Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Pořady v televizi

Slováci-Mistři

Gratulace Slovákům...škoda tyčí padnoucích...vedle...drťte Russiu a Malkina!!!

hajas
Registrace: 11/2007
Stránka: 1 2 3 4 5 6 [ 7 ] 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 465
Odpověď v diskusním vlákně

SVK palin

Tento tyden jsem viděl zajimavý dokument o ceste Michaela Pallina o cestě přes vychodni evropu Slovensko..ČR byvalou NDR to asi na STV dávat nebudou...kdo vydel ten pochopi

marcel79
Registrace: 4/2008

@hotovyrad

ale napisa strana 3 a 4. Už si pletieš aj deň s nocou...aj si mi za to poďakoval!!!

Milan C
Registrace: 4/2006

to marcel79

jsem rád, žes to viděl, celý pětihodinový (nikoliv z kontextu vytržený 50ti minutový škvár co byl na CT) dokument BBC mám doma asi 2 roky a je to naprosto úchvatný film o Rusku, mohu vypálit, je toho ale asi 30 GB :-)

hotovyrad
Registrace: 3/2011

RE: Slováci-Mistři

kecáš jenom blbosti a snažíš se nám namluvit že čech má stejně blízko k rusovi jako ke slovákovi a to je totální nesmysl!!!Pokud někdo tvrdí opak je to blázen na svobodě a jeho případný věk na tom nic nemění!!!

paran
Registrace: 1/2006

@marcel

Bol to len subjektívny názor...ale keby si videl dokument K. Bierka o západnej europe pred rokom 1948 a po roku 1968 po okupácii Československa mal by si iný nazor.Tam bolo hodne odborníkmov a hodne pravdy...

Milan C

RE: Slováci-Mistři

To hotovyrad: Tak potom jsem se u tebe nemýlil. Proč tedy máš zapotřebí zde provokovat slušné lidi?

Longines
Registrace: 3/2012

to paran

já to nejsem kdo kecá... kecáš Ty... pokud ne, tak mi řekni, v čem mám blíže ke Slovákovi, respektive, v čem má blíže Slovák ke mě, než k Dánovi, nebo Italovi.... opakuji potřetí.. mám výhodnější kurs, lepší nebo levnější služby, vlídnější přístup úřadů? Ty děláš něco jen tak? já ne... něco za něco...

hotovyrad

Hotovyrad

Ty si bol v Rusku asi tak prstom na mape.Tam ťa odrbú kde sa dá. Je to len závisť že sme vyhrali nič viac. A čo máme spoločné? Že Vás živíme pretože všetky ale skutočne všetky nadnárodné a obchodné spoločnosti majú sídlo pre Slovensko v Prahe takže všetky zisky Tesco, Metro, Ikea,Bila... Idú k Vám. Zažil som to. Nepotrebujeme, aby nám fandil blb, ktorý závidí.

VU+ Uno 4K SE. T- 90, 5,4,1,9,13,16,19,23,28

McLaren

to Longines

Já neprovokuji, já narozdíl od ostatních, kteří mlátí prázdnou slámu, chci podložené odpovědi. alibismus a slovíčkaření není totéž jako provokace.... jsou lidé, kteří si na hlavu srát nechají, a pak ti druzí....

hotovyrad

hotovyrad

ano mám tento dokumen také celý jen to Slovensko tam nevypada v očích cizinců moc dobře...vlastě tahají jen dotace z EU stacilo 5 minut a konec CR byla vykrelena jako mlada dynamická krajina a cca 25 minutovou stopazi Bylo to opravdu zajimave

marcel79

hoši serte už nato

Už by to měl Admin stopnout.To už je debata o ničem,jen samé urážky.Už se tam objevil 48rok.Z takovou skončíte u 1.světové.Dejte už pokoj Rv .

bora
Registrace: 10/2009

to McLaren

Tak ty jsi ultima blbec.... pokud tvrdíš, že jsem byl v Rusku pstem na mapě.... nikdy mě tam nikdo neodrbal, právě tohle tvrdí jen ten, který tam nikdy nebyl.... život je tam pohodovější a levnější, než u nás.... zajeď si tam.... já odjíždím 13.7., mezi 18-21 budu v Sevastopolu, pak 4 dny v Soči a pokud chceš, mohu Ti napsat své Ruské, Ukrajinské i Kazašské číslo :-) šašku od klávesnice :-)))))) ale zase dovedeš pobavit, díky za to

hotovyrad

to marcel79

jo moment.... ty Myslíš Nová Evropa Michala Palina? sory, já myslel dokument BBC "Russia" :-)

hotovyrad

@hotovyrad

Já neprovokuji, já narozdíl od ostatních, kteří mlátí prázdnou slámu, chci podložené odpovědi. alibismus a slovíčkaření není totéž jako provokace.... jsou lidé, kteří si na hlavu srát nechají, a pak ti druzí....

