Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Skylink

Dreambox nahravanie

Dobry den,

Som zaciatocnik na linuxovych prijimacoch (enigma 2) a mam Dreambox 7020HD (2x DVBS2 tunery) a chcel sa opytat ci ma niekto skusenost s nahravanim dvoch programov sucasne, potrebujem vediet ci to bude fungovat bezchybne ak pouzijem CAM modul Irdeto CI+ s kartou Skylink ICE alebo treba rozchodit internu citacku s neakym soft CAM aby interne zdielala kartu a rozkodovala (nahrala) dva programy naraz. Za info dakujem.

misoUK
Registrace: 5/2012
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Dreambox nahravanie

B- je spravne.

Peep
Registrace: 10/2010

jedině B je správně. Je blbost používat modul, kterej jenom omezuje v možnostech. Klidně můžeš nahrávat těch programů i víc než jen 2 současně. :lookaround:

Nejsem montér, nejsem prodejce, jsem jen Emil Držkatý

eemil
Registrace: 12/2006

vu+ultimo

Taky jsem začátečník v linuxu, ze začátku jsem zkoušel nahrávat asi pět programů /mix sk a cz programy z víc tp/ najednou a šlo to bez problémů. Stará karta crypto+modul, povoleno multicrypt. Po přehrátí BH najednou jde nahrávat jenom jeden program, v menu vše povoleno. K nahrání cam jsem se ještě nedostal, jsem pomalý student :))) a chci v tom mít pořádek. Jen pro zajímavost a vysvětlení, čím to je, že to předtím šlo a najednou ne? Dik za reakce a prosím zkušenější o toleranci...

Dm920 triple+fbc, 105gib+85fuba multifeed

tukan
Registrace: 10/2005

skúšal som na dm 800 hd se nahrávať 5-programov súčasne na interný hdd a šiesty program hd som pozeral ,samozrejme všetko na jednom tp a bez problémov to zvládol aj prehral bez sekania . cam modul nepoužívam aj tak neviem či by si kartu v module nazdielal ,ale netvrdím že sa to nedá .

efendy25
Registrace: 10/2011

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra