![]() |
|
Spoplatnenie Skylinku už preveruje inšpekciahttp://ekonomika.sme.sk/c/6401361/spoplatnenie-skylinku-uz-preveruje-inspekcia.html |
cony
Registrace: 3/2010 Příspěvků: 109 |
Stránka: 1 [ 2 ] 3 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 54 | |
![]() |
|
RE: Spoplatnenie Skylinku už preveruje inšpekc...Sdílení v dobré víře - to je dobrej fór :laughing: :laughing: :laughing: |
Pitomec
Registrace: 9/2011 Příspěvků: 2 522 |
![]() |
|
to PitomecTo je totéž, jako když se hodíš marod s tím, že tě bolí záda.... ať Ti někdo dokáže, že ne.... :-D Dnes jsou stránky sdílečů udělány profesionálněji, než eshop se satelitní technikou včetně platbou Mastercardem apod... opravdu si myslíš, že lidé, kteří do toho nevidí poznají, že je to levárna? |
hotovyrad
Registrace: 3/2011 Příspěvků: 1 832 |
![]() |
|
hotovyradv bazaru pri koupi nevis ze auto je kradene takze se muzes na dobrou viru odvolat..., pri platbe za sdileni rusum o cernote vic moc dobre jestli si myslis, ze bys soudce presvedcil o opaku tak si to pro me za me mysli :)))to ze se nejde po klientech sdilecu ale po poskytovatelich sdileni ma krome zakona (ano, odpovedny je predevsim ten kdo sdileni poskytuje...) taky jiny duvod - bylo by to samozrejme nakladne a neefentivni vzhledem k vysi vznikle skody... |
lance
Registrace: 10/2008 Příspěvků: 5 391 |
![]() |
|
to lancenebudu zde uvádět odkazy, ale viděl jsem nemálo sdílecích serverů, jejichž www stránky byly sofistikovanější než klasický eshop a jak říkám.... člověk, který sdílení nezná (což jsem třeba já :-) nemá šanci poznat, že se o levárnu jedná.... |
hotovyrad
![]() |
|
to lancea když jsme u té morální stránky věci... polovina celého fóra je zde nářků, jak je Skylink nemorální.... kde je řečeno, že bych se nemohl chovat stejně? Když Ti někdo dá facku, nastavíš druhou tvář? já ne, já mu to vrátím a to na mnohem citlivější místo - a tohle je košer.... v opačném případě nepláču a ten Servisní poplatek platím, ale třetí cesta není... Nadávat a neudělat nic proti někomu, o kom tvrdím, že mě na*ral je jen výraz slabošství.... Buďto nadávám, cítím se pobouřen a Skylinku to vrátím jinak, nebo držím ústa... |
hotovyrad
![]() |
|
RE: Spoplatnenie Skylinku už preveruje inšpekc...Stačí Surflock a máš po levárně i bez toho, že by se musel Skylink nějak namáhat s odhalováním sdílečů. |
Pitomec
![]() |
|
hotovyradto je presne to co nechapes - pravni stat - kdyz ti nekdo baseballovou palkou prerazi ruku, nemas pravo mu ji prerazit na oplatku taky pokud jiz od dalsiho utoku upustil chapes ?? takhle to bylo na divokem zapade nebo jeste dnes to je nekde v tramtarii...Z milionu duvodu je system v civilizovanych zemich nastaven jinak - ty mas pravo se branit podle prava, nikoli okamzitou odplatou stejnym nebo jinym porusenim zakona "na revans" !!!! Jestli ti tohle neni jasne nemuzeme v debate pokrocit... |
lance
![]() |
|
to Pitomecmyslíš si, že je Surflock tak jednoduché zavést, nebo že pan Glisník sežral celou moudrost světa? Ona totiž žádná jiná světová SAT platforma o Surflocku ani nemluvila, natož aby jej zapla, takže dle mě je to jen bouře ve sklenici vody.... a i kdyby jej nakrásně všichni provideři zavedli, tak se nic neděje, je spousta platforem s lepším poměrem nabídka/cena, než Skylink (Trikolor, Cyfra, NTV+) ale tohle není k tématu... podstatou je to, že bu%dto řvu a něco podniknu proti, nebo držím hubu.... sedět doma a tlachat u PC je hodně laciné |
