![]() |
|
Linux sat možnostiZdravím, vlastním linuxový sat přístroj, značka není vzhledem k otázce důležitá. Mám na dálkovém ovladači pro mě nevhodně umístěné tlačítko Info. Napadlo mě, zdali není u těchto linux přístrojů nějaká možnost, jak si v nějakých konfiguračních souborech systému zaměnit funkce tlačítek ovladače. Jako třeba přehodit info za teletex apd. Třeba je to kravina, ale zajímá mě to. Dík. |
rkhl
Registrace: 8/2008 Příspěvků: 62 |
![]() |
|
RE: Linux sat možnostidajú sa len zväčšiť písmená. prehodenie funkciina nepodstatnej značke , nieje možné.vusolo 4 K . blackhole 3.0.8.
|
oneeeee
Registrace: 10/2005 Příspěvků: 7 489 |
![]() |
|
RE: Linux sat možnostiJak si na DO zvětší písmena ? :O :laughing: |
snoop69
Registrace: 8/2006 Příspěvků: 353 |
![]() |
|
RE: Linux sat možnostiNajdi si soubor "keymap.xml" ve svém receiveru.Cesta: usr/share/enigma2 Tam se můžeš vyřádit, ale nezapomeň na zálohu současného! ;) On Air!
|
Saxon
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 18 235 Galerie: Saxon |
![]() |
|
RE: Linux sat možnostiboha , v sat prijímači , ten čo má linux v určitom súbore. v nepodstatnej značke neviem. v dreamboxe ,vu + a podobne ,čo majú rovnaký linux ,tam sa to dá .vusolo 4 K . blackhole 3.0.8.
|
oneeeee
Registrace: 10/2005 Příspěvků: 7 489 |
![]() |
|
RE: Linux sat možnostiAha, takže upřesním značku, HD-Box FS-7110, lze tam nebo ne. keymap.xml nějak nemohu najít. Co je v nepodstatnej značke. |
rkhl
![]() |
|
RE: Linux sat možnostiPokial viem je tam uzavrety linux,tam nie .Jedine ze by si tam dostal enigmu.Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 14 231 |
![]() |
|
RE: Linux sat možnostiv enigme napr. nebula sa to dá nastaviť v hdboxe-7110 ked som sa s tým hral tak som na to natrafil v menu . |
efendy25
Registrace: 10/2011 Příspěvků: 199 |
![]() |
|
RE: Linux sat možnostiProsím efendy25, mohl bys mi upřesnit tvou odpověď, moc jí nerozumím. Lze to tedy v HD-Boxu 7110 a jak. |
rkhl
![]() |
|
RE: Linux sat možnostiano dá sa to , treba na usb nahrať enigmu , ja mám v hdboxe-7110 ,,nebulu" a zatial ide perfektne uvidím do kedy . v menu som to našiel ,ale dajú sa asi len daktoré tlačítka nastaviť možno si tam nájdeš to čo potrebuješ . všetko ostatné nájdeš na fore satdigitálne . |
efendy25
![]() |
|
RE: Linux sat možnostijedes to z flash nebo z usb ?Dreambox DM520-OpenATV 6.2, Cloudibox3-MBMini-OpenATV 6.3 a 6.4, Vu+ Zero4K-OpenATV 6.4, T-90 5W-42E
|
bublajs
Registrace: 9/2006 Příspěvků: 8 830 |
![]() |
|
RE: Linux sat možnostinebula mi ide s usb . a ked ho vypnem na tvrdo a vyberiem usb tak ide samozrejme na vlastný soft . môžeš si samozrejme vybrať či chceš enigmu alebo vlastný systém . bez problémov som v enigme nebula rozbehal všetko čo potrebujem oscam ,klient v sieti , zdielanie hdd po sieti na dreambox,vu+, alien 8900 +usb hdd v routri . dostanem sa na šetky hdd v satelitoch v nebule v pohode . dokonca som si v hdboxe-7110 nastavil timeshift a nahravanie priamo na interný hdd v dreamboxe a funguje to perfektne dokonca ide stream v hdboxe cez lan na pc perfektne aj hd programy nesekajú . skúšal som stream aj cez wifi na pc ,ale tam to občas seklo ,není to až tak strašné dá sa na to pozerať . mám tu nebulu asi 3-dni pomohol mi ju tam dostať kamoš ostatné som si nastavil už sám .uvidím ako to pôjde dalej ,zatial je to super . aj v aliene 8900 mám enigmu ale hd freak tiež ide super to čo potrebujem mi funguje ,ale tam je na flesh nie na usb-čku. |
efendy25
![]() |
|
RE: Linux sat možnostieste sa da cez plugin multiquick button 2,7 ;)Azbox Premium HD+ 2xDVBS2 FC05,Opensat9900 Hd Pvr,Azbox usb720,Gibertini 110x105cm 90e-45w,IBU twin 0,2db,SG 2100BS usals,Patriot 64GB Xporter Magnum USB Flash Drive,LCD samsung LE32B450c4,Skylink ICE
|
wwwe
Registrace: 5/2009 Příspěvků: 4 814 |
![]() |
|
@rkhlajaj sh4, nebula, bubula, kobula vsak ty chlape nevis co je to poradny software, dej tam zpet oficial to je tak 100x lepsi nez enigma sh4shit, zazrak s tim pristrojem neudelas |
rj45
Registrace: 6/2007 Příspěvků: 1 419 |
![]() |
|
![]() |