Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Pořady v televizi

ČT 4 HD vs.ORF1

kdo měl možnost porovnat odpolední přenos z Eura mezi Španělskem a Itálií na ČT 4 HD a ORF1, musí mi dát zapravdu,že kvalita na ČT 4 HD byla katastrofální.Oproti ORF1 ,rozdíl 100:1 poznal i laik.Proč nás zase ČT šidí? :((

Piller
Registrace: 8/2003
Stránka: [ 1 ] 2
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 34
Odpověď v diskusním vlákně

kvalita

ja som rozdiel nezistil, pozeral som to síce HD prístrojom ale na CRT TV 37cm cez scart, a vypadalo to super.

IPbox, ortonHD9600, PrimaIII

scientific
Registrace: 4/2006

RE: ČT 4 HD vs.ORF1

Už je to tu zase.
Uvědom si že hlavní rozdíl je v tom že ČT má koupena jen SD práva.

kobra256
Registrace: 8/2010

Ale vždyť na ČT4HD to přece není v nativu, tak proč to furt někdo porovnává s ostatními HD kanály? To je jasné že to bude mít vždy horší obraz.

Martin79
Registrace: 7/2008

To Piller: To už jsou jenom subjektivní kecy. Doufám, že celou dobu mluvíme o SD? Víme, že ano? :)))

Longines
Registrace: 3/2012

zjevně některým z vás nevadí,že nám ČT za naše poplatky poskytuje nanejvýš nekvalitní obraz.No nic,tak se koukejte kde chcete,já se budu koukat už jen na ORF.Jednu věc ale stejně nepochopím?:jak to,že ČT klame a podvádí diváky,když vedle loga je HD?

Piller
Registrace: 8/2003

To Piller: Nepodvádí, již dlouho nám říkala a psala, že na nás s.e.r.e! Proto koukáme :lookaround: :lookaround: na ORF HD, ARD HD, BBC HD, ITV HD a jiné stanice. Tedy nejde opravdu o podvod, ale o pověstnou větu ze starého v tipu: Já jsem s tím řízkem na vás nezapoměl, já jsem se na vás prostě v.y.s.r.a.l :)))

Longines
Registrace: 3/2012

ORFeins HD, Das Erste HD, m1 HD - super v natíve!

Potom som sa ešte kukol na TVP1 HDa TVP2 HD, tam je to tiež slušné. Francúzi - TF1 HD a M6 HD: hezké, Švajčiari - SFzwei HD: nemá to chybu...

Streamingový obsah z: Netflix, Max, Prime Video, SkyShowtime, Apple TV+, Disney+. Lineárne: DVB-T, SAT (1°W - 28.2°E). Iné: VOYO, Magio GO.

zmarian
Registrace: 6/2011

Aj STV 1 HD cez dvb-t mala vecer slusny obraz.

HornetF18
Registrace: 10/2011

ZDF som vcera pozeral pripadne predtym ARD...a ORF1

skylink sa podla mojho nazoru správa neeticky

tulen
Registrace: 9/2009

ahoj mam jen thor a astru 23.5 je tady nejakej program kde davaji euro v hd native ?

VU+UNO 4K se VTi , Xtrend ET8000 HD (2 x DVB-S2) OpenATV 6.3 ,Samsung UE40C7000 , Samsung UE65NU8002, Denon AVR-X1600H + Polk T50, T30, T15

miky
Registrace: 7/2005

DasErsteHD má obraz moc hezký. Zdá se mi trochu s větší čitelností, než ORFeinsHD. V sobotu jsem neviděl ani jeden zápas z Ukrajiny, jak se vám to zdálo v porovnání s Polským obrázkem?

On Air!

Saxon
Registrace: 5/2007
Galerie: Saxon

kdyz jsem videl zaznam nebo sestrih na eurosportu hd tak to bylo jeste horsi nez na ct4 hd. :-/

VU+UNO 4K se VTi , Xtrend ET8000 HD (2 x DVB-S2) OpenATV 6.3 ,Samsung UE40C7000 , Samsung UE65NU8002, Denon AVR-X1600H + Polk T50, T30, T15

miky
Registrace: 7/2005

Včera jsem sledoval EURO na ZDF HD, obraz exceletní a studio ZDF přímo v Gdaňsku na pláži u moře s Oliverem Khanem, prostě to nemá chybu. Nemusíš umět ani německy, stačí jen koukat.

leošek
Registrace: 11/2009

"Nemusíš umět ani německy, stačí jen koukat."
A co teda z toho? Obzvlášť když němčinu dost lidí vyloženě nesnáší.

Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.

joscer
Registrace: 10/2007

ZDF ORF rozdiel minimalny..radsej to pozeram na ZDF..maju dobre studio primorske :D

skylink sa podla mojho nazoru správa neeticky

tulen
Registrace: 9/2009

Obidvaja maju obrazok !!! ORF si drzi svojich 9 000 a nemci medzi 11-12 000.Vcera tiez super,ako vzdy. R^

Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.

liquere
Registrace: 7/2008

Ked chcem potesit oko prepnem futbal na ITV, tam je obraz tradicne skvely.

JanoHels
Registrace: 1/2006

jednoducho

som si fotbalove euro urobil po svojom a sice obraz ZDF HD obraz, STV 1 zvuk cez domace kino. aj ked je tam min. fazovy posun obrazu a zvuku medzi tymito stanicami v priamom prenose z ME, nevadi mi to pretoze slovencinu pocuvat mozem avsak nemecky zvuk nemusim. ale zato obraz super ZDF HD, ARD HD.

Rakovinu diskusie nick suto..., nie sám ignorujem -_-

bohus31
Registrace: 10/2009
Galerie: bohus31

jednoducho ...

Takže komentátor už křičí "gól" a ty zatím vidíš, jak pravé křídlo centruje do vápna.

joscer

joscer

ale navrav... ten posuv je cca 1sekundu...takze nejosceruj.

Rakovinu diskusie nick suto..., nie sám ignorujem -_-

bohus31
Registrace: 10/2009
Galerie: bohus31

Sport 1 Hd RU

Zkuste někdo ruskej Sport 1 HD - ale ne na devítce, nýbrž 36E. V mých očích je to nejlepší obrázek z Eura - bitrate 15-16 tisíc, skvělí komentátoři. Jinak k jazyku u fotbalu.... poslední, co u fotbalu řeším, je komentář, na stadionu mi to taky nikdo nekomentuje, ne?

hotovyrad
Registrace: 3/2011

bohus31

No nevím, ale ČT4 HD je oproti ČT4 posunuto o nějaké 3 až 4 vteřiny určitě. A to už gól po centru může dávno padnout. Ale jestli je posunutí ZDF HD oproti STV jen vteřina, to se teda podívám.

joscer

hotovyrad

15-16 tisíc? A to je j čemu? To jsi tak náročný divák?
Já teda tak náročný nejsem, bohatě stačí kolem 8 tisíc. Ale je fakt, že nemám 60" obrazovku, na kterou bych se díval z půl metru.

joscer

to joscer

To jsem uvedl jen jako příklad, vím moc dobře, že bitrate o kvalitě vůbec nerozhoduje, ale někdo se tímto číslem ukájí :-) ale je pravdou, že (mám teda tu 60tku plazmu) i bez zjišťování datového toku jsou ti Rusové pokud jde o Euro nejlepší

hotovyrad
Registrace: 3/2011

ČT bych za to že koupila práva jen v SD kvalitě zas nekritizoval. Já ač sportovní fanoušek bych spíše kritizoval Primu že EURO neskutečně přeplatila a teď samozřejmě majitelé práv chtějí ty samý prachy nebo víc a to samý teď udělala Prima s Champions League a myslí si že budeme koukat na hnusný COOL.
Poplatky ČT nejsou jenom na sport.
Hlavně by jsme si měli užít olympiadu v nativu a na dvou programech.

kobra256
Registrace: 8/2010
Stránka: [ 1 ] 2
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 34

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra