Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Skylink

Nefunkční Skylink výměna

Vím, že vždy u karet Skylink po rozbalení a prvním vložení do příjmače bylo 20 denní období, kdy na kartě fungovaly všechny programy, nevíte jestli se na tom něco změnilo? A pak je normální, že ve správě karet v příjmači mě ukazuje úplně jiné číslo karty než veskutečnosti je vytištěné na kartě, samozřejme před registrací. Vyžkoušeno na třech různých příjmačech, na kterých doposud žádný problém s ICE kartama nebyl.

DELETOR
Registrace: 7/2008
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Nefunkční Skylink výměna

Teď jsem se díval, že u CW dekodérů je to zcela běžné u ICE karet, že nezobrazují reálné číslo vytištěné na kartě.

DELETOR

Jo to je zcela bezny jev, ze karta nefunguje. Tez jsem jsem mel zakaznika na karte byly vsechny GF ale nektere programy nedekodovola. Samozrejme zkouseno jak v certifikovanych prijimacich tak i non. No karta sla na reklamaci. Uvidime.

Hypnos
Registrace: 3/2009

tak vidíš, stačilo číst na obale karty.........

Dagy2
Registrace: 11/2010

ja mam dve karty vymena..regnute vlani a bez problemov...toto je nejaka nova seria s pridanou hodnotou...nedekoduje stanice aspon si nepokazite oci? je drahsia ta karta? to je jednoznacne jeden z bonusov pre zakaznika..špecialna seria.. :laughing:

skylink sa podla mojho nazoru správa neeticky

tulen
Registrace: 9/2009

také jsem měl 2 karty, které byly úplně hluché, bez jakékoliv detekce, jednu jsem měl s neznámým obsahem - zřejmě jiné čipování a již se mi u několika karet stalo, že po první aktivaci nenaběhly všechny programy, několik jich chybělo a naběhly až druhý den. Takže vše je možně.

pepa12
Registrace: 6/2007

dík - jinak řečeno "čimdál lepší služby zákazníkům" za které si budou v budoucnu vybírat měsíční poplatek za nabídku gratis

DELETOR

jinak zkusím zaregistrovat a pokud ani potom nic tak budu kontaktovat zákaznický servis Skylink, případně budu reklamovat.

DELETOR

Mám ten samý problém, je hluchá i po zaregistrování, ze Skylinku mi odpověděli dopisem jak jí mám zprovoznit, patrně to posílají všem stejně...Nechám ji přes noc na čt1 ale myslím si, že je ko.Nešla ani po prvním vložení...Mám ještě jednu starší ICE a ta mi běhá v obou přístrojích jak víno.....opravdu danajský dar a stará mi po zaregistrování skončí po 7 dnech....Asi ví, proč jí neskončí okamžitě po zaregistrování nové, jak píší v návodu...

Dreambox TWO

Pabo
Registrace: 8/2007

Jo problémů má Skylink asi hodně , mě trvalo poprvé 15 min déle jsem nevydržel , podruhé 20 min tvrdé práce u telefonu než se mi spojil telefon stále obsazeno . Rv :dead:

standa111
Registrace: 11/2009

Stando to si měl štestí, po zavedení sp to bude trvat mnohem déle.

sirda
Registrace: 11/2006

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra