![]() |
|
Původní software - HUMAX HDCI 5000Zdravím, nemáte, prosím, někdo odkaz na původní software HUMAX HDCI 5000. Po instalaci nového SW mi nefunguje TP 11976 (Eurosport CZ - CS Link). Radši oželím ČT 4 HD. Dík. |
ESPOSITO
Registrace: 9/2010 Příspěvků: 472 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 32 | |
![]() |
|
To keffKeffe, vymazal jsem všechny naladěné programy a naladil jsem jen TP 11876 - kostičky stále. Přes "Neupravené nastavení" jsem dal stroj do tov. nastavení a znovu naladil jen TP 11876 - problém trvá. Zkusil jsem ještě jednou nahodit nový SW, pak znovu reset a naladění jen TP 11876 - kostičky pořád. Humax už si asi nedá říct. Kdybys něco objevil, prosím, pošli e-mail. Díky za ochotu. |
ESPOSITO
![]() |
|
RE: Původní software - HUMAX HDCI 5000pak už jen můžeš ho vzít a připíchnout se na nějaký kámoše talíř(parabolu)...přepnu sd eurosport,jde mi z 23 v poho, tady i v práci,,,,,,vysílají ještě ten z 19?,,,tenhle humax5000 nikdy neměl problém s sd,,,,všechny ty verze vznikly pro opravu...nejdříhe nova hd,pak čt4,pak hd programy od bg.................ještě dodaz pro tebe...když jsi smazal programy a znovu je tam dával,nedával jsi je zpět ze setingu!!! Musíš je tam navolit pěkně ručně,určitě ne z tvojí zálohy 1+13+19+23+28
|
keff
Registrace: 6/2010 Příspěvků: 1 354 |
![]() |
|
RE: Původní software - HUMAX HDCI 5000Dával jsem je ručně, takže nevím, co HUMAXOVI nelíbí. Jinak máš pravdu - vzhledem k EU-SP Deutschland Humaxe zatím nevyhodím. Uvidím, jak se bude chovat se Skylink kartou po nucené výměně a případně novým modulem, což mě zjevně nemine. Díky. |
ESPOSITO
![]() |
|
RE: Původní software - HUMAX HDCI 5000prošly mi rukou nějaké druhy stb ale tenhle humax 5000 má neskutečně nádherný obraz,,,konkurovat může i technisatu,,,pro svoji bednu 50 palců ho držím,je obyč ale obraz je i z sd boží,hd neskutečný s velkou hloubkou1+13+19+23+28
|
keff
![]() |
|
RE: Původní software - HUMAX HDCI 5000Obrazově s ním rovněž problém nemám, Euro sleduju jen ZDF HD a ARD HD. Ani Rolland Garros na ČT 4 HD není nejhorší. Když už se bavíme, uvažuji o LED Philips řada 4007 - co myslíš, koupit variantu s DVB-S2? |
ESPOSITO
![]() |
|
RE: Původní software - HUMAX HDCI 5000vůbec nevít,,,,oblast Teplice,mux 4 zatím nevím jak funguje a jestli můj samsung d-čkové řady vlastně to umí...s bednou jsem max spokojený,běhá po linuxu...internet tv jsem zvětšil o nstreamplayer,nkvplayer a netplayer a se zadáním správných odkazů velmi dobrá filmotéka co jen internet utáhne1+13+19+23+28
|
keff
![]() |
|
RE: Původní software - HUMAX HDCI 5000známej má samsunga c řady s dvb s2,,,,myslím že nejde tam nastavit více pozic,ale nejsem si jistý,skylink mu běhá....zjistit si jestli podporují diseq přepínače!!!a bednu? tu asi vyber si podle obrazu kde mají je vystavené,musí to být láska na první pohled 1+13+19+23+28
|
keff
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 32 | |
![]() |
|
![]() |