Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Linuxové přijímače

Linux sat možnosti

Zdravím, vlastním linuxový sat přístroj, značka není vzhledem k otázce důležitá. Mám na dálkovém ovladači pro mě nevhodně umístěné tlačítko Info. Napadlo mě, zdali není u těchto linux přístrojů nějaká možnost, jak si v nějakých konfiguračních souborech systému zaměnit funkce tlačítek ovladače. Jako třeba přehodit info za teletex apd. Třeba je to kravina, ale zajímá mě to. Dík.

rkhl
Registrace: 8/2008
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Linux sat možnosti

dajú sa len zväčšiť písmená. prehodenie funkciina nepodstatnej značke , nieje možné.

vusolo 4 K . blackhole 3.0.8.

oneeeee
Registrace: 10/2005

Jak si na DO zvětší písmena ? :O :laughing:

snoop69
Registrace: 8/2006

Najdi si soubor "keymap.xml" ve svém receiveru.
Cesta: usr/share/enigma2

Tam se můžeš vyřádit, ale nezapomeň na zálohu současného! ;)

On Air!

Saxon
Registrace: 5/2007
Galerie: Saxon

boha , v sat prijímači , ten čo má linux v určitom súbore. v nepodstatnej značke neviem. v dreamboxe ,vu + a podobne ,čo majú rovnaký linux ,tam sa to dá .

vusolo 4 K . blackhole 3.0.8.

oneeeee
Registrace: 10/2005

Aha, takže upřesním značku, HD-Box FS-7110, lze tam nebo ne. keymap.xml nějak nemohu najít. Co je v nepodstatnej značke.

rkhl

Pokial viem je tam uzavrety linux,tam nie .Jedine ze by si tam dostal enigmu.

Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.

liquere
Registrace: 7/2008

v enigme napr. nebula sa to dá nastaviť v hdboxe-7110 ked som sa s tým hral tak som na to natrafil v menu .

efendy25
Registrace: 10/2011

Prosím efendy25, mohl bys mi upřesnit tvou odpověď, moc jí nerozumím. Lze to tedy v HD-Boxu 7110 a jak.

rkhl

ano dá sa to , treba na usb nahrať enigmu , ja mám v hdboxe-7110 ,,nebulu" a zatial ide perfektne uvidím do kedy . v menu som to našiel ,ale dajú sa asi len daktoré tlačítka nastaviť možno si tam nájdeš to čo potrebuješ . všetko ostatné nájdeš na fore satdigitálne .

efendy25

jedes to z flash nebo z usb ?

Dreambox DM520-OpenATV 6.2, Cloudibox3-MBMini-OpenATV 6.3 a 6.4, Vu+ Zero4K-OpenATV 6.4, T-90 5W-42E

bublajs
Registrace: 9/2006

nebula mi ide s usb . a ked ho vypnem na tvrdo a vyberiem usb tak ide samozrejme na vlastný soft . môžeš si samozrejme vybrať či chceš enigmu alebo vlastný systém . bez problémov som v enigme nebula rozbehal všetko čo potrebujem oscam ,klient v sieti , zdielanie hdd po sieti na dreambox,vu+, alien 8900 +usb hdd v routri . dostanem sa na šetky hdd v satelitoch v nebule v pohode . dokonca som si v hdboxe-7110 nastavil timeshift a nahravanie priamo na interný hdd v dreamboxe a funguje to perfektne dokonca ide stream v hdboxe cez lan na pc perfektne aj hd programy nesekajú . skúšal som stream aj cez wifi na pc ,ale tam to občas seklo ,není to až tak strašné dá sa na to pozerať . mám tu nebulu asi 3-dni pomohol mi ju tam dostať kamoš ostatné som si nastavil už sám .uvidím ako to pôjde dalej ,zatial je to super . aj v aliene 8900 mám enigmu ale hd freak tiež ide super to čo potrebujem mi funguje ,ale tam je na flesh nie na usb-čku.

efendy25

este sa da cez plugin multiquick button 2,7 ;)

Azbox Premium HD+ 2xDVBS2 FC05,Opensat9900 Hd Pvr,Azbox usb720,Gibertini 110x105cm 90e-45w,IBU twin 0,2db,SG 2100BS usals,Patriot 64GB Xporter Magnum USB Flash Drive,LCD samsung LE32B450c4,Skylink ICE

wwwe
Registrace: 5/2009

@rkhl

ajaj sh4, nebula, bubula, kobula vsak ty chlape nevis co je to poradny software, dej tam zpet oficial to je tak 100x lepsi nez enigma sh4shit, zazrak s tim pristrojem neudelas

rj45
Registrace: 6/2007

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra