink Premium, Oneplay Maximum, Eurosport player - MAX, SONY Bravia 49XG9005, E85 multifocus.
|
drobeček
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 6 764 |
![]() |
|
JirkaKaTo maš pravdu...aj ja poznam ľudí, ktorí čechov nemusia. Je to ta mladšia generácia. My starší,aj z historického hľadiska sme iní...povahovo aj rečovo sme si veľmi blízky. Ale ten kto nepozná históriu svojho národa, je pre mňa stratený človek... |
Milan C
![]() |
|
RE: Slováci-Mistřii v Bolívii najdeš najdeš hodné lidi a přesto u nás Bolívijci nepáchali třicet let zvěrstva. A slyšel jsi někdy název státu Československo? A nebo třeba v dějepisu slovo historie? A nebo to že historie se nedá vymazat? |
paran
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 99 |
![]() |
|
RE: Slováci-Mistřihlavně aby tě tam samou láskou nesežrali !pokud se společně neuchlastáte! si toho krymu užij :laughing: |
tonek
Registrace: 1/2009 Příspěvků: 6 117 |
![]() |
|
hotovyradTy voe to mi teda vysvětli, proč když je to Rusko plný krásnejch a srdečnejch lidí tak proč k nám, do západečeskejch lázní,tam odsud jezdí samí nabubřelí, arogantní ignoranti? |
petr71
Registrace: 6/2006 Příspěvků: 120 |
![]() |
|
RE: Slováci-Mistřisatelit nekteri naladit neumite, ale na hokej jste odbornici vsichni |
rj45
Registrace: 6/2007 Příspěvků: 1 419 |
![]() |
|
@hotovyradTo vôbec nie je o ideologii, už som to pisal JirkoviKa...a bol som tam a čo? Nemam žiadny pocit, že by som tu musel ospevovať rusov...priam naopak. Je to jeden namyslený národ.Choď na dovolenku napr. do Egypta a uvidiš tých spratkov namyslelných a ožralých... :bigeyes: |
Milan C
![]() |
|
tulenze aky to basnik si...:-)Octagon 8008 mini
Karty SKY DE, Skylink
Astra 19.2E,23.5E,Thor 0.8W
|
Mego
Registrace: 2/2010 Příspěvků: 965 |
![]() |
|
to Milan COK, jaký máš teda důvod (hypoteticky kdybys byl Čech) ospevovad Slovákov? já neříkám, že jsem protislovenský, ale trvám na tom, že jste cizí národ jako jakákoliv země.. a ještě zde nezazněl názor, proč by tomu tak být nemělo, jen blbé kecy proti Rusům... ale žádné argumenty..... ani proti RU, ani pro SVK.... |
hotovyrad
![]() |
|
RE: Slováci-MistřiCo tu trepete za kraviny.Nikto nepisal ze kazdy cehc ma drzat slovakom,este tomu automaticky.Aky je rozdiel?Napr. to ze 20% obyvatelstva mozno viac, alebo menej ma rodinu v druhom state,spolocne manzelstva,deti,starych rodicov.Spolcnu minulost a tym padom dost podobne problemy a vyhody.Ja ani vacsina ludi nema baku ani z Moskvy ani z Bolivie.Zajdi si do Milovic aky bordel vam tam nechali,ja som tych sikmookych aziatov videl tam sluzit ako kseftovali.Bol som tam 2x a stacilo mi.Asi ste neboli ani na vojne ani v situaciach o ktorych dnesna generacia v cechach,na slovensku a asi aj v rusku vie velke gulove.....Len samy peace a trava potom je mozek v (nevhodné slovo)i........ :bomb: Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 14 231 |
![]() |
|
Megotu riekanku sme sa ucili ako mali caparti na zakladnej skole este..ale plati a je aktualna to ma tesi :Dskylink sa podla mojho nazoru správa neeticky
|
tulen
Registrace: 9/2009 Příspěvků: 7 883 |
Stránka: 1 2 3 [ 4 ] 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 465 | |
![]() |
|
![]() |