Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Technika

Původní software - HUMAX HDCI 5000

Zdravím, nemáte, prosím, někdo odkaz na původní software HUMAX HDCI 5000. Po instalaci nového SW mi nefunguje TP 11976 (Eurosport CZ - CS Link). Radši oželím ČT 4 HD. Dík.

ESPOSITO
Registrace: 9/2010
Stránka: 1 [ 2 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 32
Odpověď v diskusním vlákně

To keff

Keffe, vymazal jsem všechny naladěné programy a naladil jsem jen TP 11876 - kostičky stále. Přes "Neupravené nastavení" jsem dal stroj do tov. nastavení a znovu naladil jen TP 11876 - problém trvá. Zkusil jsem ještě jednou nahodit nový SW, pak znovu reset a naladění jen TP 11876 - kostičky pořád. Humax už si asi nedá říct. Kdybys něco objevil, prosím, pošli e-mail. Díky za ochotu.

ESPOSITO

RE: Původní software - HUMAX HDCI 5000

pak už jen můžeš ho vzít a připíchnout se na nějaký kámoše talíř(parabolu)...přepnu sd eurosport,jde mi z 23 v poho, tady i v práci,,,,,,vysílají ještě ten z 19?,,,tenhle humax5000 nikdy neměl problém s sd,,,,všechny ty verze vznikly pro opravu...nejdříhe nova hd,pak čt4,pak hd programy od bg.................
ještě dodaz pro tebe...když jsi smazal programy a znovu je tam dával,nedával jsi je zpět ze setingu!!!
Musíš je tam navolit pěkně ručně,určitě ne z tvojí zálohy

1+13+19+23+28

keff
Registrace: 6/2010

Dával jsem je ručně, takže nevím, co HUMAXOVI nelíbí. Jinak máš pravdu - vzhledem k EU-SP Deutschland Humaxe zatím nevyhodím. Uvidím, jak se bude chovat se Skylink kartou po nucené výměně a případně novým modulem, což mě zjevně nemine. Díky.

ESPOSITO

prošly mi rukou nějaké druhy stb ale tenhle humax 5000 má neskutečně nádherný obraz,,,konkurovat může i technisatu,,,pro svoji bednu 50 palců ho držím,je obyč ale obraz je i z sd boží,hd neskutečný s velkou hloubkou

1+13+19+23+28

keff

Obrazově s ním rovněž problém nemám, Euro sleduju jen ZDF HD a ARD HD. Ani Rolland Garros na ČT 4 HD není nejhorší. Když už se bavíme, uvažuji o LED Philips řada 4007 - co myslíš, koupit variantu s DVB-S2?

ESPOSITO

vůbec nevít,,,,oblast Teplice,mux 4 zatím nevím jak funguje a jestli můj samsung d-čkové řady vlastně to umí...s bednou jsem max spokojený,běhá po linuxu...internet tv jsem zvětšil o nstreamplayer,nkvplayer a netplayer a se zadáním správných odkazů velmi dobrá filmotéka co jen internet utáhne

1+13+19+23+28

keff

známej má samsunga c řady s dvb s2,,,,myslím že nejde tam nastavit více pozic,ale nejsem si jistý,skylink mu běhá....zjistit si jestli podporují diseq přepínače!!!
a bednu? tu asi vyber si podle obrazu kde mají je vystavené,musí to být láska na první pohled

1+13+19+23+28

keff
Stránka: 1 [ 2 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 32

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra