![]() |
|
Skylink a CS Link zavádějí servisní poplatekzase nevi jak dostat penize od lidi |
LAJUR
Registrace: 8/2008 Příspěvků: 105 |
Stránka: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 [ 32 ] 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 1946 | |
![]() |
|
RE: Skylink a CS Link zavádějí servisní poplat...A čo ten chudák Zdeno kam sa teraz podeje ???http://www.youtube.com/watch?v=FHK4YZLBRu8&feature=relmfu |
skynett
Registrace: 8/2009 Příspěvků: 1 711 |
![]() |
|
@PitomecTak to asi máme, na stránce 2 mám dokonce toto: bezplatný příjem všech základních českých a slovenských programů.Ten leták býval na stránkách Skylink ke stažení ještě tenhle rok a teď jsem se díval, už tam není, jakpak je to možné? Opřel jsem se o podezření na nekalé obchodní praktiky, proto ČOI. |
ketiv666
Registrace: 4/2012 Příspěvků: 158 |
![]() |
|
RE: Skylink a CS Link zavádějí servisní poplat...zdeno isiel fialky trhat, ma v pi.. :)))nic nemam
|
loon
Registrace: 7/2007 Příspěvků: 786 |
![]() |
|
Skylink - zdarma české plus slovenskéhttp://imageshack.us/f/545/beznzvuvby.jpg/ |
ketiv666
Registrace: 4/2012 Příspěvků: 158 |
![]() |
|
RE: Skylink a CS Link zavádějí servisní poplat...jarino1978: vyjadrujem sa k teme, pretoze sa ma tyka, a nema to nic spolocne s tym ci som admin alebo nie, som uzivatel. A to ze Skylink po moralnej stranke prestrelil vie vacsina, po pravnej stranke im VZP dovoluju daleko viac, ale ako sa vravi co nie je moze bytnech sa dari, ahoj ;) Vzdát se je horší než být poslední.
|
alfasex
Registrace: 8/2006 Příspěvků: 4 085 |
![]() |
|
RE: Skylink a CS Link zavádějí servisní poplat...Mám kartu výměna od začátku loňského roku za 600 Kč bez kompenzace. Tak mi vychází, že bez servisního poplatku to mám tak na 5 měsíců. Věrné zákazníky oškubem a nové zvýhodníme. Nic nového, to dělají i mobilní operátoři.Platím si balíčky, tak to mám v ceně, ale princip se mi NELÍBÍ |
rodra
Registrace: 10/2010 Příspěvků: 251 |
![]() |
|
RE: Skylink a CS Link zavádějí servisní poplat...Vymena im nejde podla prestav. Je malo kariet z celkoveho poctu vymenenych, ale ked uz tak velmi chcu dotlacit ludi do vymeny aby im nevznikli naklady, stacilo urobit tak, ze pokial si niekto nevymeni bude platit mesacne poplatok, ostani co zainvestuju do vymeny, nebudu platit nadalej ani po 2 rokoch nic. vlk by bol sity a koza cela. a nebola by taka nevola ludi. Suhlasite?nic nemam
|
loon
Registrace: 7/2007 Příspěvků: 786 |
![]() |
|
RE: Skylink a CS Link zavádějí servisní poplat...rodra: pokial si pravidelne platis extra balicky, tak servisny poplatok sa ta netyka, ibaze by si mal v ramci domacnosti kartu na ktorej tieto balicky nepredplacas a je typu CW, v takom pripade SP za danu kartu bude nutnost, alebo vymena za kartu ICE a tym padom dalsich 24mesiacov si bez SP poplatkunech sa dari, ahoj ;) Vzdát se je horší než být poslední.
|
alfasex
Registrace: 8/2006 Příspěvků: 4 085 |
![]() |
|
RE: Skylink a CS Link zavádějí servisní poplat...alfasex: jo v pohodě mám ICE i NEXtku a platím si(jak jsem psal). Jde jen o PRINCIP ;)Prodávali karty se základní nabídkou zdarma "nafurt". Na to nalákali spoustu lidí. Tak s přechodem na IRDETO mohli spojit servisní poplatky. Bylo by to důvěryhodnější. A při prodeji nových karet už by s tím zákazníci byli obeznámeni. |
rodra
Registrace: 10/2010 Příspěvků: 251 |
![]() |
|
rodraale vždyť o tom píšeme 2 dny,nabídka zůstává zdarma na furt,nic se nemění,jen přidali poplatek za servis,je to zbrusu nový poplatek,může být i další a další v příštích dnech,nabídka je ale stále bezplatná,chápeš?nikdo ti nezpoplatňuje bezplatnou nabídku,jen ti ji vypne,když nezaplatíš za servis R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 402 |
![]() |
|
RE: Skylink a CS Link zavádějí servisní poplat...na toto sa inac reagovat neda len:) aky servis mam ja platit?:)vsetko si servisujem sam:)a ze preldujete hore co stym mam ja? to nebolo moje rozhodnutie a ze menite karty?co stym mam ja?:)platim si urcitu sluzbu u vas distribujete to mate naklady ok zaplatim ale ze jozko janko fero ma problem preco to mam platit ja?:)kazdy normalny clovek si polozi otazku aky servisny poplatok?montera si zaplatim sam za kartu zaplatim box si kupujem parabolu tiez tak zaco mam platit?klop klop:) |
borsalino
Registrace: 11/2008 Příspěvků: 196 |
![]() |
|
borsalinoa kdo ti posílá zápisy do kartičky,sám?,kdo ti zavádí surflock,sám?,kdo ti musí připravit spárování karet,sám?,kdo zaplatí ty slepice na cool centru,sám?to je servis víš a za to chceme od tebe penízky,zaplať 1kč denně,nebo ti servis skončí,chápeš?klop klop R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 402 |
![]() |
|
RE : servisní poplatekCo se tady zatím moc neřešilo - 29 Kč je pravděpodobně pouze začátek , příští rok to může být 49 a další rok třeba 99 Kč :(( |
donpedro
Registrace: 1/2012 Příspěvků: 148 |
![]() |
|
vymena karet, poplatkyje zajimavy ze digi tv vymenili vsem zakaznikum karty zdarma, kdyz prechazali na vyssi typ kodovani.cs link a sky link si myslej ze ty lidi co maj neomezeny karty pro ne nejsou zakaznici co s nima maji uzavrenou smlouvu. z hlediska prava je tam zajimava lhuta , po zakoupeni neplatite 24 mesicu servis poplatek. je to proto, že ze zakona prodali zbozi -karticku ktera ma 2letou zarucn dobu. pokud by vam totiz prestala hned fungovat museli by vam ji vymenit za funkcni ,pripadne po 3x vymene stale nefcni karty vratit penize. vetsina lidi asi bude mit kartu vic jak 2 roky koupenou a proto spolehaji ze jim za vymenu za fcni kartu lidi zaplatej 600 Kc / 24 eur, coz se ve velke mire nedeje. ted pridali jeste vetsi hrebicek do rakve zavedenim service fee, jak nekde v italii v restauraci, 10 procent k cene jidla a piti. takze nesrali uplne vsechny, od prodejcu, lidi co to ladili svym rodicum a znamym, spis starsich rocniku ,kteri si to neumeji dohledat na netu. takze tchyne si holt poridi set top box na dvb za par susni a bude mit holt po svk programech. dedek ma jeste starsi kartu tak ji uz doufam vyhodi, kdyz mu tam nejdou ani ty Novy. preladi si na jinou druzici ,asi hotbird a bude to. ostatni duchodci si budto dojdou do siditelny nastavit trvaly prikaz na 29 Kc za 5 Kc jeste navic a nebo prejdou na dvb t. otazka je co s tim udela treba upc a digi tv. jestli si vytvorej nabidku treba za 500 Kc na neomezenou kartu s neplacenymi kanaly. predhodej jim placeny kanaly zdarma treba na mesic dva a nekdo se jim chytne treba na anglickou ligu v srpnu a zari . stejne je kravina platit za nakej tv prenos, v dnesni dobe internetu zdarma. pribource vam vypadne signal i z CT4 MS 20 finale ve fotbale a jste nasrani do ty doby nez se rozhodnete tu placenou sluzbu zrusit.a je jedno jestli to je kabelovka, upc, digi, ci cs link. TV plati za umisteni na druzici a jeste platit nakym majitelum a distributorum. fak off |
vandator
Registrace: 6/2010 Příspěvků: 9 |
![]() |
|
@ vandatorKecáš sprostosti :laughing: |
PeMa
