![]() |
|
Skylink Vymena za CS LinkDnes mi prisiel mail z CS linku (po predchadzajucej otazke), ze si mozem registrovat kartu Vymena za ROCNU ird cs link kartu. Aj sa mi to podarilo, s tymto dodatkom:Vážený uživateli služeb Skylink, na Vaší kartě ("********) bylo aktivováno předplatné služby "ISK-KOMPLET 02M(PROMO)" s platností do "25.07.2012" Vážený uživateli služeb Skylink, na Vaší kartě ("********") bylo aktivováno předplatné služby "ISK-MULTI migrace (CSL)" s platností do "05.09.2012" Vážený uživateli služeb Skylink, na Vaší kartě ("********") bylo aktivováno předplatné služby "ISK-GRATIS ROCNI migrace(CSL)" s platností do "02.08.2012" |
derick03
Registrace: 1/2008 Příspěvků: 130 |
![]() |
|
RE: Skylink Vymena za CS LinkToto je už fakt drzosť, balamuťiť ludom takto mozgy, toť možeš to aktivovať iba vtom prípade, ak na tu ročnu CSlink IRDT, doplatiš 40 eur, aby bola neobmedzená, ale to už nepišu. :laughing: :laughing: :laughing: |
PISTOK153
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 2 781 |
![]() |
|
TakžePodla toho dodatku, to aj tak konči do konca roka :bigeyes: nejak nechápem zmysel vobec toho, že to šlo, ale asi počitaju, že aj tak prispeje zákaznik 40 euramy a ešte si aj niečo k tomu potom priplati. :))) |
PISTOK153
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 2 781 |
![]() |
|
RE: Skylink Vymena za CS LinkAsi mas pravdu, registracia prebehla uspesne, vsetko ok, ale po prihlaseni do uctu som v sekcii objednavky programov narazil na toto:Upgrade neplacených programů ISK-Dopl.ROCNInaSTANDARD 40,00 EUR :))) :))) takze doplatit 40 € aj tak treba, akurat ale mozem vyuzit tie dva mesiace promo :))) a mozno spravia akciu, aby mali viac zakaznikov a v septembri ten poplatok zrusia... |
derick03
![]() |
|
RE: Skylink Vymena za CS LinkSe zrušením poplatku nepočítej a ani s dvouměsíčním promem. |
sirda
Registrace: 11/2006 Příspěvků: 2 943 |
![]() |
|
RE: Skylink Vymena za CS Linksirda: ten zruseny poplatok - to bolo len tak, ze by to bolo fajn (i ked nikdy nevies) a to promo - zabudnut na neho nemozem - minimalne do 25.7. 2012, je totiz dovtedy aktivovane :) |
derick03
![]() |
|
Re:Skylink Výměna za CS linkTaky pánové ten stejný případ Došlou kartu zdarma mám taky tu roční kartu za 1 kč zkoušel jsem to zaregistrovat a po xxx pokusů stále stejné že karta je neplatná tak dál to neskouším to je zase akce Rv |
Sova9
Registrace: 4/2011 Příspěvků: 28 |
![]() |
|
![]() |