![]() |
|
ČT 4 HD vs.ORF1kdo měl možnost porovnat odpolední přenos z Eura mezi Španělskem a Itálií na ČT 4 HD a ORF1, musí mi dát zapravdu,že kvalita na ČT 4 HD byla katastrofální.Oproti ORF1 ,rozdíl 100:1 poznal i laik.Proč nás zase ČT šidí? :(( |
Piller
Registrace: 8/2003 Příspěvků: 455 |
Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 34 | |
![]() |
|
kvalitaja som rozdiel nezistil, pozeral som to síce HD prístrojom ale na CRT TV 37cm cez scart, a vypadalo to super.IPbox, ortonHD9600, PrimaIII
|
scientific
Registrace: 4/2006 Příspěvků: 105 |
![]() |
|
RE: ČT 4 HD vs.ORF1Už je to tu zase.Uvědom si že hlavní rozdíl je v tom že ČT má koupena jen SD práva. |
kobra256
Registrace: 8/2010 Příspěvků: 371 |
![]() |
|
RE: ČT 4 HD vs.ORF1Ale vždyť na ČT4HD to přece není v nativu, tak proč to furt někdo porovnává s ostatními HD kanály? To je jasné že to bude mít vždy horší obraz. |
Martin79
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 1 697 |
![]() |
|
RE: ČT 4 HD vs.ORF1To Piller: To už jsou jenom subjektivní kecy. Doufám, že celou dobu mluvíme o SD? Víme, že ano? :))) |
Longines
Registrace: 3/2012 Příspěvků: 652 |
![]() |
|
RE: ČT 4 HD vs.ORF1zjevně některým z vás nevadí,že nám ČT za naše poplatky poskytuje nanejvýš nekvalitní obraz.No nic,tak se koukejte kde chcete,já se budu koukat už jen na ORF.Jednu věc ale stejně nepochopím?:jak to,že ČT klame a podvádí diváky,když vedle loga je HD? |
Piller
Registrace: 8/2003 Příspěvků: 455 |
![]() |
|
RE: ČT 4 HD vs.ORF1To Piller: Nepodvádí, již dlouho nám říkala a psala, že na nás s.e.r.e! Proto koukáme :lookaround: :lookaround: na ORF HD, ARD HD, BBC HD, ITV HD a jiné stanice. Tedy nejde opravdu o podvod, ale o pověstnou větu ze starého v tipu: Já jsem s tím řízkem na vás nezapoměl, já jsem se na vás prostě v.y.s.r.a.l :))) |
Longines
Registrace: 3/2012 Příspěvků: 652 |
![]() |
|
ORFeins HD, Das Erste HD, m1 HD - super v natíve!Potom som sa ešte kukol na TVP1 HDa TVP2 HD, tam je to tiež slušné. Francúzi - TF1 HD a M6 HD: hezké, Švajčiari - SFzwei HD: nemá to chybu...Streamingový obsah z: Netflix, Max, Prime Video, SkyShowtime, Apple TV+, Disney+. Lineárne: DVB-T, SAT (1°W - 28.2°E). Iné: VOYO, Magio GO.
|
zmarian
Registrace: 6/2011 Příspěvků: 3 052 |
![]() |
|
RE: ČT 4 HD vs.ORF1Aj STV 1 HD cez dvb-t mala vecer slusny obraz. |
HornetF18
Registrace: 10/2011 Příspěvků: 878 |
![]() |
|
RE: ČT 4 HD vs.ORF1ZDF som vcera pozeral pripadne predtym ARD...a ORF1skylink sa podla mojho nazoru správa neeticky
|
tulen
Registrace: 9/2009 Příspěvků: 7 883 |
![]() |
|
RE: ČT 4 HD vs.ORF1ahoj mam jen thor a astru 23.5 je tady nejakej program kde davaji euro v hd native ?VU+UNO 4K se VTi , Xtrend ET8000 HD (2 x DVB-S2) OpenATV 6.3 ,Samsung UE40C7000 , Samsung UE65NU8002, Denon AVR-X1600H + Polk T50, T30, T15
|
miky
Registrace: 7/2005 Příspěvků: 861 |
![]() |
|
RE: ČT 4 HD vs.ORF1DasErsteHD má obraz moc hezký. Zdá se mi trochu s větší čitelností, než ORFeinsHD. V sobotu jsem neviděl ani jeden zápas z Ukrajiny, jak se vám to zdálo v porovnání s Polským obrázkem?On Air!
|
Saxon
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 18 235 Galerie: Saxon |
![]() |
|
RE: ČT 4 HD vs.ORF1kdyz jsem videl zaznam nebo sestrih na eurosportu hd tak to bylo jeste horsi nez na ct4 hd. :-/VU+UNO 4K se VTi , Xtrend ET8000 HD (2 x DVB-S2) OpenATV 6.3 ,Samsung UE40C7000 , Samsung UE65NU8002, Denon AVR-X1600H + Polk T50, T30, T15
|
miky
Registrace: 7/2005 Příspěvků: 861 |
![]() |
|
RE: ČT 4 HD vs.ORF1Včera jsem sledoval EURO na ZDF HD, obraz exceletní a studio ZDF přímo v Gdaňsku na pláži u moře s Oliverem Khanem, prostě to nemá chybu. Nemusíš umět ani německy, stačí jen koukat. |
leošek
Registrace: 11/2009 Příspěvků: 113 |
![]() |
|
RE: ČT 4 HD vs.ORF1"Nemusíš umět ani německy, stačí jen koukat."A co teda z toho? Obzvlášť když němčinu dost lidí vyloženě nesnáší. Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.
|
joscer
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 9 724 |
![]() |
|
RE: ČT 4 HD vs.ORF1ZDF ORF rozdiel minimalny..radsej to pozeram na ZDF..maju dobre studio primorske :Dskylink sa podla mojho nazoru správa neeticky
|
tulen
Registrace: 9/2009 Příspěvků: 7 883 |
![]() |
|
RE: ČT 4 HD vs.ORF1Obidvaja maju obrazok !!! ORF si drzi svojich 9 000 a nemci medzi 11-12 000.Vcera tiez super,ako vzdy. R^Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 14 231 |
![]() |
|
RE: ČT 4 HD vs.ORF1Ked chcem potesit oko prepnem futbal na ITV, tam je obraz tradicne skvely. |
JanoHels
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 886 |
![]() |
|
jednoduchosom si fotbalove euro urobil po svojom a sice obraz ZDF HD obraz, STV 1 zvuk cez domace kino. aj ked je tam min. fazovy posun obrazu a zvuku medzi tymito stanicami v priamom prenose z ME, nevadi mi to pretoze slovencinu pocuvat mozem avsak nemecky zvuk nemusim. ale zato obraz super ZDF HD, ARD HD.Rakovinu diskusie nick suto..., nie sám ignorujem -_-
|
bohus31
Registrace: 10/2009 Příspěvků: 8 673 Galerie: bohus31 |
![]() |
|
jednoducho ...Takže komentátor už křičí "gól" a ty zatím vidíš, jak pravé křídlo centruje do vápna.Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.
|
joscer
![]() |
|
joscerale navrav... ten posuv je cca 1sekundu...takze nejosceruj.Rakovinu diskusie nick suto..., nie sám ignorujem -_-
|
bohus31
Registrace: 10/2009 Příspěvků: 8 673 Galerie: bohus31 |
![]() |
|
Sport 1 Hd RUZkuste někdo ruskej Sport 1 HD - ale ne na devítce, nýbrž 36E. V mých očích je to nejlepší obrázek z Eura - bitrate 15-16 tisíc, skvělí komentátoři. Jinak k jazyku u fotbalu.... poslední, co u fotbalu řeším, je komentář, na stadionu mi to taky nikdo nekomentuje, ne? |
hotovyrad
Registrace: 3/2011 Příspěvků: 1 832 |
![]() |
|
bohus31No nevím, ale ČT4 HD je oproti ČT4 posunuto o nějaké 3 až 4 vteřiny určitě. A to už gól po centru může dávno padnout. Ale jestli je posunutí ZDF HD oproti STV jen vteřina, to se teda podívám.Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.
|
joscer
![]() |
|
hotovyrad15-16 tisíc? A to je j čemu? To jsi tak náročný divák?Já teda tak náročný nejsem, bohatě stačí kolem 8 tisíc. Ale je fakt, že nemám 60" obrazovku, na kterou bych se díval z půl metru. Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.
|
joscer
![]() |
|
to joscerTo jsem uvedl jen jako příklad, vím moc dobře, že bitrate o kvalitě vůbec nerozhoduje, ale někdo se tímto číslem ukájí :-) ale je pravdou, že (mám teda tu 60tku plazmu) i bez zjišťování datového toku jsou ti Rusové pokud jde o Euro nejlepší |
hotovyrad
Registrace: 3/2011 Příspěvků: 1 832 |
![]() |
|
RE: ČT 4 HD vs.ORF1ČT bych za to že koupila práva jen v SD kvalitě zas nekritizoval. Já ač sportovní fanoušek bych spíše kritizoval Primu že EURO neskutečně přeplatila a teď samozřejmě majitelé práv chtějí ty samý prachy nebo víc a to samý teď udělala Prima s Champions League a myslí si že budeme koukat na hnusný COOL.Poplatky ČT nejsou jenom na sport. Hlavně by jsme si měli užít olympiadu v nativu a na dvou programech. |
kobra256
Registrace: 8/2010 Příspěvků: 371 |
Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 34 | |
![]() |
|
![]() |