Registrace: 2/2011 Příspěvků: 968 |
![]() |
|
RE: Skylink a CS Link zavádějí servisní poplat...vandator: Zdarma? Vždyť každej měsíc platíš u Digi min. 260 kaček. To je fakt zdarma jako (nevhodné slovo) :laughing: :laughing: :laughing: |
Pitomec
Registrace: 9/2011 Příspěvků: 2 522 |
![]() |
|
RE: Skylink a CS Link zavádějí servisní poplat...loon: Ad "oni sa sem trepali, nech sa naucia oni, ze co je slovak a ake su tu platy a tam... nech si podnienky prisposobia trhu a nie na svoje pomery"Omyl, ty chceš využívat jejich službu, tak se ty přizpůsob. Nelíbí se ti to? Tak dej výpověď a běž jinam, nikdo tě nedrží :8) |
Pitomec
![]() |
|
RE: Skylink a CS Link zavádějí servisní poplat...Zapisy kariet riadi centralny server .. pri nom by mohla sediet aj 80 rocna dochodkyna ci fukaju ventilatory z raku tak aky servis? surflock je taktiez zmena na par minut v configu kde zmenis pocet max sidov na kartu... ;) |
RDK3
Registrace: 12/2011 Příspěvků: 40 |
![]() |
|
nápadMám nápad..keď mi dojdú zákazníci pič...ť, tak to hodím na Nikol...šak "otvorte oči ja som výpalníčka z M77" |
pilip
Registrace: 10/2010 Příspěvků: 15 |
![]() |
|
Dobrý podvod alá ODSJe to prý zdarma, ale musíte platit jen servisní poplatek. No jasně ... lidi neumí počítat že? |
jpchenet
Registrace: 10/2009 Příspěvků: 73 |
![]() |
|
RE: Skylink a CS Link zavádějí servisní poplat...Pitomec: Jak je to konkrétně s tou naší STA nevím, nezařizoval jsem to, vím jen, že je tam 8 příjímačů s kartami (nevím jakými) a pak se to překopané do palu posílá rozvodama, tak jsem předpokládal, že i z těchto karet bude nějaké výpalné ....... :-/ :lookaround: |
Cynomys
Registrace: 7/2011 Příspěvků: 44 |
![]() |
|
RE: Skylink a CS Link zavádějí servisní poplat...Cynomys: U legální STA má její provozovatel uzavřený smlouvy s příslušnýma stanicema, od nich dostane karty a nijak to nepodléhá Skylinku ani CS Linku, takže není prakticky co řešit. A u těch ostatních STA, kde jsou karty regnutý jako individuálky, se to holt platit bude, ale o takových STA radši pomlčet. |
Pitomec
![]() |
|
RE: Skylink a CS Link zavádějí servisní poplat...Zdar,docela by mne zajimal pojem "legalni" STA,respektive bych velice rad videl smlouvu UPC s prislusnou stanici MARKIZA,JOJ,JOJ PLUS nebo DOMA:),nebot predpokladam pouziti techto v STA:).Zaver,pokud existuje "legalni" STA ,ktera splnuje tento pohled,bude okamzite zapsana aspon do Guinessovy knihy rekordu:) |
hdpe
Registrace: 11/2007 Příspěvků: 4 402 |
![]() |
|
RE: Skylink a CS Link zavádějí servisní poplat...No som po prvej burke na rybach a vidim ze tu stale prekvita blbost.Sukromna firma ma pravo na vsetko ale obcan na nic,lebo je volny trh a jeho neviditelne ruky a nohy to dovoluju.Tomu ked niekto hovori "normalne" tak ho len lutujem.Proste nase narody su plne prisluhovacov v akomkolvek rezime.Tak aj vyzerame.Treba zamavat pre ocami bankovkou a predam aj svoju mater,nazor nehovorim, lebo este vela ludi je v ere normalizacie,ked platilo co je to vlastny nazor?Ale jedno je iste zmeni sa len vtedy nieco ked tie zmeny bude vyzadovat masa ludi a eliminuju sa skupiny prisluhovacov.Inak to nejde.Inac bude stale platit to co plati teraz.Pitomec ty ked tankujes ten bezin za 40 kacek a pustis pistol, tak ti benzin tecie dalej a potom po tebe vyzaduju doplatit co si natankoval,aj ked si uz nechcel viac?No ked ano potom preco sa zastavas toho nezmyslu.....reklama pokial viem plati vtedy ked je vysielana alebo inde prezentovana na verejnosti.Ked nie sme na zaciatku,v akej sme spolocnosti?Dakujeme !Hlavne ze mozeme cestovat.......a robit v pripade SK montaznikov pre celu europu.Dejte mi lidi, ja to udelam,teraz to plati 100 viac ako vtedy!Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 14 231 |
![]() |
|
to jpchenetTak o*ebávejte taky, kde je problém? Celý Skylink za 3 doláče v HDčku se sehnat dá, aneb jak se do lesa volá, tak se z něj i ozývá |
hotovyrad
Registrace: 3/2011 Příspěvků: 1 832 |
Stránka: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 [ 32 ] 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 1946 | |
![]() |
|
![]() |