![]() |
|
Dreambox nahravanieDobry den,Som zaciatocnik na linuxovych prijimacoch (enigma 2) a mam Dreambox 7020HD (2x DVBS2 tunery) a chcel sa opytat ci ma niekto skusenost s nahravanim dvoch programov sucasne, potrebujem vediet ci to bude fungovat bezchybne ak pouzijem CAM modul Irdeto CI+ s kartou Skylink ICE alebo treba rozchodit internu citacku s neakym soft CAM aby interne zdielala kartu a rozkodovala (nahrala) dva programy naraz. Za info dakujem. |
misoUK
Registrace: 5/2012 Příspěvků: 38 |
![]() |
|
RE: Dreambox nahravanieB- je spravne. |
Peep
Registrace: 10/2010 Příspěvků: 604 |
![]() |
|
RE: Dreambox nahravaniejedině B je správně. Je blbost používat modul, kterej jenom omezuje v možnostech. Klidně můžeš nahrávat těch programů i víc než jen 2 současně. :lookaround:Nejsem montér, nejsem prodejce, jsem jen Emil Držkatý
|
eemil
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 3 273 |
![]() |
|
vu+ultimoTaky jsem začátečník v linuxu, ze začátku jsem zkoušel nahrávat asi pět programů /mix sk a cz programy z víc tp/ najednou a šlo to bez problémů. Stará karta crypto+modul, povoleno multicrypt. Po přehrátí BH najednou jde nahrávat jenom jeden program, v menu vše povoleno. K nahrání cam jsem se ještě nedostal, jsem pomalý student :))) a chci v tom mít pořádek. Jen pro zajímavost a vysvětlení, čím to je, že to předtím šlo a najednou ne? Dik za reakce a prosím zkušenější o toleranci...Dm920 triple+fbc, 105gib+85fuba multifeed
|
tukan
Registrace: 10/2005 Příspěvků: 4 167 |
![]() |
|
RE: Dreambox nahravanieskúšal som na dm 800 hd se nahrávať 5-programov súčasne na interný hdd a šiesty program hd som pozeral ,samozrejme všetko na jednom tp a bez problémov to zvládol aj prehral bez sekania . cam modul nepoužívam aj tak neviem či by si kartu v module nazdielal ,ale netvrdím že sa to nedá . |
efendy25
Registrace: 10/2011 Příspěvků: 199 |
![]() |
|
![]() |