Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Zkušenosti

SkyLink - poplatek =gratis=

Chtěl bych se zeptat (hlavně moderátorů Parabola.cz), proč bylo odstraněno vlákno o chystaném poplatku SkyLinku na jejich kartách grátis. Přemýšlím, že těch stovky názorů se asi nehodilo , pobuřovalo , nebo bylo odstraněno na žádost někoho, či Glisník zatelefonoval??? , jako sponzor tohoto "website"??? Budu vděčen za korektní odpověď , i pro ostatní. Předem děkuji... R^

(: Nevím, jestli to tu už někdy někdo psal, ale moc děkuji všem, kteří svými schopnostmi umí udělat radost druhým, bez ohledu na ztrátu svého času :)

marco37
Registrace: 7/2008
Stránka: 1 2 [ 3 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 64
Odpověď v diskusním vlákně

RE: SkyLink - poplatek =gratis=

no vsak nech sa kazdy vyjadri. to ze ci uz hanlivo, alebo nie a v akom zmysle, nato su pravidla... teraz je x prispevkov, clovek skace sem a tam. hlavny je zamknuty a sila rozzureneho davu klesa. tak ked je to slobodne forum, dajte tomu volny priebeh, nikto sa pritom nezrani ani z neho neubudne. nic viac nechcem(e). a k ps, odmerat a zistis. na kauciu a maly poplatok sa da zapozicat aj rover... 2,7m parabolu si mozes kupit u mna aj s dovozom...za 4.500€

nic nemam

loon
Registrace: 7/2007

jaj a anarchiou je potom tiez zaviest servisny poplatok. nech na nich tichy dazd pada...

nic nemam

loon

pokial napisem clanok z pohladu bezneho cloveka a predajcu zverejnite ho? samozrejme dakovny by nebol, ale moze sa k nemu aj druha strana vyjadrit pokial chce...

nic nemam

loon

Napiš to a pošli Skylinku nebo se obrať na soud nebo někam jinam, tady s tím nikdo nic neudělá a už je to pobrekávání notně ohraný :lookaround:

Pitomec
Registrace: 9/2011

Jedině co je tady ohraný tak tvoje šířená demagogie.
Tak sem nelez a odleť za Glisníkem do Dubaje.
A můžeš jemu pochlebovat jak je:fuming: "výpalné" :fuming:
od Skylink perfektní tah na branku.

Old Master
Registrace: 1/2005

Je to perfektní tah na pročištění systému od lakomců jako seš ty :laughing:

Pitomec

PRG to DXB
Emirates(EK 0140)
Departure time 16:00, Gate/B8
Pozdravuj eminenci JG :)

Old Master
Registrace: 1/2005

Pitomec

obhajovať chlebodarcu je prirodzene ale netreba kvôli tomu stracať vlasnu hrdosť a vlastny neskresleny nazor R^

par32
Registrace: 11/2007

To nepiš mně, já Skylink takřka neprodávám a už vůbec ne, že bych byl jeho zaměstnancem nebo smluvním partnerem. Navíc v historii příspěvků si lehce zjistíš, že sem vždycky Skylink spíš kritizoval, než vychvaloval (to sem vlastně nedělal nikdy), ale u zavedení servisního poplatku musím dát Skylinku zapravdu, protože trvalý poskytovaní služeb na základě jednou zaplacený částky je prostě nesmysl a nedělá to žádná privátní firma nikde na světě.

Pitomec

Pitomec

mozno mas pravdu, ale tu sa hlavne kritizuje sposob akym to urobil skylink - klamlivou reklamou, ale ty to nechces pochopit a zase mi tu budes vypisovat, ze kde mi dali vo VOP zaruku bezplatnych programov, a bla bla bla......ide o to, ze nalakali ludi na kupu sat kompletov a teraz ked ludia uz do toho investovali vacsina z nich si to zaplati, keby to vedeli skor, ze sa bude platit niektori by SL nekupovali a sli by do nieco ineho

mjamriska
Registrace: 4/2003

volal mi prave kamos ktoremu som odporucil skylink..s tmy ze on parabolu zahadzuje...do kovošrotu tymto...krokom skylinku ze tych šmejdov podporovat nebude..ktoril som ho ..ale jemu tie ice karty uz v podstate došli..a od 1.9 musi zacat platit na obe...takze ...to riesi takto drasticky..ide na dvb t..a to peniaze prenho nie su problem..ale je zjavne vytoceny..

skylink sa podla mojho nazoru správa neeticky

tulen
Registrace: 9/2009

Fakt nechápu, proč se to tak dramatizuje. Možná by se toho mohl chytit nějaký rejža a natočit o tom film pro HBO.
tulen: že by fiktivní kamoš, jen aby se něco napsalo?

Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.

joscer
Registrace: 10/2007

pitomec - kedze ty nepatris medzi tych lakomcov, tak ti poslem cislo uctu, tiez mi mozes posielat mesacne 1€ (budem lacnejsi - nech nezerem!). Vsak 1€ ta nezabije, ved je to smiesna ciastka nie? Nechapem tych lakmcov co mi to posielat nechcu! Zarabaju stovky € a mne jedno nechcu poslat. Kam tento svet speje!? Ze ti neposkytujem ziadne sluzby? Ved ani Skylink - ak neratam NOVU, tak ostatny si to platia sami, na zakaznicku linku nevolam a za kartu som zaplatil. Takze kde je rozdiel? Ja ti aspon nebudem klamat a rovno poviem ze si tie prachy necham a nic ti za ne nedam :)

Billysk
Registrace: 4/2006

Pitomec: nalozit ta a odviezt holansdka nech tam velebis vypalnikov. My tu takeho cloveka nepotrebujeme :)))

nic nemam

loon
Stránka: 1 2 [ 3 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 64

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra