![]() |
|
Slováci-MistřiGratulace Slovákům...škoda tyčí padnoucích...vedle...drťte Russiu a Malkina!!! |
hajas
Registrace: 11/2007 Příspěvků: 71 |
Stránka: 1 2 3 4 5 6 [ 7 ] 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 465 | |
![]() |
|
SVK palinTento tyden jsem viděl zajimavý dokument o ceste Michaela Pallina o cestě přes vychodni evropu Slovensko..ČR byvalou NDR to asi na STV dávat nebudou...kdo vydel ten pochopi |
marcel79
Registrace: 4/2008 Příspěvků: 178 |
![]() |
|
@hotovyradale napisa strana 3 a 4. Už si pletieš aj deň s nocou...aj si mi za to poďakoval!!! |
Milan C
Registrace: 4/2006 Příspěvků: 4 603 |
![]() |
|
to marcel79jsem rád, žes to viděl, celý pětihodinový (nikoliv z kontextu vytržený 50ti minutový škvár co byl na CT) dokument BBC mám doma asi 2 roky a je to naprosto úchvatný film o Rusku, mohu vypálit, je toho ale asi 30 GB :-) |
hotovyrad
Registrace: 3/2011 Příspěvků: 1 832 |
![]() |
|
RE: Slováci-Mistřikecáš jenom blbosti a snažíš se nám namluvit že čech má stejně blízko k rusovi jako ke slovákovi a to je totální nesmysl!!!Pokud někdo tvrdí opak je to blázen na svobodě a jeho případný věk na tom nic nemění!!! |
paran
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 99 |
![]() |
|
@marcelBol to len subjektívny názor...ale keby si videl dokument K. Bierka o západnej europe pred rokom 1948 a po roku 1968 po okupácii Československa mal by si iný nazor.Tam bolo hodne odborníkmov a hodne pravdy... |
Milan C
![]() |
|
RE: Slováci-MistřiTo hotovyrad: Tak potom jsem se u tebe nemýlil. Proč tedy máš zapotřebí zde provokovat slušné lidi? |
Longines
Registrace: 3/2012 Příspěvků: 652 |
![]() |
|
to paranjá to nejsem kdo kecá... kecáš Ty... pokud ne, tak mi řekni, v čem mám blíže ke Slovákovi, respektive, v čem má blíže Slovák ke mě, než k Dánovi, nebo Italovi.... opakuji potřetí.. mám výhodnější kurs, lepší nebo levnější služby, vlídnější přístup úřadů? Ty děláš něco jen tak? já ne... něco za něco... |
hotovyrad
![]() |
|
HotovyradTy si bol v Rusku asi tak prstom na mape.Tam ťa odrbú kde sa dá. Je to len závisť že sme vyhrali nič viac. A čo máme spoločné? Že Vás živíme pretože všetky ale skutočne všetky nadnárodné a obchodné spoločnosti majú sídlo pre Slovensko v Prahe takže všetky zisky Tesco, Metro, Ikea,Bila... Idú k Vám. Zažil som to. Nepotrebujeme, aby nám fandil blb, ktorý závidí.VU+ Uno 4K SE. T- 90, 5,4,1,9,13,16,19,23,28
|
McLaren
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 259 |
![]() |
|
to LonginesJá neprovokuji, já narozdíl od ostatních, kteří mlátí prázdnou slámu, chci podložené odpovědi. alibismus a slovíčkaření není totéž jako provokace.... jsou lidé, kteří si na hlavu srát nechají, a pak ti druzí.... |
hotovyrad
![]() |
|
hotovyradano mám tento dokumen také celý jen to Slovensko tam nevypada v očích cizinců moc dobře...vlastě tahají jen dotace z EU stacilo 5 minut a konec CR byla vykrelena jako mlada dynamická krajina a cca 25 minutovou stopazi Bylo to opravdu zajimave |
marcel79
![]() |
|
hoši serte už natoUž by to měl Admin stopnout.To už je debata o ničem,jen samé urážky.Už se tam objevil 48rok.Z takovou skončíte u 1.světové.Dejte už pokoj Rv . |
bora
Registrace: 10/2009 Příspěvků: 722 |
![]() |
|
to McLarenTak ty jsi ultima blbec.... pokud tvrdíš, že jsem byl v Rusku pstem na mapě.... nikdy mě tam nikdo neodrbal, právě tohle tvrdí jen ten, který tam nikdy nebyl.... život je tam pohodovější a levnější, než u nás.... zajeď si tam.... já odjíždím 13.7., mezi 18-21 budu v Sevastopolu, pak 4 dny v Soči a pokud chceš, mohu Ti napsat své Ruské, Ukrajinské i Kazašské číslo :-) šašku od klávesnice :-)))))) ale zase dovedeš pobavit, díky za to |
hotovyrad
![]() |
|
to marcel79jo moment.... ty Myslíš Nová Evropa Michala Palina? sory, já myslel dokument BBC "Russia" :-) |
hotovyrad
![]() |
|
@hotovyradJá neprovokuji, já narozdíl od ostatních, kteří mlátí prázdnou slámu, chci podložené odpovědi. alibismus a slovíčkaření není totéž jako provokace.... jsou lidé, kteří si na hlavu srát nechají, a pak ti druzí....Registrován: 03/2011, Autor: uživatel hotovyrad Ale tou slamou tu mlátiš ty. Od nas chceš stále niečo, ale ty si stále nepovedal prečo fandiš Rusku...chceme podložené odpovede nie alibizmus a slovíčkarenie... |
Milan C
![]() |
|
hotovyradpozor to jsi špatně pochopil to že má Čech blíže ke Slovákovi než k rusovi se týká normálních lidí...odstěhuj se do Ruska pusť se do podnikání, fandi komu chceš ale mám obavy že tady svými výplody nikoho neoslníš. Mimo jiné znám osobně jednoho co v Rusku taky podnikal a hodně až do té doby něž ho Ti Tvoji hodní a mírumilovní Rusové nechali pro výstrahu vyspat přes noc v zatlučené rakvi, takže ať se daří, já už končím s mlácením slámy..... |
paran
![]() |
|
to Milan Cproč fandím Rusku? Ale já to napsal už na začátku... narozdíl od Slovenska mám v Rusku spoustu opravdových přátel a měl jsem možnost na vlastní kůži poznat otevřenost a vlídnost tamnější země..... a to je celé..... ale nikomu Rusofilství nevnucuju, jen jsem proti zde několikrát napsanému dogmatu, že jako Čech musím fandit jedné předem dané cizí zemi, a to je SVK |
hotovyrad
![]() |
|
Nová Evropa Michala PalinaANO jedna se o tento velice zajimavy dokument Nová Evropa Michala Palina,ktery vy mel videt kazdy slovak |
marcel79
![]() |
|
to paranu nás se zase chrápe v sudu v Orlíku, nejaký rozdíl? dle mě ne |
hotovyrad
![]() |
|
Nová Evropanyní jej dávají na BBC HD od Cyfry, ale je útržkovitý.... o slovači tam je víceméně jen reportáž o těch pastevcích, ne? |
hotovyrad
![]() |
|
@hotovyradAj ja som Ti aj ostatní napísali prečo fandím čechom, resp. češi prečo fandia slovákom. Ale ty to zjavne nečítaš alebo to ignoruješ a stále dokola mlátiš slamou TY!!! |
Milan C
![]() |
|
HotovyradZávisť.Nič viac. Si bol Rusku asi v dokumentárnom filme. A Slováci su opice čo poskákali zo stromu a Češi sú nadnárod.Som nesmierne rád že sme Vám dnes natrhli (nevhodné slovo) za takých (nevhodné slovo)ov ako si ty a nevieš to prežiť. Choď plakať do Ruska a daj si Vodku.Nazdarovie.Ty vole...VU+ Uno 4K SE. T- 90, 5,4,1,9,13,16,19,23,28
|
McLaren
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 259 |
![]() |
|
Nová Evropa Michala Palinaano je to tak vypadá to opravdu bidně v EU asi moc simpatizantu nemaji CR je uplně jina diky bohu |
marcel79
![]() |
|
hotovyradto je ku.va rozdil, jeho ráno vyndali živého ale.....myslím že z Orlíku nikoho živého nedostali. |
paran
![]() |
|
to Milan Cjenže já narozdíl od Tebe a tobě podobných nikomu své fandovství nevnusuji, kdežto každý pseudovlastenec se cítí dotčen že nefandím Slovensku, kteřéžto je státní útvar mimo cca 260km společné hranice nemající s Českem společného vůbec nic |
hotovyrad
![]() |
|
@hotovyradA budem ťa paracitovať resp. jeden tvoj príspevok: proč fandím čechom? Ale já to napsal už na začátku... narozdíl od ruska mám v česku spoustu opravdových přátel a měl jsem možnost na vlastní kůži poznat otevřenost a vlídnost tamnější země..... a to je celé..... ale nikomu čechfilství nevnucuju, jen jsem proti zde několikrát napsanému dogmatu, že jako slovák musím fandit jedné předem dané cizí zemi, a to je rusko...POCHOPIL SI??? |
Milan C
Stránka: 1 2 3 4 5 6 [ 7 ] 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 465 | |
![]() |
|
![]() |