![]() |
|
Amiko Alien a postupZdravím všechny majitele,mám objednaný Alien a přijde asi v úterý.Chtěl bych se zeptat na postup instalace softwerů.Bude se jednat o spolupráci s kartou Skylink Standart Ice(caid 0d96).Předpokládám, že postup je takový: 1.Nahrát poslední firmware AMIKO_SHD-8900_1.2.48 2.Nahrát Enigmu 2, asi nejlépe PKT_GM990_E2_NEBULA_v1_Image.zip Nebo se tá má nahrát jenom plugin jako např.plugin_Alien_Spark_OSCam_SVN6788.zip a bude to fungovat? Bude to můj první Linux. Děkuji |
oldies26
Registrace: 1/2007 Příspěvků: 353 |
![]() |
|
RE: Amiko Alien a postupurčitě se mrkněte na abforum, jsou tam nějek postupy a rady.Zgemma Star H7s 4k
|
badi80
Registrace: 2/2007 Příspěvků: 271 |
![]() |
|
RE: Amiko Alien a postupAB forum samozřejmně znám, jen jsem chtěl vědět jak postupovat krok za krokem.O sdílení mi nejde, chtěl bych jenom zprovoznit kartu Skylink St.Ice 0d96.Nic víc.Dík |
oldies26
![]() |
|
RE: Amiko Alien a postupNa skylink kartu stači mcas.FW stiahneš v primači cez spark online. Na ab-fore maš sekciu pre spark aj e2,všetko potrebne tam najdeš. Dreambox 920/7080/TBS 5925/GIBERTINI 150
|
pele1
Registrace: 2/2008 Příspěvků: 5 397 |
![]() |
|
RE: Amiko Alien a postupMyslím že jsem někde četl připojit k internetu kabelem a on se zaktualizuje.Když nahraju tu Nebulu, najdu tam ten mcas?Nebo stačí pouze zaktualizovat firmware a ten mcas už tam bude? |
oldies26
![]() |
|
RE: Amiko Alien a postupBudes pouzivat soft amika alebo E2,nie jedno na druhe.Ale ako ti pisali na kartu staci plugin.ABF tam to urcite pisu,takto je to o nicom, ked to este nemas doma a nevidis o com je rec.Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 14 231 |
![]() |
|
RE: Amiko Alien a postupMáte pravdu, radši počkám až to přijde a mrnu do menu a pak se uvidí.Chtěl bych jet každopádně pod Enigmou.Díky všem |
oldies26
![]() |
|
![]() |