hotovyrad
![]() |
|
hotovyrada hlavne!!! pokud budu platit rusum, budu podporovat neskonale vetsi zlodejinu nez je servisni poplatek!! fakt si myslis ze je to ta spravna odpoved pokud nesouhlasim s klamavym/podvodnym jednanim Skylinku? |
lance
![]() |
|
lancePrave naopak, ak ta niekto napadne, alebo niekoho kto je s tebou, ty mozes reagovat a mozes sa branit ovela vyssou silou. To je sebaobrana. Aj ked to s tymto vobec nesuvisi. |
Dreamer
Registrace: 7/2004 Příspěvků: 505 |
![]() |
|
to lancebohužel tohle je výklad našeho "práva" kdy se člověk nemůže legálně bránit ani, když mu vykrádají barák.... ale to taky není košer.... a vůbec, dyť je to debata o ničem... jak se říká... voják se stará, voják má.... to za prvé...A za druhé, jak jsem už napsal.... baví mě pokrytci papežštější, než Papež, lidé, kteří mají všechny programy na svém PC legální, nemají doma ani jedno vypálené CD/DVD (aniž by měli doma i originál), nemají alternativní firmware v mobilu, někdy se nehodili marod, neošidili daňové přiznání, nejeli nikdy načerno, tohle všechno je totiž naprosto stejné, jako sdílení.... |
hotovyrad
![]() |
|
RE: Spoplatnenie Skylinku už preveruje inšpekc...hotovyrad: Jiný platformy jsou sice pěkný, ale kdo chce koukat na národní CZ a SK stanice, tak má ze SAT služeb na výběr buď Skylink nebo ještě dražší freeSAT nebo nepoužitelný Digi. A pokud jde o Surflock, tak někdo musí bejt první, kdo s tím přijde. |
Pitomec
![]() |
|
to Pitomecno uvidíme jak s tím Surflockem, ale on to byl výmysl Glisníka, ne M77.... |
hotovyrad
![]() |
|
RE: Spoplatnenie Skylinku už preveruje inšpekc...Glisník asi sotva, spíš Irdeta. To taky přišlo s tím nesmyslem, kdy originál čtečka Irdeto blokuje nahrávky pro přehrávání jinde, než kde byly pořízený (což mimochodem nevyžadujou ani samotný stanice, takže někdo v Irdetu byl papežštější než Papež). |
Pitomec
![]() |
|
to Pitomecaha, já myslel, že to vymyslel (nechal vyvinout) Glisník.... naštěstí krom Skylinku používá Irdeto jen řecká Nova a i ta jde bez problémů sdílet, takže to je podle mě jen bouře ve sklenici vody |
hotovyrad
![]() |
|
@Pitomec"originál Irdeto čtečka blokuje náhrávky...." - tak to si zrovinka nemyslím, píše se to,ale v praxi je to jinak.Moc věříš reklamám :))) |
ketiv666
Registrace: 4/2012 Příspěvků: 158 |
![]() |
|
RE: Spoplatnenie Skylinku už preveruje inšpekc...Jelikož sem pár krámů Skylink-ready měl, tak nemusím věřit reklamám. Prostě nahrávka v tom pořízená nešlě nikde jinde přehrát. Bavím se samozřejmě o čtečce, ne o CAM. |
Pitomec
![]() |
|
Dreamer, hotovyradsebeobrana nebo zabraneni hrozici skode na meajetku je jina kategorie mimo zde diskutovanou problematiku, ano, tam mas pravo postupovat "protizakonne" pokud trva nebo hrozi utok, skoda na majetku atd atd... ale taky pouze v pripade pokud jeste TRVA NEBO HROZI, nikoli kdyz uz je spachano-nasledne !!! je to uplne mimo danou problematiku, zde se nejedna o zadne takoveto ohrozeni takze tyto instrumenty (kdy mas pravo postupovat taky mimotzakonne) neprichazeji do uvahy - tady proste nikdo nema pravo dopoustet se "za odplatu" vuci Skylinku jakekoli protizakonnosti, pokud k tomu nekdo nabada, je stejny, neli horsi nez kritizovany subjektK obrane proti protizakonnosti se museji pouzivat pouze zakonne prostredky - to je princip ktery musi platit v civilizovane spolecnosti jinak to tu muzem vsechno zabalit... k takovym prosdredkum patri stiznosti, podnety na prosetreni prislusnym organum, zaloby atd... a neni nic spatneho ani na verejne nesouhlasne debate... |
lance
![]() |
|
to lanceV teoretické rovině pravdu samozřejmě máš, ale v praktické ta stížnost problém neřeší. A já jsem materiálně založený praktik, voják se stará, voják má, to je můj postoj v cause Skylink, je to boj každého z nás |
hotovyrad
![]() |
|
pitomecjses opet mimo - Irdeto zapne/nazapne SURFLOCK pouze na zaklade pokynu Skylinku(M77) - nikdo jiny nez sam Skylink nebude o zap/vyp surflocku rozhodovat |
lance
![]() |
|
RE: Spoplatnenie Skylinku už preveruje inšpekc...tvoje cesta je jednodussi na prvni pohled, veci se nekomplikuji ze? - oko za oko, zub za zub... pravo silnejsiho... bohuzel si neuvedomujes nasledky takovych to postoju pro spolecnost, nebo si je uvedomujes a nevadi ti coz je snad jeste horsi (takoveto postoje vraci spolecnost do dob divokeho zapadu), ja se taky staram abych mel, ale nejen to, taky chci aby se mi v nasi spolecnosti dobre zilo a nejen me a mym detem, ale i tem slabsim, hendikepovanym a pod. a platily pravidla a neplatilo jen pravo silnejsiho... a k tomu je prave pravni stat dobra a jedina cesta ... v tvem svete by totiz byli vsichni vojaci co se o sebe "nepostaraji" nahrani... toho bych se fakt nerad dozil, ani ti nepreju aby ses dostal do situace kdy se jednoho dne treby ty sam nebudes moci "postarat" a pak pochopis proc jsou zakony a pravni stat dobra vec |
lance
![]() |
|
JozefBAAko si prišiel k tým číslam o ktorých píšeš, ked SP naplatia zákazníci s novšou kartou výmena a ani predplatitelia akehokolvek balíčka...Podla mna si poriadne prestrelil..Ale nič to nemení na veci, že SP je podla mna tiež blbost a v prípade nezrušenia to vyhrava konkurencia alebo share....Predstavte si to ticho, keby ľudia vraveli len to, čo vedia.
|
johndoug
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 536 |
![]() |
|
Žiadna obch. inšpekcia nemôže donútiť obch. spol.... aby nekorigovala svoju cenovú politiku. Je to nezmysel. Maximálne môže dať obch. spoločnosti ponuktu na nejakej eticko-morálnej báze, ale aj to je otázkou pohľadu na danú vec. Dajú im pokutu a čo ďalej? Dajú to zaplatiť zákazníkom vo forme zvýšenia cien. Takže tá akcia podľa mňa nie je na nič dobrá.Streamingový obsah z: Netflix, Max, Prime Video, SkyShowtime, Apple TV+, Disney+. Lineárne: DVB-T, SAT (1°W - 28.2°E). Iné: VOYO, Magio GO.
|
zmarian
Registrace: 6/2011 Příspěvků: 3 052 |
![]() |
|
lance, zmarianlanceVed ja som pisal ze je to mimo. zmarian Prave naopak, nedaju len pokutu, minimalne za verejnopravne TV nemozu vyberat poplatky a ostatne sukromne TV to tiez nenechaju tak, kedze oni si to platia. Inak ked dostanu pokutu a zvysia ceny, stratia zakaznikov, opat budu musiet zvysit ceny a opat stratia zakaznikov az kym nebude pocet zakaznikov tak nizky a ceny tak vysoke ze vysledkom bude krach - takze pokuta nemusi byt zbytocna. |
Dreamer
![]() |
|
RE: Spoplatnenie Skylinku už preveruje inšpekc...Este ma napada ako mozu riesit televizie situaciu, v DVB-T budu vysielat len v SD, cez lacnejsi satelit len v HD a robit distribuciu sami, to by bolo mozno idealne, dokonca pre kazdeho......Napr. rodina ktora ma 1x alebo 2x HD TV, 3x alebo 2x SD TV by si dala k HD satelit, k SD DVB-T krabicku za cenu karty VYMENA. |
Dreamer
Stránka: 1 [ 2 ] 3 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 54 | |
![]() |
|
![]() |