Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Zkušenosti

žiadosť o zrušenie

žiadam adminov aby zrušili na tomto serveri nick uživatela J Glisnik.
Tento pan vedome a cielavedome oklamal všetkych uživatelov servera a uživatelov skylink-cslink. Prednedavnom vyhlasil že žiadne spoplatnenie zakladnej ponuky sa nechysta! Z hladiska svojej funkcie musel vedieť že klame a preto nema AKEKOLVEK pravo tu dalej vystupovať a klamať!!!!

par32
Registrace: 11/2007
Stránka: 1 [ 2 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 39
Odpověď v diskusním vlákně

RE: žiadosť o zrušenie

gratis neznamena servisni balicek za 29, bez se radsi koukat na digi :)) do roku 2014 stejne valna vetsina nezaplati ani kacku, tak se prober chytraku

Dreambox DM520-OpenATV 6.2, Cloudibox3-MBMini-OpenATV 6.3 a 6.4, Vu+ Zero4K-OpenATV 6.4, T-90 5W-42E

bublajs
Registrace: 9/2006

odklad poplatku

pro mene chapave :

dvoulety odklad platby serv. poplatku je pouze z duvodu preklenuti 2 lete zaruky na karty u kterych neplatily jeste nove VOP, SL si sam neni jisti ze vymysleny serv.popl. je v souladu s drivejsimi VOP (evidentne nechteji riskovat problemy a vyhybaji se serv.popl. u karet v zaruce) - to muze nechapat pouze pitomec a jemu podobni kteri se raduji z "milodaru" ktery jim Skylink poskytuje odkladem poplatku... :)))

zaroven odklad dobre poslouzi jako dalsi "motivace" k vymene... takze dve mouchy jednou ranou

lance
Registrace: 10/2008

Mně Skylink žádnej poplatek účtovat nebude, protože si platím programy, takže se skutečně můžu radovat. Narozdíl od těch, kteří jsou pro Skylink jenom parazitující sortou a nic z nich nikdy nevypadne. Ty patří pořádně zkásnout, aby otevřeli oči a probudili se, že žijou v kapitalismu :razz:

Pitomec
Registrace: 9/2011

Pitomec

dobre,dobre si to napsal,platit ,nebo sdílet a platit R^ :laughing: R^

pierrepetr
Registrace: 5/2006

@lance, souhlasím s tebou ale zapomínáš na CW karty CSlink, jejichž registrace byla ukončena teprve nedávno.
Mít takovou, dám k soudu, že mi nehraje.
Samozřejmě tyto si ovšem nedovolí vypnout. Akorát to nevytrubují do světa..

Znova osmnáctku v osmiválci

Tomik535
Registrace: 10/2007

příživníci

To pitomec:
Taky jsem jen parazit. Neplatím nic(skylinku, kromě těch poplatků ,které jsem zaplatil za Novu,Primu, Slováky atd..počas těch 6 let co mám satelit) Kromě toho musím platit povinné poplatky za TV/Rádio. A nikoho nezajímalo, že u nás nešel ani analog ,nejde ani DVB-T, TV přes internet taky nelze. Jediná možnost byl satelit. Takže my vydřiduchové jseme už Skylinku zaplatily docela dost i bez servisního poplatku.V době pořízení satelitu byla jasná volba Neplacená nabídka a to byl jedině T&T! Takže já chci jen mít možnost sledovat tv bezplatně, jako při analogu nebo DVB-T.Satelit je jediná možnost tak proč mám být krácen na svých právech . Bit budu zase jen já, tak jaképak ohledy.

Vu+ UNO Twin Tuner, Vu+ Solo2

jerry00
Registrace: 11/2009

Mícháš hrušky s jabkama - koncesionářský poplatky platíš dle zákona a že cosi nechytneš v analogu ani v DVB-T, to není věc Skylinku. Jinak Skylink je soukromej subjekt a může si zpoplatnit co chce. Stejně jako freeSAT nebo Digi, kteří taky nic bezplatnýho nemají a žádnej humbuk se kolem toho nekoná.

Pitomec

reeee

Jo jenže já už jim jednorázově za Novu atd... jednou zaplatil, s tím ,že to bude nafurt!!!!! Což je ve smlouvě.Takže předpokládám, že kromě Novy si ostatní stanice za distribuci platí.O placenou nabídku v té podobě jako je nyní nestojím. Takže jakékoli další poplatky jsou neopodstatněné.To ,že M77 ti datlové, co si platí balíčky nevydělají na stotisícové platy zase nezajímá mě, tak aťˇ je pořádně zkásnou, aby otevřeli oči a probudili se, že žijou v kapitalismu ...

Vu+ UNO Twin Tuner, Vu+ Solo2

jerry00

Ve smlouvě je, že to bude na furt? Tak sem tu smlouvu dej, ať to všichni vidí!

Pitomec

RE=Pitomec

Čtu už delší dobu Tvé příspěvky a myslím, že hlásáš samé hlouposti. Tím posledním bylo něco o kapitalismu ,parazitech a soukromá společnost si v Tvém výkladu vlastně může dělat co se jí zlíbí a vlastně co chce. Když pominu Tvou demagogii a budu se zaobírat pouze právní analízou celé věci, tak ve zkráceném znění konstatuji, že p. Glisnik jako zástupce společnosti, která ho jmenovala do funkce a který nedávným prohlášením o programech grátis by měl co nejdříve vysvětlit, k jakým krokům celou společnost vedou tyto skryté poplatky a jakým právním krokem ho budou legalizovat. Pokud nevysvětlí , a bude zablokováno satelitní vysílání "grátis", bude celá věc předána orgánům rozhodující o jejich celém vysílání jako takovém a nepochybuji, že to bude mít dohru i trestně právní...
Jako uživatel jsem chápal doplatek na cenu "solidární" při výrobě karet nových. Ale to ostatní už jde mimo tyto "solidární" nálady R^ ;)

(: Nevím, jestli to tu už někdy někdo psal, ale moc děkuji všem, kteří svými schopnostmi umí udělat radost druhým, bez ohledu na ztrátu svého času :)

marco37
Registrace: 7/2008

Tomik535

Nezapominam na CW CSL - taky si myslim ze tyto karty normalne pobezi do dokonce zaruky (bez SERPO samozrejme) ev. zbytek karet co by jeste byly v zaruce pak uz vymeni sami zdarma, to uz je asi nezabije. Je videt, ze ohledne CSL jeste spekulujou a uvidime az co zverejni.

lance

marco37

Pitomec je rad stredem pozornosti a cim vic bude blabolit tim vic tu bude mit oponentu a v tom se vyziva. Myslim ze neni tak dusevne zaostaly aby nechapal ze Skylink/CSL prodaval karty s tim ze programy v nabidce Gratis jsou a budou bez dalsich poplatku ... asi ho to bavi, nema cenu se s nim prit
ostatne, pockejme co na to kompetentni organy, ev. soudy, jak celou vec posoudi...

lance

Ne, že já něco nechápu, ale pár zdejších narcistů nechce pochopit, že poplatek bude a nic s tím prostě nenadělají. Samozřejmě si to můžou zkoušet přes všemožný stížnosti apod., to je jejich právo, ale výsledkem bude leda ztráta času :)))

Pitomec

pro bublajs
Ty bys měl platit více nejen za servis , ale i za bláboly. cha cha Mi co na to máme nám to nevadí 29kč - 100 kč - 1000 kč vem to čert .Kupte si balíček a máte po 29 kč nebo potom koukej ven . a zadarmo cha cha . Jen tak na vás zadarmo byste koukali :laughing: :ogre:

standa111
Stránka: 1 [ 2 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 39

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra