![]() |
|
Výzva.ŽádostNo tomu jsem opravdu nechtěl uvěřit že se to může stát.Výzývám tímto někoho právně činného o zorganizování petice nebo rovnou podání hromadné žaloby na Skylink za nedodržení smluvních podmínek. Snad se někdo ochotný a schopný najde. Já na to nestačím. :crying: |
HiFiOK
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 3 951 |
Stránka: 1 2 [ 3 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 64 | |
![]() |
|
RE: Výzva.ŽádostNejde mi o Novu,stejně na to nečumím..ale na zimu jsem si něco předplácel...takže asi naladím DVB-T v Tv a na zimu si zaplátím třeba balíček,pak to nechám zase cca 7-8 měsíců bez... |
Cucerak
Registrace: 3/2008 Příspěvků: 388 |
![]() |
|
RE: Výzva.ŽádostPak moc nechápu, proč sis něco doplácel? :bigeyes: |
Pitomec
Registrace: 9/2011 Příspěvků: 2 522 |
![]() |
|
RE: Výzva.Žádostno neviem ako to budem vysvetlovať tým mojim cca 500 zákazníkom,ked pred,pri a po montáži som ich ujistoval a taktiež na obale karty ukázal,že programy STV,CT,NOVA aťd,sú v cene karty a pôjdu až do kedy nepomrú :)))AB CryptoBox HD 752...4x
|
jsivak
Registrace: 3/2006 Příspěvků: 1 525 |
![]() |
|
servisní poplatekano,potom bude jistě bezplatná tel linka a podpora 7dní v týdnu 24 hod denně,potom je to v pořádku,servis něco koštuje R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 402 |
![]() |
|
RE: Výzva.ŽádostTo potřebují dva miliony denně na telefony ? :D47PFL5603D, VU+ DUO, Ariva 202E
|
Děda Petr
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 1 309 |
![]() |
|
RE: Výzva.ŽádostPodla je problem v raste spolocnosti skylink. Aj samotna spolocnost skylink odovodnuje nutnost poplatku zapricinenu ich rastom. Je na predajcoch , aby tento rast obmedzili na minimum. Podla oficialneho vyjadrenia to totiz vypada tak,ze dalsi rast spolocnosti - teda nahananie novych zakaznikov, sposobi este vyssie naklady. Na tahu su predajcovia. |
grantec
Registrace: 3/2007 Příspěvků: 582 |
![]() |
|
RE: Výzva.ŽádostKdyž jsem před lety kupoval kartu Skylink, tak mi bylo jasné, že to není na věky. Spočítal jsem si rychlost nárůstu zákazníků a počet lidí v republice a odhadnul jsem to na 5-6 let. Potom se trh nasytí a další peníze na pronájem satelitu nebudou. Je to systém letadlo, peníze přicházejí jen od těch nových. Potom to buď skončí a ti poslední na to doplatí nebo se bude muset začít platit. Šel jsem do toho, protože 6 let za 2000,- byla výhodná nabídka. A je stále výhodná i s tím servisním poplatkem. |
visper
Registrace: 5/2008 Příspěvků: 2 038 |
![]() |
|
RE: Výzva.Žádostprave som si to spocital....za tri roky co prevadzkujem skylink v 2 domacnostiach ...som celkovo usetril cca 300 eur...kedp ocitam naklady na karty + pristroje a odpocitam sumu za kablovku ktoru by som musel platit..takze dobry biznis..aby sa mi to vyplatilo nadalej...zavrhnem uplne moznos tpredplacat platene baliky...kedze to by bola cista strata ostanem pri neplatenej ponuke...a uspory budu :laughing:skylink sa podla mojho nazoru správa neeticky
|
tulen
Registrace: 9/2009 Příspěvků: 7 883 |
![]() |
|
RE: Výzva.Žádostjsivak: To je ovšem tvoje chyba, žes zákazníkům sliboval nesmysly, když správu karet nemáš ve svý kompetenci, ale je to věc Skylinku ;) |
Pitomec
Registrace: 9/2011 Příspěvků: 2 522 |
![]() |
|
@PitomecNa základě týhle argumentace mohu zažalovat skoro všechny prodejce karet. Třeba na netu je u naprosté většina karet Sky/Cslink napsáno: Účastnická karta 23CZ+SK programů navždy zdarma.Je to jejich chyba, že to nabízejí a slibují nesmysly :laughing: |
ketiv666
Registrace: 4/2012 Příspěvků: 158 |
![]() |
|
takuto pracupre skylink nemozu robit normalni ludia, avsak som si vedomy aj toho, ze ak to skylinku vyjde tak za tie prachy by to snad robil kazdy...Rakovinu diskusie nick suto..., nie sám ignorujem -_-
|
bohus31
Registrace: 10/2009 Příspěvků: 8 673 Galerie: bohus31 |
![]() |
|
HiFiOKA ty víš kdo je přesně strůjcem porušení smluvních podmínek ? Skylink, M77 Group, p. Glisník, Někdo v pozadí , Nebo je to tunel - ??? Kolikátý majitel - podat trestní oznámení, pro podvod na neznámého pachatele u PČR.! ! ! To nic nestojí, u soudu budeš platit, platit a platit !!! R^ :) R^ |
CES
Registrace: 4/2007 Příspěvků: 4 385 |
![]() |
|
RE: Výzva.ŽádostPodla mna by žaloba mohla uspieť ale ta pravnicka kancelaria by musela byť šikovna.M77 je vlastne dotovany štatom a takto vdaka serpo chce za jednu službu dvojnasobnu platbu.Pretože štat sme my.Inač predchvilou mi skylink napisali aj toto: . STV programy, které jsou spolufinancovány koncesionářskými poplatky, nemají s naším kodovacím sytémem nic společného STV nám nepřispívá na chod kodovacího systému, vedení karet atd. Karta Skylink je zboží a má svou cenu. V rámci této ceny jsou zahrnuty Servisní poplatky na 24 měsíců (resp. 12 měsíců od 1.9.2012), nadále licence odváděné Irdetu, licenční náklady spojené s příjmem TV a pod. :fuming: |
par32
Registrace: 11/2007 Příspěvků: 977 |
![]() |
|
RE: Výzva.ŽádostProstě Skylink se svými zákazníky vy-jebal a zákazníci by mu to měli oplatit. Nejvíce asi vy-jebal se zákazníky CS Linku, připravil je o některé placené programy.VU+ Zero, VU+ Zero 4k, 13-16-19-23, OLED55C8
|
flukes
Registrace: 11/2007 Příspěvků: 1 155 |
Stránka: 1 2 [ 3 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 64 | |
![]() |
|
![]() |