![]() |
|
Ferguson servisAhoj, můžete prosím doporučit dobrý servis na satelity Ferguson ? |
Kataluk
Registrace: 12/2008 Příspěvků: 344 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 30 | |
![]() |
|
pitomeca prasklá trubka se zavaří :8) |
tonek
Registrace: 1/2009 Příspěvků: 6 117 |
![]() |
|
RE: Ferguson servis@wader, no ještěže je nemusí trápit tvá demence.Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 15 127 |
![]() |
|
juzekTy se mi líbíš,tak jak jsi to napsal,je to přesně úplná pravda,jestli ale provádíš opravy těchto přístrojů,např. 8800HD tak se mi ozvi,měl bych pro Tebe kšeft,na peníze nekoukám,je to pro dobrého známého,jiný přístroj nechce,tak i když jsem ho přesvědčoval i ukázal vše včetně DreamBox,Hd BOx9105 atd..Na mě spojení HERY 120@email.cz,dík předem,už na to dnes nejsem zařízen. Dreambox 800HD se,OPTIMUS OS1 plus,Optimus OS1, VU+zero,
3x SG2100 motor, paraboly GILBERTINY 105,FUBA 90,MASCOM 90,
|
hery
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 6 052 |
![]() |
|
juzeks poslednym tvojim prispevkom suhlas.Problem je v tom,ze takto rozmysla podnikatelska mensina,vacsina sere na svojich ludi.Potom sa cuduju nad kvalitou roboty.Druha vec je to,ze ked nase mudre vlady davaju ulavy a danove prazdniny zahranicnym firmam treba to dohnat na vlastnom obyvatelstve.To je svinstvo.KEd tak fungujes ako pises nic proti,ale si v mensine. Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 14 231 |
![]() |
|
tonekRád připomenu,tam zpívali"Lepší zůstanou" R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 402 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 30 | |
![]() |
|
![]() |