Ale tou slamou tu mlátiš ty. Od nas chceš stále niečo, ale ty si stále nepovedal prečo fandiš Rusku...chceme podložené odpovede nie alibizmus a slovíčkarenie...

Milan C

hotovyrad

pozor to jsi špatně pochopil to že má Čech blíže ke Slovákovi než k rusovi se týká normálních lidí...
odstěhuj se do Ruska pusť se do podnikání, fandi komu chceš ale mám obavy že tady svými výplody nikoho neoslníš.
Mimo jiné znám osobně jednoho co v Rusku taky podnikal a hodně až do té doby něž ho Ti Tvoji hodní a mírumilovní Rusové nechali pro výstrahu vyspat přes noc v zatlučené rakvi, takže ať se daří, já už končím s mlácením slámy.....

paran

to Milan C

proč fandím Rusku? Ale já to napsal už na začátku... narozdíl od Slovenska mám v Rusku spoustu opravdových přátel a měl jsem možnost na vlastní kůži poznat otevřenost a vlídnost tamnější země..... a to je celé..... ale nikomu Rusofilství nevnucuju, jen jsem proti zde několikrát napsanému dogmatu, že jako Čech musím fandit jedné předem dané cizí zemi, a to je SVK

hotovyrad

Nová Evropa Michala Palina

ANO jedna se o tento velice zajimavy dokument Nová Evropa Michala Palina,ktery vy mel videt kazdy slovak

marcel79

to paran

u nás se zase chrápe v sudu v Orlíku, nejaký rozdíl? dle mě ne

hotovyrad

Nová Evropa

nyní jej dávají na BBC HD od Cyfry, ale je útržkovitý.... o slovači tam je víceméně jen reportáž o těch pastevcích, ne?

hotovyrad

@hotovyrad

Aj ja som Ti aj ostatní napísali prečo fandím čechom, resp. češi prečo fandia slovákom. Ale ty to zjavne nečítaš alebo to ignoruješ a stále dokola mlátiš slamou TY!!!

Milan C

Hotovyrad

Závisť.Nič viac. Si bol Rusku asi v dokumentárnom filme. A Slováci su opice čo poskákali zo stromu a Češi sú nadnárod.Som nesmierne rád že sme Vám dnes natrhli (nevhodné slovo) za takých (nevhodné slovo)ov ako si ty a nevieš to prežiť. Choď plakať do Ruska a daj si Vodku.Nazdarovie.Ty vole...

VU+ Uno 4K SE. T- 90, 5,4,1,9,13,16,19,23,28

McLaren

Nová Evropa Michala Palina

ano je to tak vypadá to opravdu bidně v EU asi moc simpatizantu nemaji CR je uplně jina diky bohu

marcel79

hotovyrad

to je ku.va rozdil, jeho ráno vyndali živého ale.....myslím že z Orlíku nikoho živého nedostali.

paran

to Milan C

jenže já narozdíl od Tebe a tobě podobných nikomu své fandovství nevnusuji, kdežto každý pseudovlastenec se cítí dotčen že nefandím Slovensku, kteřéžto je státní útvar mimo cca 260km společné hranice nemající s Českem společného vůbec nic

hotovyrad

@hotovyrad

A budem ťa paracitovať resp. jeden tvoj príspevok: proč fandím čechom? Ale já to napsal už na začátku... narozdíl od ruska mám v česku spoustu opravdových přátel a měl jsem možnost na vlastní kůži poznat otevřenost a vlídnost tamnější země..... a to je celé..... ale nikomu čechfilství nevnucuju, jen jsem proti zde několikrát napsanému dogmatu, že jako slovák musím fandit jedné předem dané cizí zemi, a to je rusko...

POCHOPIL SI???

Milan C
Stránka: 1 2 3 4 5 6 [ 7 ] 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 465

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra