![]() |
|
Freesat od UPCPořídil jsem si satelitní televizi Freesat od UPC,dali mi ještě starou kartu UPC kodovanou v systému Cryptoworks.Zde na Parabole jsem ale četl že novým zákazníkům budou už dávat při nových smlouvách nové karty Irdeto ICE.Je v tom nějaký rozdíl když sem dostal ještě starou kartu?Bud evýměna karty zdarma až budou dávat nové karty?nebo se dá karta vyměnit za novou už tedka?A ještě je rozdíl v programové nabídce když mám starou kartu Cryptoworks nebo když mám už novou kartu Irdeto ICE,je nabídka třeba jiná s novou kartou Irtdeto ICE. Děkuji všem za odpověd. |
aries
Registrace: 12/2007 Příspěvků: 534 |
![]() |
|
RE: Freesat od UPCA podle čeho soudíš, že je to karta CW a ne ICE? |
Pitomec
Registrace: 9/2011 Příspěvků: 2 522 |
![]() |
|
RE: Freesat od UPCTakhle mě to říkali v obchodě kde sem si kartu pořizoval že je kodována v Cryptoworks,je to stará karta co má ještě na sobě značku UPC,tedka ty nový co jsou v Irdetu vypadaj jinak. |
aries
![]() |
|
RE: Freesat od UPCTak na čo si to kupoval??? |
Nibiru
Registrace: 3/2008 Příspěvků: 1 061 |
![]() |
|
RE: freesatBuď rád, že máš cryptoworks a u UPC se za výměny karet na rozdíl od některých jiných platforem nic neplatí R^ |
donpedro
Registrace: 1/2012 Příspěvků: 148 |
![]() |
|
RE: Freesat od UPCak je to cw, jej seriove cislo musi zacinat 01397 xxxxSlnko svieti ako prasa, na zahrade sere pes, pod oknom nam howno smrdi, boze jak je krasne dnes
|
jozef BA
Registrace: 6/2008 Příspěvků: 2 461 |
![]() |
|
donpedroAha,díky za odpověd. R^A je nabídka tedy stejná na obouch kartách?Jak CW tak IRDETO. |
aries
![]() |
|
jozef BAJo,je to tak.Začíná to na 01397.Nibiru - Proč bych to neměl kupovat,jen se ptám jestli v tom je nějaký rozdíl. |
aries
![]() |
|
Nabídkaje stejná. |
hobo
Registrace: 1/2007 Příspěvků: 7 461 |
![]() |
|
RE: Freesat od UPCi na kartach cryptoworks je napsano irdeto :)Dreambox DM520-OpenATV 6.2, Cloudibox3-MBMini-OpenATV 6.3 a 6.4, Vu+ Zero4K-OpenATV 6.4, T-90 5W-42E
|
bublajs
Registrace: 9/2006 Příspěvků: 8 830 |
![]() |
|
RE: Freesat od UPCjj je to cw, ponuka programov je rovnaka na ice, na cw aj na nagra kartach.Z vyssie spominanych je cryptoworks najsikovnejsi system, resp kupil si dobre :) Slnko svieti ako prasa, na zahrade sere pes, pod oknom nam howno smrdi, boze jak je krasne dnes
|
jozef BA
![]() |
|
Koupilsi dobře a po čase pokud budeš mít zájem se s nima dá domluvit poměrně dobrá programová nabídka za celkem přijatelnou cenu. ;) |
hobo
![]() |
|
RE: Freesat od UPCarieseste jedna vec, tebe ju dali ako freesat kartu za 20 + 20 eur na rok, alebo si ju dostal s predplatenym freesat medium? Slnko svieti ako prasa, na zahrade sere pes, pod oknom nam howno smrdi, boze jak je krasne dnes
|
jozef BA
![]() |
|
RE: Freesat od UPCa na některých je napsáno BDC ;) :)))Octagon SF 8008 V3 Supreme , Skylink Premium, Oneplay Maximum, Eurosport player - MAX, SONY Bravia 49XG9005, E85 multifocus.
|
drobeček
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 6 764 |
![]() |
|
drobečekneblbni mu hlavu když už jsme se k něčemu dopracovali. :laughing: |
hobo
![]() |
|
jozef BADíky za odpověd.Dostal jsem ji zdarma.S předplaceným balíčkem Freesat Medium za 199 Kč měsíčně.Přijímač mám svuj. |
aries
![]() |
|
RE: Freesat od UPCzaujimave, u nas v SR aj v HU davaju novym zakaznikom uz len ice alebo nagru.V kazdom pripade by to bol sikovny tah, ak by opat zacali davat zakaznikom cw karty, hlavne teraz, ked skylink robi taky chaos okolo bezvyznamneho konca podpory cw Slnko svieti ako prasa, na zahrade sere pes, pod oknom nam howno smrdi, boze jak je krasne dnes
|
jozef BA
![]() |
|
hobojen aby byla nabídka kompletní ;) :)))Octagon SF 8008 V3 Supreme , Skylink Premium, Oneplay Maximum, Eurosport player - MAX, SONY Bravia 49XG9005, E85 multifocus.
|
drobeček
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 6 764 |
![]() |
|
RE: Freesat od UPCNo,na infolince mi řekli když sem se nato ptal že mají ještě na obchodech staré karty v zásobě tak proto je dávají.Ale kdybych chtěl novou kartu Irdeto tak by mi ji vyměnili zdarma.Nabídka je aktuální. |
aries
![]() |
|
@ariesVubec to neřeš a bud rád za CW kartu. ;) |
hobo
![]() |
|
RE: Freesat od UPCja dostal svoji 3ti kartu uz ICE:) ostatni 2 mam CW..a je totozne zadny rozdil neni..jen na ice potrebuju jiny sw trosku |
H3lMuT
Registrace: 5/2010 Příspěvků: 158 |
![]() |
|
RE: Freesat od UPCtak ako to je nebudú meniť za ice? A ja (nevhodné slovo) som si nekúpil modrého dráčika :( |
ndsupcdigi
Registrace: 4/2012 Příspěvků: 64 |
![]() |
|
RE: Freesat od UPCndsupcdigicasom urcite budu. Irdeto ich do toho vlastneho shit systemu bude tlacit tak ako ostatnych poskytovatelov pouzivajucich cw. Co sa tyka karty blue dragon, tam vymena vobec nie je nutna, stacila by mala uprava ecm a je to v tahu. UPC ma ale evidentne tych par piratov na salame :) Slnko svieti ako prasa, na zahrade sere pes, pod oknom nam howno smrdi, boze jak je krasne dnes
|
jozef BA
![]() |
|
RE: Freesat od UPCno tak to vypadá že upc je to jedno, no len škoda že sa blue dragon nedá zohnať satkiwi už nemá našiel som iba za 250doláčov čo je dosť |
ndsupcdigi
Registrace: 4/2012 Příspěvků: 64 |
![]() |
|
RE: Freesat od UPCfreesat je teraz Ok za programi ktoré ponuke je to najlacnejsia alternatíva |
loop12
Registrace: 7/2007 Příspěvků: 663 |
![]() |
|
RE: Freesat od UPCHosi nebojte dojde aj na Upc otazka casu uz to maju zapracovane.Zatial to slape v 01397....na full aj ked je plast hodne starej ze jo. |
deceive
Registrace: 9/2008 Příspěvků: 119 |
![]() |
|
![]() |