Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Technika

Irdeto Smit-problém

Zdravím. Pánové před měsícem jsem koupil u Omko modul Irdeto SMIT a dost špatně a pomalu pacuje. Na výměnu kanálu čekám někdy i dvě minuty. Stále to píše hlášku, že modul se konfiguruje. Má soft verzi 1.0 a nejde nahrát ze satu nový. Napíše,že z menu to nejde. Mám Humax HDCI 2000 a Skylink a kartu výměna z CS Linku. Nahrát to nejde ani s kartou ani bez. Při zapnutém ST1. Neví prosimvás někdo co s tím? Jarda.

tatin
Registrace: 8/2007
Stránka: 1 [ 2 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 35
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Irdeto Smit-problém

CES-Humax má rozhraní CI a modul tuším taky CI. Protože tvůj příspěvek čtu až dnes v práci tak si nejsem tím modulem jistý. Večer doma zjistím a zítra napíšu. Dík.

tatin

@tatin, s tím starším modulem CW a ICE kartou to chodí dobře?
Pokud ano, kde stále hledáš problém?

Znova osmnáctku v osmiválci

Tomik535
Registrace: 10/2007

tatin

Ahoj, Hunax je CI - tak je nutno mít modul Smit Irdeto HD CI/CI+. Pokud máš jen modul jen CI+, tak je jasno. ( Těch Irdeto Smitů modulů je několik a musí se dávat bacha co kupuješ. Večer se ještě poradíme. R^

CES
Registrace: 4/2007

tatin

Dodatek - ten modul Smit Irdeto je PL-sys s certifikát Skylink ? Omko ho na svojich stránkách e-shopu tak uvádí. :)

CES

To: tatin

Trosku to zrekapitulujem, lebo akosi vidim, ze tu z toho ludia maju uz zmatok (i ja). Dopln ma ak sa mylim...

Skylink karta (ICE) --- Skylink Ready Smit CI+ , ???CRW modul??
CS Link (Irdeto?) --- ???aky modul???

Mozno by bolo dobre urobit 2 veci.
1) napis sem z akeho mesta si, snad je niekto nablizku kto ma viac modulov a tak si mozes vyskusat aj ine bze toho aby si ich musel najprv kupit.

2) najdi predajcu, ktory ma v predajni viac CRW/Irdeto modulov a ked tam prides s prijimacom, mozes vyskusat a hned zakupit....

Toto by som urobil ja, pretoze teoria prakticke veci obcas nedokaze vyriesit! ;P

P.S.: Nema niekto z tvojich znamych napriklad moduly Mascom? Update vychadzaju stale...moznost stiahnut cez sat..podporuju ako Irdeto tak i CRW a su na CI rozhranie!

Osobne by som ten prijimac nevymenil ak si s nim spokojny mimo toho dekodovania. Vyries CI modul a spokojnost bude i nadalej..Ak by sa jednalo o SD masinu, nebolo by o com diskutovat, ale mas uz HD stroj. Mne napriklad este bezia u nasich doma Humax 5500 a Nokia 9600 s CRW a ICE kartami k plnej spokojnosti....

----------------------------------------------------------------------------------
Be independent and your TV screen will never be the same.

Be independent and your TV screen will never be the same.

sato
Registrace: 2/2006

Tomik535-Hned po zaregistrování Skylinku modul který jsem používal při CS Linku-CW jel jen s některými kanály. Proto jsem volal na Skylink a bylo mi řečeno,že musím koupit modul Irdeto Skylink. Já se ale rozhodl koupit Irdeto Smit a je to CI+. No a karta je výměna čili ICE. Navíc mi na Skylinku řekli,že v jejich nabídce kanály označené * pojedou jen s modulem Irdeto. Tak proto v tom mám takový zmatek. Dnes večer ještě jednou skusím modul CW. Mám ale nepoužívaný T-Rex a nevím jestli by na něho nešel nahrát potřebné Irdeto. Zkouším všechny rady které jsem tu dostal krom odnešení přijímače do prodejny a vyzkoušení tam. Ovšem i v této prodejně kde jsem koupil kartu mi řekli,že nejspíš budu muset koupit i Irdeto. Že Hum. 2000 už je vykopávka.

tatin

tatin

No a je jasno, jak píšeš - ten Smit Irdeto modul z Omka je asi Pl-sys ( jiný nenabízej) a je CI+ a Ty máš Humika CI !!! Tak to nemůže chodit - špatně jsi koupil. Blbnete tady z toho OMKA !! Koukni na e-satelity Jablonec n.N. tam těch Smit Irdeto modulů mají několik a v detailech sice anglicky mají popsáno rozhraní modulů a kontabilitu. Doporučuji Ti Smit Irdeto HD CI/CI+ a kašli na certifikaci od Skylinku, mám ho v CI Technisatu a super. Ten Pl-sys vrať omku. R^

CES

tatin

Dodatek - Karta ICE v tom modulu Smit Irdeto HD chodí na 100% a nevěř jim v tom obchodě ty bludy. Jinak toho Humaxe jsem v rukách měl a až možná budeš mít ten nový modul v šachtě s kartou zasunut - dej SATU pro jistotu restart na tovární nastavení a potom OK zinicializuj jen JEDNOU modul na IRDETO a hotovo. A nezapoměň si po restartu natavit DisegC v menu na družice a následně proveď v menu ostatní instalace a scan - ale to je na Tobě. Dál už k tomu nemám co k tomu napsat. R^

CES

CES-Díky. Udělám co radíš. Jen ten modul mi spátky už určitě nevemou. To zas není taková hrůza. Děkuju.

tatin

tatim

Ahoj, tak ten modul prodej na Aukru, nebo zde v bazaru. Dík Ti za info. CES. R^ R^

CES
Stránka: 1 [ 2 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 35

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra