Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: freeSAT by Skylink

Špatný obraz u Freesat UPC

Minulý týden jsem si pořizoval freesat od UPC,bral jsem si jenom kartu bez přijímače.Přijímač mám svůj.První dny bez problému ale od úterý strašně špatnej obraz,kostičkuje,zasekáva se a kolikrat zamrzne celej přijímač a nejde a ani přepnout a ani vypnout.Signál mám docela dobrej přes 80 %,takže signálem to není a ani signál nekolísá když to blbne.Může to bejt přijímačem že nebere kartu?Kartu mám ještě starou Cryptoworks.Neví někdo co s tím?Jestli dát přijímač do továrního nastavení a skusit naladit znova jestli to pomůže.

Dík za každou radu.

aries
Registrace: 12/2007
Odpověď v diskusním vlákně

testy

zese neco testuji to je porad dokola neco pripravuji

satman1
Registrace: 9/2010

RE : freesat

Chyba je někde u tebe - signál i obraz freesatu je v pohodě R^

donpedro
Registrace: 1/2012

RE: Špatný obraz u Freesat UPC

Mohu potvrdit, u některých programů mi to v začátku týdne také kolísalo a kostičkovalo. Nejvíc tam sleduji Universal a AXN-ka, tam to bylo znát poměrně dost...Chyba nebyla tedy u Tebe ... R^ ;)

(: Nevím, jestli to tu už někdy někdo psal, ale moc děkuji všem, kteří svými schopnostmi umí udělat radost druhým, bez ohledu na ztrátu svého času :)

marco37
Registrace: 7/2008

Chyba u teba-signal i obraz ok aj na AXN aj Universal. ;) R^

Rosta1
Registrace: 3/2011

aj u mna vsetko ok, test s kartou caid 0D02 cw a rovnako aj s nagrou caid 1815 .. box DM 800

Slnko svieti ako prasa, na zahrade sere pes, pod oknom nam howno smrdi, boze jak je krasne dnes

jozef BA
Registrace: 6/2008

no já původně psal, že to byla záležitost začátku týdne, nyní už zase pohoda. Ale že by byla chyba u více lidí a jen ne u Tebe, to jsou věru zajímavé vesmírné a jiné abnormálie...Nechci se chválit, ale tak jak mám nastavenou parabolu na motoru já, bych problem u mne zcela na 100% vyloučil...Třeba UFO mi létalo kolem střechy, nic není vyloučení R^ :laughing:

(: Nevím, jestli to tu už někdy někdo psal, ale moc děkuji všem, kteří svými schopnostmi umí udělat radost druhým, bez ohledu na ztrátu svého času :)

marco37
Registrace: 7/2008

Není tam špatný obraz, ani žádné záseky...

... chybu hľadaj vo svojom prijímači, alebo v nastavení. :ogre:

Streamingový obsah z: Netflix, Max, Prime Video, SkyShowtime, Apple TV+, Disney+. Lineárne: DVB-T, SAT (1°W - 28.2°E). Iné: VOYO, Magio GO.

zmarian
Registrace: 6/2011

Ok,díky.Skusim doladit parabolu.Ještě se zeptám na jakém transpordéru je nejsilnější signál podle kterého se chytnout.
Díky.

aries
Registrace: 12/2007

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra