Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Příjem satelitů

Nejde naladit A19,2 a A23,5 - nejsem začátečník

Ahoj všem,
předem děkuji za Váš čas :) .
Nejde mi doma naladit A1 a A3 a to si tím přividělávám :D ale doma se mi to nedaří. Asi to bude tím, že nemám koupený set :D . Ale k věci. Mám parabolu od Digi TV a lnb jsem si koupil Smart Titanium LNB Twin Monoblock 4.3° TMT43 . Problém bych viděl , že se mi astra 23,5 chytá na LNB A viz foto1 http://djdouble-v.cz/img/LNB.jpg , pro jistotu vám sem dávám i fotku nastavení recieveru http://djdouble-v.cz/img/LNB3.jpg .
zkoušel jsem to i v recieveru prohodit z AA(19,2)AB(23,5) na AA(23,5) AB(19,2) ale stále se mi astra 23,5 chytá na lnb A . Všem díky za rady

cesarek2
Registrace: 5/2012
Stránka: 1 [ 2 ] 3
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 74
Odpověď v diskusním vlákně

děkuji za tento příspěvek

už dlouho jsem se tak dobře nebavil. Má ten člověk vůbec elektrotechnické vzdělání...??? Doporučuji všem, které tento typ "montážníka" navštíví, okamžitě ho vyhodit. :8)

DVB-S/S2 ( E-85 /28,5/23,5/19,2/13/ ), DVB-T/T2 ( Žižkov,Ládví,Cukrák,Černá hora,Buková hora, Ještěd, Jablonec,Sněžné jámy (PL),

pigfucker
Registrace: 5/2008

to vypadá na jézeďáka

co nemá práci a fušuje do řemesla. :lookaround: Zaregistruje se jenom proto že je kde asi?fe finale je to opět kamarád co mu to nejde.A pomíjím to že se přihlásil poprvé dnes a jaký má řecnický /sprostý/ slovník.Rada zní:svěř to odborníku-ty tomu nerozumíš a nezvládneš to a začátečník jsi tak jdi do sekce ABC a uč se!! :lookaround:

slávista
Registrace: 11/2010

RE: Nejde naladit A19,2 a A23,5 - nejsem začát...

jo tak tohle je fakt brutalita, já nejsem žádnej montážník, ale s takovohle banalitou bych se neodvážil přijít na fórum a žádat o rady, to bych se musel ostudou propadnout. A ještě tvrdit že si tím přivydělávám. :dead: :zombie: :laughing:

Nejsem montér, nejsem prodejce, jsem jen Emil Držkatý

eemil
Registrace: 12/2006

pigfucker

na takovou prkotinu není třeba elektrotechnické vzdělání a u koho ano, tak tam by ani to vzdělání nepomohlo. :)))

Nejsem montér, nejsem prodejce, jsem jen Emil Držkatý

eemil
Registrace: 12/2006

kluci a nechcete se dat na DJing ? urcite by vam to slo, jen tak si trochu privydetale, obcas se vyfotite s nejakym celebritypanakem a holky po vas budou silet :))) a ze o tom nic nevite ? to neni nutny. CD preci pustit umite :)

Dreambox DM520-OpenATV 6.2, Cloudibox3-MBMini-OpenATV 6.3 a 6.4, Vu+ Zero4K-OpenATV 6.4, T-90 5W-42E

bublajs
Registrace: 9/2006

Tak to je konec a ještě napíše, že má u sebe měřák, ale je mu k ničemu. Chlapče z kama jsi přišel??? Nebo mě spíš příjde, že je to nějaká provokace :laughing:

Rocco
Registrace: 2/2010

@cesarek

Nedej se, nauč se ten monoblok a pak tě za tvou taxu beru R^

Znova osmnáctku v osmiválci

Tomik535
Registrace: 10/2007

to Tomik535

na monobloku se prece nema co ucit:-) vsechno ma danne max mrkne nekde na fotky co ma dat na stred:-)

tanabe
Registrace: 7/2010

+ nejlepe se naucis pokus omyl-)

tanabe

mne vrta hlavou proc mu to podle obrazku ukazuje jeste tu astru 28e bo co to tam ma kdyz na parobole nevidim 3 LNB a tusim ze pokud pouzije monoblok tak ani 3 druzice mit nemuze musel by pouzit 3x samostatny LNB ale mozna se pletu

tanabe

Tanabe: toho LNB 3 si nevšímej klikl jsem na něj než jsem udělal fotku. Jasné že ho tam nemám nastavené.

A pro všechny rádoby chytráky. Takových tu mám kolem sebe mraky, takže jste mi u ....

cesarek2

DVB.CZ: signál je vždy správný, mám naladěné CZ programy z astrA 23.5 a hormálně hraju ale nejde mi 19,2 . Já si prostě nemůžu pomoc. Když mi jdou kanály na 23,5 v LNB A , tak pro když pootočím malinko anténu do leva tak to na LNB B nechytnu v tom prostě vidím problém jako by to LNB bylo nějaké čudné :D .

cesarek2

cesarek2

Hochu-tobě bych v prvé řadě doporučil se naučit slušnému chování protože ty ses dnes přihlásil a si voprsklý jak zákon káže a to hodně pominu jak jsi inteligentní.Už ti tady poradily-sekce ABC-a uč se a pak se ptej.a jestli máš kolem sebe chytráky a je jich mraky tak proč se jich neptáš?Jsi provokatér :-/

O2TV STŘÍBRNÁ

petr33
Registrace: 5/2006

petr33: zatím všechny rady co mi tu radili jsem už dávno vyzkoušel a opravdu mě dokáže naštvat , když mě tu někdo začne osočovat. To se pak nediv , že se nedám.
A jako provokaci bych tu viděl jiné uživatele než jsem já.
Ale jestli ti to z mé strany vadí, tak se všem hluboce omlouvám.

cesarek2

Nastav si v prijimaci Diseqc povel pro Astru1 na AA a pro Astru3 na AB.Na parabole uchyt monoblock za pravy krk LNB (stred) a levy(silhajici) bude volne pri pohledu za parabolou.Elevaci nastav zhruba mezi dilky 30 az 35 na stupnici na parabole.Zadej v menu prijimace v sekci diseqc pro Astru3 tp 12525/V 27500 a pomalu otacej parabolou.Jakmile ti to napise ze jses signalem na Astre 23.5E,tak parabolu nastav na co nejvyssi hodnoty a parabolu dosteluj jemne podle tp 12070/H nebo 11895/V.Pak prolad TP 12525/V a musis tam mit CTcka,nebo 12070/H(Nova...) a zkontroluj signal i na sousedni Astre1.Aby si si byl jistej,ze ses na Astre3,tak si zakrej kouskem alobalu silhajici LNB.Nastavoval jsem parabolu Emme Esse s timto monoblockem a s Technisatem a vse naprosto bez problemu.Hodne zdaru.Jestli mas parabolu od Digi tv,tak ji zkontroluj,jesli treba tyc nesilha treba vic do leva nebo do prava mimo stred talire.Uz jsem se s tim setkal.To by mohla byt take pricina proc ti to nejde.

HYPER

"Když mi jdou kanály na 23,5 v LNB A , tak pro když pootočím malinko anténu do leva tak to na LNB B nechytnu v tom prostě vidím problém jako by to LNB bylo nějaké čudné:D"

Čudné je skôr to, že točíš do leva:D.

name
Registrace: 5/2006

@cesarek2

No od Tebe bych si nechal něco namontovat,když na monoblok nestačíš,nic složitého,odborník to má do 5 minut nastavené!Chudáci,co si nechali u Tebe udělat montáž,to musí vypadat?Dej to nějakému odborníkovi,a nemusíš zde dávat stupidní dotazy!

Prosat
Registrace: 8/2005

Jak pise name.Tim ze tocis vic do leva,tak se ti na sihajici LNB Diseqc A dostava odrazem signal z Astry3.Tudiz mas na LNB stred Diseqc B zakonite signal z Astry2 28.2E a Eurobirdu 28.5E.

HYPER

Tato varianta prijmu je funkcni i v pripade,ze levy krk LNB Diseqc A je uchyceny v objimce(stred)Astra3 23.5E a pravy silhajici Diseqc B prijima odrazeny signal z Astry2 28.2E a 28.5E pri pohledu za parabolou.Pokud chces prijimat Astru3 pri teto variante uchyceni,musis mit parabolu nastavenou se stredem na Astru1 a Astru3 budes prijimat odrazem.

HYPER

@HYPER Špatně

23,5 na střed a 19,2 šilhat

Prosat

@HYPER Oprava

23,5 na střed podle disec nastavit monoblok

Prosat

Prosat vim,ze se doporucuje na stred Astra 23.5E.Jen jsem napsal variantu,pokud by to mel uchyceny obracene. :)

HYPER

on to jeste nema? :)))

tanabe

nekdo kdo za svoji praci pozaduje penize se s takovymto problemem musi poradit a ne ze se bude na foru vybrekvat o pomoc. kdyz nevi jak to resit, tak at tahne do pekla !!!!!
at ty penize co zinkasoval investuje do vzdelavani a ne ze mu tady kazda trubka bude radit co ma delat. kdyz se dal na komercni instalace tak ma doprd.ele vedet co ma delat a ne ze mu budete radit. on je ten co inkasuje a kdyz nevi, at se v tom placa. poradim (nevhodné slovo)ovi , nebo hobikovi ale komercakovi co inkacuje a pritom nevi ktera bije ?? ste upadli na majak taky jako on ?

Dreambox DM520-OpenATV 6.2, Cloudibox3-MBMini-OpenATV 6.3 a 6.4, Vu+ Zero4K-OpenATV 6.4, T-90 5W-42E

bublajs
Registrace: 9/2006

Rules 1,4

Topfield TF 7710 HD PVR 250GB HDD, Ferguson 7318, motor SG 2100, Parabola 73x80 Al Emme Esse, LNB Maximum Pro-Line P-2 Twin.

kuba
Registrace: 3/2007
Stránka: 1 [ 2 ] 3
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 74

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra